Ik ben sinds kort beheerder van een kleine website van een klassiek koor. De site was in standaard-html geschreven en werd vervangen door een Wordpress-site. Verder wilde ik de omgeving graag op Lin... Toon meer

1. E-commerceservice

Vevida registreert domeinnamen en verzorgt de hosting van websites. Wij bieden complete hostingpakketten tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar, veilig en snel. Of het nu gaat om shared, dedicated of managed hosting. En mocht er toch iets zijn, dan staat onze deskundige klantenservice u meteen te woord. Hosting zonder zorgen. Dat is waar Vevida voor staat.

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Jarenlang tevreden bij Vevida, nu duur, onpersoonlijk en winst-gedreven

Na jaren tevreden klant te zijn geweest bij Vevida ben ik na de overgang naar Yourhosting geconfronteerd met fors hogere prijzen én een merkbaar slechtere service.​
Na opzegging van mijn pakket kreeg ik één (hoge) factuur per post, maar géén enkele herinnering, aanmaning of ingebrekestelling per mail of per post. Toch werd de vordering zonder enige vorm van inhoudelijk contact doorgestuurd naar een incassobureau, inclusief incassokosten.

Pas nadat ik zelf meermaals had aangedrongen, kreeg ik achteraf pdf-kopieën van “verstuurde” brieven te zien, zonder enig bewijs dat die ooit zijn verstuurd. Tegelijk beweert Yourhosting doodleuk dat er nog een “openstaand bedrag” is, terwijl het incassobureau al heeft bevestigd dat alles volledig is betaald. Dit wekt sterk de indruk van standaard copy/paste teksten, slechte interne communicatie en nul bereidheid om kritisch naar de eigen procedures te kijken.​

Ook een simpele, gecorrigeerde eindfactuur over alleen het resterende bedrag krijg ik maar niet aangeleverd. In combinatie met de extreme prijsstijgingen en de verhalen van andere oud-Vevida-klanten voelt dit meer als een uitgeknepen verdienmodel dan als serieuze, klantgerichte hosting.

12 december 2025

Na 20 jaar klant te zijn nu overstapt…

Na 20 jaar klant te zijn nu overstapt naar een andere provider. Toen Vevida zelfstandig was, waren de prijzen netjes en snelle reactie op vragen. Nu verkeerde fakturen, geen reactie op emails en een helpdesk met een oneindige wachttijd. Maar de prijzen zijn enorm gestegen. Jammer dat een bedrijf zo kan veranderen

5 november 2025

Vevida was ooit prima provider......

Vevida was een prima provider in het verleden. Toen kwam yourhosting in beeld. Enorm te duur, te lange wachttijden bij support, statistiek was verdwenen.... Kortom overstap gemaakt naar VLEX-IT in Nieuw-Vennep. Kleinschalig, maar een Topbedrijf!

31 oktober 2024

Niet te geloven zo duur

Na zo’n 15 jaar klant te zijn geweest, haal ik nu alle websites van mij en mijn klanten er weg.
Te duur, de administratie interface is erg oud en werkt slecht en is traag. Maar vooral heel erg duur. Zo duur zelfs dat ik niet begrijp dat ze dit kunnen doen zonder dat iederéén wegloopt.
Zo vreemd. Was echt een toffe en hulpvaardige club vroeger. Niet meer.
Ach ja.

16 januari 2025

Prijsexplosie

Vevida en haar nieuwe eigenaren heeft haar prijzen voor basishosting in korte tijd de prijzen vervijfvoudigd. En dat niet alleen. Zij vragen betaling een jaar vooraf. En dat niet alleen. Als je dan enkele dagen te laat bent met betalen, sturen ze herinneringen met administratiekosten. Zakkenvullers zijn het.

1 oktober 2024

Ben jarenlang tevreden klant geweest…

Ben jarenlang tevreden klant geweest van Vevida.. tot dat deze het nodig vond om een samenwerking/overname aan te gaan met yourhosting. klantenservice is ronduit een drama,, bereikbaarheid is enorm slecht. Als je als vaste klant beld en je geeft je klantnummer dan weten ze niet eens wie je bent omdat je er ( NOG STEEDS !) bij moet vermelden dat je klant van Vevida bent of van Yourhosting ??? ha,ha,a pffff serieus ??!!!! en dat voor een Hosting bedrijf ??? prijzen rijzen plotseling de pan uit ! Ben met alles overgestapt naar een andere hoster.. ben blij dat ik er van af ben !!!
Ik zou zeggen: blijf ver weg bij deze aanbieder !!

29 januari 2024

Deel al de eerdere negatieve ervaringen…

Deel al de eerdere negatieve ervaringen hier gepost over absurde tariefsverhogingen de afgelopen jaren zonder dat je wordt gewaarschuwd. Lijkt actief beleid om kleine klanten weg te jagen en alleen met de grote jongens te spelen in de Championsleague.
Was ooit 'partner' bij Vevida maar nu zijn bijna al mijn domeinpakketten verhuisd naar webhosts met een fatsoenlijke prijs/kwaliteit verhouding.

12 januari 2024

Service

a een foute update van onze kant hebben wij hulp in geroepen van vevida.
Onze website was verdwenen van wordpress
Vevida heeft dit door gezet naar word-rest en inderdaad na een uur was de site weer online maar we kregen een mail dat we contact moeste zoeken met vevida om dat er nog een fout in zat.
Dit gedaan en na een paar uur was de site verdwenen.
Weer gebeld dat er iets is fout is gegaan .
Na 3 dagen en meerdere keren bellen per dag is onze site nog steeds niet zichtbaar krijgen geen respons en worden zeker niet serieus genomen.

We krijgen steeds het zelfde antwoord we geven het door aan de desbetreffende persoon en maken een notitie.

De Bruidskamer

9 december 2023

NIET bereikbaar

NIET bereikbaar.
Standaard riedeltje die bij "klantenservice " word afgedraaid zonder daadwerkelijk iets aan het probleem te doen.
Terugbellen doen ze niet

2 november 2023

klanten services onberijkbaar

Na de overgang naar Yourhosting is de service heel slecht geworden, bij een inlog probleem; het niet meer kunnen inloggen gevraagd om wachtwoord te resetten.
dan sturen ze een reset mail naar het mail aders waar je niet in kan komen.
Na nu al drie dagen bezig te zijn moet mijn indentiteit opnieuw worden vast gesteld alvorens ze een reset mail naar een ander mail adres kunnen en mogen sturen dus ID + kvk + facturen opgestuurd maar respons kan wel een week duren omdat dit eerst bij hoger hand moet worden goed gekeurd.
Dit is voor ons het laatste jaar bij vevida/Yourhosting, als bedrijf kan je gewoon niet lang zonder bereikbaar te zijn, maar klanten zijn voor vevida niet belangrijk

23 mei 2023

Veel te duur en klantenservice onbereikbaar

Vevida had afgelopen jaren de prijzen al flink opgeschroefd, nu het Yourhosting is geworden gaan ze helemaal door het dak. Hun argument om veel meer te rekenen dan andere hosting providers was steeds: 'Anderen zijn goedkoper, maar wij bieden service.' Ik probeer ze vandaag op een werkdag om 13.20 te bereiken, maar krijg 'Welkom bij de klantenservice. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar.' Tot zover de service. Tijd om over te stappen.

3 januari 2023

Extreme prijsverhogingen zonder goede…

Extreme prijsverhogingen zonder goede communicatie. En dan zijn ze extreem inflexibel als je de hosting wil opzeggen. Lang geleden bij Vevida hosting genomen voor 36 Euro per jaar. Laatste factuur ging richting de 250 Euro, terwijl ik nooit het pakket had gewijzigd. Vevida: Vroeger top; Nu een absolute no-go.

9 januari 2022

Vevida was altijd top service

Vevida was altijd top service, sinds de ‘samenwerking’; met yourhosting is het een drama. Als klant staat je niet meer centraal en wordt er niet meer adequaat zaken opgelost.

Los vd verhoogde prijzen is echt selechte service. Je mag het allemaal zelf uitzoeken.

23 december 2021

Disproportionele verhoging hosting factuur.

Altijd prettig zaken gedaan met Vevida. Cliënten deze provider ook vaak aanbevolen. Maar nu niet meer. Precies een dag nadat opzeggen nog mogelijk was een factuur ontvangen voor hosting met een tariefsverhoging van liefst 80% (!). "In januari hebben we hierover nog een mail gestuurd" is het verweer van een medewerker die mij overigens vriendelijk te woord stond. Dus 10 maanden geleden!? Gek hè, dat ik daar niet iedere dag meer aan gedacht heb...! Deze gang van zaken is onfatsoenlijk, niet wat ik gewend ben van het vroegere Vevida. Fuseren (in dit geval met Yourhosting) leidt in ieder geval niet tot meer klantvriendelijkheid en betere communicatie. Jammer. Extra klantenzal dit niet opleveren. Een typisch gevalletje van "penny wise, pound foolish", dunkt mij.

1 november 2021

Nooit antwoord op de vraag, beveiliging moet beter

Nooit antwoord op de vraag, zeer ergerlijk luisteren niet en gaan dan 4 x hetzelfde antwoord sturen ook als je al meerdere keren aangeeft mondeling en schriftelijk dat het geen antwoord op de vraag is. Zelfs als ik het vertrouwen opzeg en mijn contract concreet wil beeindigen krijg ik slechts weer hetzelfde antwoord met erachter: ik weet zeker dat dit uw probleem oplost😩. Eerder bleek ik spoofing te hebben van mijn email adres, blijkt maanden te duren voordat beveiliging op orde kan komen, Weinig emphatisch vermogen op impact en klinkt allemaal onervaren en naief. Communicatie alsof de klant dom is. Ook het systeem vind ik gebruiksonvriendelijk en helpdesk niet in staat te luisteren en te overbruggen. Zeer ergelijk, onprofessioneel en tijdrovend. Vandaag krijg ik als antwoord op mijn meerdere replies: omdat er meerdere tickets zijn aangemaakt beantwoorden we die niet. Ik heb reeds 4 x moeten aandringen op opzeggen voordat er concreet actie komt. ook al 3x mijn domeinnamen opgezegd. geen reactie op dusver. niet goed geld terug staat er, maar je moet achteraf naar de voorwaarden verwezen om te lezen dat dat niet zo is. Kortom, na jaren gefrustreerd op zoek naar een andere hosting partner.

14 oktober 2021