Vibeat reageert niet op mail
Het apparaat voelt prima, maar het bedrijf reageert niet op mijn mail waarin ik diverse vragen stel. Service is ook belangrijk.

Vloeiveld 5, 5126RE, Gilze, Nederland

Antwoord van Vibeat
Ik had een eerder model van de vibeat en gezien ik er zeer tevreden van was bestelde ik het nieuwe model van 2024.
Helaas, het pakket dat ik kreeg was het goedkoopste pakket en ik had het pakket betaald en besteld van 70 euro. Contact met vibeat/fealy bv leverde helaas niet op dus het pakket retour gestuurd.
DHL heeft de retour 2 keer op het adres willen leveren van het bedrijf. Na contact met de ontvanger koos deze voor levering in een pakketpunt van DHL. Een week later krijg ik een bericht van DHL dat het pakket nooit is opgehaald en naar mij teruggezonden wordt. Momenteel is het pakket al 14 dagen retour.
Na contact met bol.com blijkt de enige oplossing het pakket opnieuw te ontvangen en opnieuw retour te sturen. Ondertussen wacht ik nog steeds op de terugbetaling van 70 euro.

Antwoord van Vibeat
Wat een fijn bedrijf is dit. Heel fijn contact gehad met de klantenservice (Angela Verhees) die heeft mij buitengewoon goed geholpen. Een voorbeeld voor velen 👍
Angela je bent een topper 💪💪

Antwoord van Vibeat
Dinsdagavond 3 sept. een bestelling geplaatst, maar nog niks gehoord van Vibeat. Geen bevestiging of afleverdatum. Na telefonisch contact met de klantenservice wordt er gezegd een whatsapp bericht te sturen. Vandaag 4 sept. gedaan samen met 2 mails, maar nog steeds geen reactie. Geen goede eerste indruk helaas.

Antwoord van Vibeat
Ik heb het bedrijf gemaild met een vraag en kreeg en helder en supervriendelijk mailtje terug. Ik was blij met het advies.

Antwoord van Vibeat
Telefonisch niet te bereiken en wordt ook niet op de mail gereageerd, ik wil graag het artikel retour sturen, hierdoor de termijn van 30 dagen niet tevreden dat het geretourneerd mag worden
Voor mij geen fijn product.
Inmiddels goed opgelost door v beat, geld is teruggestort.

Antwoord van Vibeat
Uitstekende klantenservice en goed product van dit bedrijf! Het product werd snel geleverd in de brievenbus. De verpakking was netjes gesealed en het product is van goeie kwaliteit. Ik ben simpelweg tevreden.

Antwoord van Vibeat
Goede service, snelle reactie op vragen. Ik wist niet welke maat ik moest bestellen en heb uiteindelijk per mail contact gezocht. Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice, uiteindelijk hebben ze mij zelfs opgebeld om met mij mee te kijken naar het vinden van de juiste maat. Ik ben zeer tevreden over hoe dit is gegaan.

Antwoord van Vibeat
snelle levering. goed contact bij vragen over het product.

Antwoord van Vibeat
Snelle levering, fijn product. Product doet wat het moet doen. Mijn rug wordt goed recht getrokken en ik merk na een paar dagen eigenlijk al verschil.