Rikke har været min kontaktperson i 7…
Rikke har været min kontaktperson i 7 år hun har hjulpet mig med mange ting og det må godt komme op så folk kan se det
Velkommen til Videre.nu. Vi er din pålidelige partner i at støtte børn, unge og familier på deres vej mod trivsel og udvikling. Vores dedikerede konsulenter har mange års erfaring inden for diagnosearbejde og psykosociale udfordringer. Hos Videre.nu tror vi på den transformative kraft af en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang. Vi forstår vigtigheden af at opbygge meningsfulde relationer i sårbare perioder, fordi vi ved, at relationen er nøglen til succes. Vi går udover det sædvanlige ved at afdække og udvikle ressourcer i børn, unge og familiers personlige netværk. Dette netværk er konstant i deres liv, selv når vores støtte ophører. Vores mission er at hjælpe børn, unge og familier med at opdage deres egne ressourcer og styrke deres intentioner. Kærlighed og autencitet er vores hjerte og sjæl i dette arbejde. Sagbehandlere i kommuner, fagfolk inden for socialt arbejde og uddannelseinstitutioner - I er alle velkommen her. Videre.nu er vinduet til en bedre fremtid, hvor trivsel og udvikling er inden for rækkevide.
Willemoesgade 26, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg kan kun anbefale videre.nu som har været en del af mit liv i næsten 2 år.
Jeg har (lidt endnu) mentor forløb hos Christian, som har hjulpet med job afklaring, støtte mig til mine møder, støttet mig når jeg psykisk har været nede. Været der i timerne hvor kommunerne var lukket, set mig som et menneske og ikke en sag som man desværre ellers ofte føler sig.
Han står altid klar til en snak og en kaffe!
Jeg kommer helt klar til, at mangle den støtte og skønne opbakning han altid har givet mig!
Rikke har jeg haft samarbejdet med i forhold til min søn, da han var anbragt, hun har taget mig til møderne, ud til plejefamilien, været en helt igennem fantastisk støtte helt frem til min søn flyttede hjem igen.
Heldigvis har min søn sin “egen” Christian som kontaktperson ! (Så de slipper ikke helt for mig!😉 Christian gør et sindssygt stort arbejde med Elias, han møder Elias hvor han er, taler ind i tingene, og er bare ægte god!
Kæmpe tak for alt I har gjort, gør og vil gøre for vores familie.
Alle burde have en Christian og Rikke i deres liv.
Det har været en super dejlig oplevelse at have haft familiebehandler samt kontaktperson fra videre.nu.
Både råd og vejledning har været til stør støtte, og der skal lyde et stort ros for deres kæmpe indsats i akutte situationer. Vi har som familie med en svær ung haft kæmpe gavn af ovenstående. Tusinde tak til alle dem vi har haft i hjemmet fra videre.nu
Videre.nu
Er helt igennem fantastiks, de arbejder med barnet i centrum, og har respekt for både de biologiske forældre og plejeforældre. De arbejder på en kærlig, rummelig og anderkende måde over for alle. Barnet føler sig tryg og hørt. Det er sjældent at man møder så professionelle folk i denne branche, men Videre.nu håndtere bare samvær på så fantastisk en måde, kan varmt anbefale dem.
Fra en plejemor
Jeg har arbejdet tæt sammen med Rikke Wallin, indehaver af Videre.nu.
Jeg har været plejemor til rigtig svære unge mennesker som ikke kunne trives på institution.
Rikke er så kærlig, energifyldt, situationsbevidst og faglig stærk en person som uden tvivl også ansætter kompetente mennesker til de opgaver som Videre.nu håndterer.
Rikke har det skarpe øje for hvordan mennesker hjælpes videre NU!
Lees meer over geverifieerde reviews.