Prima webshop
Bestellingen worden perfect afgehandeld. Snel en duidelijk. De artikelen zijn precies zoals ze op de webshop staan, de levering snel.
Woonwinkel modern en met antiek, lijstwerk, stoffen, behang, geschenken, serviezen, kristal en dat alles in een woonkamersfeer met koffie-, en theehuis met eigen gemaakt gebak.
Zutphenseweg 26, 7213 GH, Gorssel, Nederland
Na vele keren langs te zijn gereden uiteindelijk hier met mijn moeder ( wegens nostalgische redenen) naar binnen gestapt . Wat een prachtige winkel , mooie spulletjes( tip vd kerst ) fijne sfeer en een erg aardige eigenaar . Wij komen zeker nog eens terug.
Top service op tijd en perfecte
Top service op tijd en perfecte! Heerlijke borrelmix gefrituurde ontvangen. De bitterballen hadden nog iets krokanter gemogen, de pret zeker niet drukken maar dat mocht. Volgende keer zal ik bestell hier zeker weer.
Viavia Antiek een winkel voor jong en oud, grote beurs of kleine.
Een winkel met mooie en goede kwaliteit spullen voor een eerlijke prijs.
Naast gezellig winkelen met goed advies kun je hier ook terecht voor een heerlijk stukje gebak met wat te drinken in een sfeervolle koffiehoek.
Gezellige woonwinkel waar ik ook een lekkere koffie met gebak kan gebruiken. Ik kan er altijd een origineel kadootje vinden. Voor de inrichting van mn huis vind ik de combinatie vintage en modern heel fijn en ben blij met alles wat ik er gekocht heb.
Al meer dan 30 jaar ken ik de winkel. Wij kopen er zeer regelmatig iets. Het is er gezellig, mooie producten, goede adviezen en vriendelijk personeel.
Wij komen al langer dan 20 jaar bij ViaVia en Bo Schut, die de ziel van de zaak is. In al die jaren hebben wij veel mooie dingen bij Bo verzameld, van antieke Engelse kasten, bijzondere meubelen, prachtige lampen tot schitterend kristal. Ook hebben wij bij ViaVia tijdens onze recente verbouwing uit de prachtige collectie stoffen gordijnen laten maken. Ook is het heel gezellig om er te genieten van de heerlijke koffie en zelfgemaakte appeltaart. Kortom een echte aanrader.