Vignette Express Reviews

2.593

4,5

Bij de Tsjechiese grens va uur Polen zag ik dat we een vignet voor Tsjechië moesten hebben Meteen geregeld en ontvangen in onze mailbox Gemakkelijk en snel

Toen we Tsjechië inreden zag ik een bord van een vignet. Niet bij nagedacht toen we naar Praag wouden. Gelukkig kon het online besteld worden. Ik heb wel gekozen voor de spoed versie en binnen een kwa... Toon meer

Het lijkt of dit de officiele Zwitserse instantie is voor uitgifte vignetten. Zeker misleidend en daarom duurder. Wees waakzaam en ga naar de officiele Zwitserse site om vignetten te bestellen. Vo... Toon meer

Vlotte afhandeling. Gelukkig geen vignette meer te plakken. Duidelijke opgave van mogelijkheden en beperkingen. Eerder duur echter, vooral voor wie alleen maar doorgang wil voor 1 reis.

1. E-commerceservice

Vignette Express is your partner in paying the necessary motorway tolls along the entire route. Every year, millions of tourists buy vignettes online. No queues at toll station - everything is safely online

Uitstekend

3K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gemakkelijk en snel

5 augustus 2026

8 juni 2026

Antwoord van Vignette Express

Thank you for your positive review!

We’re glad to hear that everything was arranged quickly and smoothly. We appreciate you taking the time to share your experience and hope to assist you again in the future.

Kind regards,

Holland

Super snel en duidelijke website.

7 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

Thank you for your kind review! We're delighted to hear that you found our website clear and the ordering process super fast.

We appreciate your feedback and wish you a safe and pleasant trip.

Top top

Perfect perfect

Thank you for your wonderful review!

We're delighted that everything met your expectations.

Quick service

Quick service

Thank you for your wonderful review!

We're delighted to hear that you were happy with our quick service.

Handeling goes perfect

Handeling goes quick, clear and verry easy.

Thank you for your wonderful review!

We're delighted to hear that everything was clear, easy and went smoothly.

Fast and easy

3 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

Thank you for your kind review! We're happy to hear that everything was fast and easy. Safe travels!

Really fast

9 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

We're delighted to hear that you found our service really fast. We appreciate your feedback and are glad we could make the process quick and convenient for you.

Kind regards,

Vignette expres

Het lijkt of dit de officiele Zwitserse instantie is voor uitgifte vignetten.
Zeker misleidend en daarom duurder.
Wees waakzaam en ga naar de officiele Zwitserse site om vignetten te bestellen.
Voel me bedrogen.

9 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u deze indruk heeft gekregen. Wij proberen transparant te communiceren dat wij een particuliere dienstverlener zijn die klanten ondersteunt bij de aanschaf van een e-vignet, inclusief klantenservice en orderverwerking.

Onze prijzen worden tijdens het bestelproces weergegeven voordat een aankoop wordt afgerond. Het staat klanten uiteraard vrij om rechtstreeks via de officiële kanalen van de betreffende autoriteiten een vignet aan te schaffen.

Wij waarderen uw opmerkingen en nemen uw feedback mee om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren.

Just no problem

Just no problem . Fixed in 3 minutes

8 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

Thank you for your wonderful review! We're delighted everything went smoothly and that your vignette arrived so quickly. Have a safe journey!

Heel snel geregeld!

Heel snel geregeld binnen 30 minuten stond het vignet op de mail!

7 juli 2026

Antwoord van Vignette Express

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service sehr zufrieden sind. Gute Fahrt!

VignetteExpress Team

Easy to understand and to fill in.

Easy to understand and to fill in.

Antwoord van Vignette Express

Thank you for your kind review! We're happy to hear that the ordering process was easy to understand and complete. Safe travels!

Snel vignet nodig

Snel vignet nodig, arriveerde super snel. Zeer tevreden.

Antwoord van Vignette Express

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass die Registrierung Ihrer Vignette so schnell erledigt war. Gute Fahrt!

VignetteExpress Team

Heel erg snel mijn vignet in mijn…

Heel erg snel mijn vignet in mijn mailbox, betaalbevestiging en E vignet van Tsjechië. Goed geregeld!

Antwoord van Vignette Express

Bedankt voor uw geweldige review! Fijn om te horen dat u uw bevestiging en e-vignet zo snel heeft ontvangen. Goede reis!

Antwoord van Vignette Express

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles goed geregeld was. Wij wensen u een prettige reis!

Top geregeld!

Super snel geregeld!

Antwoord van Vignette Express

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u uw vignette zo snel heeft ontvangen. Wij wensen u een prettige reis!

VignetteExpress Team

Snelle levering. Binnen 10 minuten. Heel fijn!

Antwoord van Vignette Express

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u uw vignette zo snel heeft ontvangen. Goede reis!