1. Webdesigner
  2. Grafisch ontwerp
  3. Webhostingbedrijf
  4. Webdesigner

Wil jij ook een website die bij je past? Een website die meer klanten oplevert? Ik bouw jouw website tot in de puntjes in 5 stappen: ◯riënteren: Stap één is het oriënteren. Wat is je doel? Wie gaan je website bezoeken? Ik heb een vragenlijst ontwikkeld om hier achter te komen. ◯ntwerp: Ik ga aan de slag met het ontwerp op basis van jouw wensen en feedback. Alleen zo wordt het een website waar jij 100% tevreden over bent. ◯ntwikkeling: Tijd voor het technische deel: de ontwikkeling. Je website bouw ik met de nieuwste technieken en goed vindbaar door zoekmachines. ◯nline: Je website is online. Dàt mag gevierd worden! ◯nderhoud: Een website heeft –net als een auto- onderhoud nodig. Moet je website worden aangepast of uitgebreid? Ik sta voor je klaar! Hoe het begon… In de tijd van inbelverbindingen fascineerden websites mij al. Er is sinds die tijd veel veranderd. Gelukkig ben ik meegegroeid. Verder als Victor Webdesign… Sinds 2010 maak ik websites onder de naam Victor Webdesign. Ik doe het professioneel, maar vind het persoonlijke vlak minstens net zo belangrijk. De toekomst… De internetwereld staat niet stil. Ik dus ook niet. Continue bijscholing is in mijn vak van groot belang. Ik vind het nog leuk ook! Klanten over mij 💬 “Victor is zeer deskundig en luistert heel goed naar de wensen van zijn klant.” “Mijn website is net online en nu al enorm veel complimenten gekregen!” “Communicatief sterk en oog voor detail.” Specialismen: Doelgroepgerichte webdesigns, compleet met zoekmachine optimalisatie (SEO), webhosting en onderhoud. ✔ flexibel ✔ klantgericht ✔ creatief ✔ origineel OOK JE EIGEN WEBSITE TOT IN DE PUNTJES? ✉info@victorwebdesign.nl 📞050-7078010 🌍 victorwebdesign.nl

4,4

Uitstekend

Bedankt Victor voor de prachtige en…

Bedankt Victor voor de prachtige en professionele website. Victor Webdesign denkt goed met je mee en weet alles op de juiste manier te plaatsen. Ik ben enorm trots op het resultaat. De kleuren, teksten en foto’s komen perfect tot zijn recht. Dus als je toe bent aan de nieuwe huisstijl, visitekaartjes of website bij Victor Webdesign ben je op het juiste adres

18 november 2025

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor je mooie woorden, Margriet! Je mag er ook zeker trots op zijn.

Snelle reactie

Snelle reactie. Meedenkend.

30 november 2023

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor de vier sterren, Henny.
Hoe had ik er vijf van kunnen maken voor jou?

website gemaakt door Victor

Victor heeft mijn website gemaakt en sindsdien "onderhouden".
Hij reageert altijd snel op mijn vragen of als er iets is met de website.

7 november 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor de volle vijf sterren, Marjan!

Deskundig, betrouwbaar, snel, vriendelijk

Victor heeft mijn site gebouwd en heeft dat zeer kundig gedaan. Goeie adviezen en professioneel uitgevoerd. Ik merk dat mijn site mensen aanspreekt, en ik word goed gevonden.
Heb ik vragen, wil ik aanpassingen o.i.d: Victor is altijd snel, betrouwbaar en vriendelijk.

22 juli 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Wow, dank je wel Liesbeth!

Scherpzinnig & creatief

Scherpzinnig en creatieve wijze van beantwoording van vragen + opzetten van een mooie en logisch werkende website

5 november 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Kijk, dat zijn nog eens mooie woorden bovenop de vijf sterren. Dank je wel!

De kennis en service van…

De kennis en service van Victorwebdesign is naar volle tevredenheid. Er wordt geluisterd naar wat wij als bedrijf nodig hebben en Iedere vraag van onze kant wordt snel en adequaat afgehandeld.

30 oktober 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor de mooie woorden, Julia.

In één woord: behulpzaam.

Victor werkt snel, accuraat en weet goed wat jouw klanten graag lezen en zien! Webdesigner Victor in één woord: behulpzaam.

18 oktober 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor het compliment, Nicole!

Zeer goede samenwerking

Zeer goede samenwerking, niet alleen in het stadium van het maken van de webshop, maar ook tijdens het gebruik ervan. Victor is er altijd om te helpen en te adviseren als ik problemen heb met de website of iets niet zelf kan. Ik beveel Victor met een gerust hart aan!

1 juni 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Dank je voor de vijf sterren! Ik blijf voor je klaar staan als je ooit vragen hebt.

Victor verstaat zijn vak

Victor verstaat zijn vak, is flexibel en denkt goed mee. Het resultaat is een prachtige en goed functionerende website!

29 oktober 2024

Antwoord van Victor Webdesign

Bedankt voor de vijf sterren, Arjan. Ik vond het samenwerken erg fijn met een mooi eindresultaat.