Achterlijke online apotheek. Webshop werkt niet. Heb verschillende accounts aangemaakt maar bestellen lukt mij niet. Klantendienst niet telefonisch bereikbaar en ook persoonlijke chat op de website we... Toon meer
Ik bestelde een aantal producten, 1 van de bestelde producten was helaas niet voorradig na nazicht. Ik werd hier via mail dezelfde dag nog van op de hoogte gebracht en de volgende dag stond het g... Toon meer
Mijn vrouw bestelt op haar mobiel EXACT dezelfde producten als ik op mijn mobiel. Werkelijk dezelfde 8 zakjes. Prijs voor mijn vrouw (afgerond) E170, prijs voor mij E160. Heel vreemd. Geprobeerd te... Toon meer
Groot aanbod van topproducten tegen een goedkope prijs. Heel overzichtelijke website. Bestel - en betalingsysteem verloopt erg vlot en makkelijk. Snelle verzending en bovendien erg handig dat je... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden, vlugge levering, correct verpakt, genoeg uitleg op de site. Enkel het aanbod zou wat groter mogen zijn. Goede prijzen toch.
Zeer snelle levering en de bestelde doos was goed verpakt!
Veilig en snel online betalen.
Heb hier en bij SlaapKruid.nl medicijnen besteld. Vindt de bezorging van slaap kruid wel beter.
Geeft je geld niet terug
Ik kocht een zeer duur product en stuurde deze retour binnen retourtermijn. Viata bleef voortdurend moeilijk doen over het terugstorten van mijn geld. Zou hier nooit meer kopen.
Misleidende webshop en slogans
Bovenaan de pagina staat de slogan "Voor 19u besteld, morgen geleverd". Wel, de laatste 4 bestellingen die ik heb gedaan, krijg ik standaard een mail terug dat er één van de producten niet op voorraad is (terwijl de website zegt dat het wel op voorraad is) en dat het later wordt geleverd. M.a.w. zowel de slogan als de weergave van de voorraad zijn én misleidend én vals.
Prima webwinkel!…
Meerdere keren bij dit bedrijf besteld en telkens netjes ingepakt en ruim op tijd - vaak binnen 2/3 werkdagen - geleverd!
Overigens ook een goede en vlotte klantenservice, ik had een keer het verkeerde artikel besteld zelfde merk maar net iets andere samenstelling, kwam erachter eventjes nadat ik de bestelling had geplaatst en direct een mailtje gestuurd. De volgende ochtend heeft de klantenservice de bestelling geannuleerd en een paar dagen erna stond mijn geld weer op de rekening zodat ik het juiste artikel kon bestellen.
Uitstekende service !
Het bestelde pakket werd - zoals vooraf meegedeeld in een e-mailbericht - stipt afgeleverd. Vooraf werd een bericht gestuurd met het tijdstip van aflevering. Zeer goede service ! Hartelijk dank.
Geboden service boven verwachting
Ik heb op deze site een verzorgingsproduct tegen een prima prijs gekocht. De bezorging verliep, BUITEN DE SCHULD van Viata, niet als gepland wat ik ook bij Viata gemeld heb. Viata heeft mijn 'klacht' zeer serieus genomen. Inmiddels heb ik mijn pakketje in huis en ben ik door Viata gecompenseerd voor het ongemak wat de bezorger heeft veroorzaakt. Zo werkt dus een bedrijf wat klantenservice hoog in het vaandel heeft!
Aanrader
Eerste aankoop gedaan en alles zoals het hoort: duidelijk mails, snelle levering, lage prijs en product zoals beschreven. Zelf met een persoonlijk kaartje!
10 op 10
Op tijd geleverd zoals aangegeven
De datum die aangegeven was van aflevering werd exact nagekomen, en perfect geleverd door postnl in Belgie.
Zeer tevreden met de aankoop, kon het nergens goedkoper vinden dan hier.
Zeer goede online apotheek
Zeer goede online apotheek, groot assortiment;
bestellen gaat makkelijk.
De dag erna netjes afgeleverd in Belgie.
Bij de bestelling zat een kaartje wat ik wel zeer apprecieerde.
TRAAG
Klantendienst werkt niet of bestaat gewoon niet - zeer trage levering na 4 dagen nog geen reactie en geen levering
Hele snelle en correcte levering
Hele snelle en correcte levering. Gepersonaliseerde kaart en alles goed verpakt.
Ook de prijzen waren heel aantrekkelijk dus hou ik zeker in mijn hoofd voor een volgende bestelling!!!
Groot aanbod van topproducten en snelle levering
Groot aanbod van topproducten tegen een goedkope prijs.
Heel overzichtelijke website.
Bestel - en betalingsysteem verloopt erg vlot en makkelijk.
Snelle verzending en bovendien erg handig dat je je pakket in een pick-up point kan laten afleveren.
Je wordt erg gedetailleerd en stipt op de hoogte gehouden van je pakket.
Bestellen bij Viata is een echte aanrader.
Goedkoper dan de andere online …
Goedkoper dan de andere online apotheken.
Al vrij vaak besteld en is altijd correct en op tijd.
Zeer betrouwbare webshop
Zeer betrouwbare webshop; snelle levering met dpd en voordelige prijzen; ik raad deze webshop van harte aan👍mvg marc
Super!
Echt top hier! Supersnel geleverd zoals beloofd, netjes ingepakt en ook beterkoop voor hetgeen ik nodig had dan toch. Ik bestel er zeker weer. ;)
weer alles OK!
2 maal order geplaatst bij viata.be en wederom zeer tevreden. Zelfs een handgeschreven dankbriefje bij de bestelling, dat is erg leuk en klantvriendelijk. Product aan voordelige prijs gekocht. Doe zo voort Viata.be!