Viking Surf House

1. Surfschool
  2. Surfwinkel
  3. Touroperator

Geschreven door het bedrijf

På kanten af Kongeriget finder du Viking Surf House. Med base i Klitmøller (Cold Hawaii) opererer vi en mobil surfskole, hvor vi underviser alt fra begyndere til øvede i Surf og SUP. Vi er 3 lokale fyre, som kender kysten i Thy bedre end vores egen bukselomme. Vi trækker på vores mange års erfaring som surfere for at give dig den bedste oplevelse på vandet uanset om du er begynder eller i forvejen habil surfer. Vi underviser i små hold for at holde en høj kvalitet, hvor instruktøren har fokus på din læring og sikkerhed. Vi kan ikke garantere du bliver forvandlet til en Hawaiianer. Men vi kan garantere dig personlig service på højt niveau, samt ømme arme og lattermuskler, når du tager på eventyr med os.

Contactgegevens

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Vi havde den sødeste dygtigste instruktør Johan som guidede os godt igennem, formåede at hjælpe os alle og hans passion lyste ud af ham. Vi kommer helt sikkert igen og opfodrer hermed alle til at booke lessioner her !! 🙌⭐️

17 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde den mest fantastiske…

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse på Viking Surf House under mit kursus i surfing. Fra start til slut var hele oplevelsen bare utrolig berigende og mindeværdig.

Først og fremmest var instruktøren en sand mester i sit fag. Som nybegynder var jeg meget nervøs og usikker på mine evner, men instruktøren formåede virkelig at skabe en tryg og støttende atmosfære. Hans ekspertise og tålmodighed gjorde en kæmpe forskel, da han guidede os gennem grundlæggende teknikker, sikkerhed og surfeteorier. Han sørgede altid for, at vi forstod hver eneste trin, og han tog sig tid til at besvare alle vores spørgsmål, uanset hvor elementære de måtte virke.

Viking Surf House som helhed var en perfekt ramme for denne oplevelse.

Det, der virkelig satte Viking Surf House fra andre steder, var den personlige touch. Instruktøren tog sig tid til at lære os alle at kende og skræddersy sin undervisning efter vores individuelle behov. Han observerede vores fremskridt nøje og gav konstruktiv feedback, der hjalp os med at forbedre vores færdigheder.

Selvom jeg startede som en total nybegynder, var jeg i stand til at fange bølger og stå på mit bræt takket være den fantastiske undervisning. Den følelse af at mestre noget nyt og udfordrende var simpelthen ubeskrivelig.

Jeg kan ikke takke Viking Surf House nok for den oplevelse, de har givet mig. Hvis du er nybegynder eller endda en erfaren surfer på udkig efter en fantastisk oplevelse, så kan jeg varmt anbefale dette sted. Den dedikation, lidenskab og ekspertise, som instruktøren og hele teamet udviser, er virkelig enestående.

17 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The only guesthouse in Klitmøller you will need

We keep coming back to Viking Surf House every year! Great surf instructors and superb knowledge of the area. Erik and Peter are always helpful and service is at the very top.
We stayed there for 3 nights and we’ll see you guys again next year. Æloha!
//Christian

29 mei 2023

En super fed oplevelse

En super fed oplevelse. Havde booket 2 overnatninger med surf i start maj 2021.
Med gråvejr, let regn og 9 grader var jeg pænt meget i tvivl om vi ikke skulle have ventet til senere på året.
Men Erik kom og hentede os og forsikrede os om at det ikke var så koldt som Cold Hawaii ellers lyder. Efter instuktion på stranden gik vi i det mørke hav.
Før vi fik set os om havde surfet i 2 timer og det var ikke kulden der fik os op.
Vi havde ialt 3 lektioner med Erik og Peter som instruktører. Erik og Peter havde styr på de bedste spots alt efter vejret, udstyret var i orden og der blev taget hensyn til surfevner.
Både Erik og Peter var venlig, tålmodige og nemme at snakke med.
Alt ialt var tidspunktet nok meget godt, i og med at vi var de eneste og derfor havde god tid til instuktion og rettelser og det faktisk ikke var koldt.
Jeg kan varmt anbefale Erik og Peter og vi kommer igen, men næste gang med børnene.

18 mei 2021

Viking Adventures

Tak for en fantastisk oplevelse på 3 dages surf/sup camp i 2020. Et rigtigt vikinge-eventyr. Gode og forskellige lokationsvalg, afhængig af vind og vejr. Smil og altid godt humør. Inspirerende og personlig undervisning. Indkvartering på Klitmøller Hotel. Tak for stjerneskud og røverhistorier. Vi anbefaler Viking Adventures med 5 stjerner og kommer helt sikkert forbi igen en anden gang.

6 januari 2021

Klasse Klasse Klasse

Klasse Klasse Klasse

Den bedste beslutning vi har taget omkring surfing.

Vi havde den bedste oplevelse for både voksne og børn med privatundervisning af Erik. Erik er yders kompetent, har tålmodighed som ingen anden, og så kender han alle spots i området. Det var helt perfekt Vi skal også booke surf skole til sommer. Vores børn ( og voksne) har ikke talt om andet siden vi kom hjem - Vi vil afsted igen og på surf skole og gerne med Erik som instruktør.
Vi ses til sommer

5 januari 2021
Logo Viking Surf House

Antwoord van Viking Surf House

Hej Troels,

Det er vi super glade for at hører det var en stor fornøjelse at have jer på besøg, masser af god energi og sjov på vandet! Vi glæde os til at i kommer igen!

Erik Jensen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske dage i bølgerne!

Min søster og jeg havde nogle super gode surf dage med drengene fra Viking Adventures! Som nybegynder var det virkelig fedt at holdet var lille, så man kunne få masser af hjælpe til at fange bølgerne. På trods af dårligt vejr, kom vi stadig afsted på nogle gode surf sessions, på dage hvor de andre surfskoler ikke kom afsted. Med masser af personlighed, engagement og god stemning gjorde drengene fra Viking Adventures dagene i Klitmøller til en kanon oplevelse! Kæmpe anbefaling herfra - vi kommer I hvert fald tilbage næste sommer 👏🏼

12 augustus 2020

Vildt fed oplevelse

Vildt fed oplevelse! Instruktørene underviser i mindre hold ift. mange andre steder, og det er guld værd! Man får frihed til selv at fange bølgerne, men man får løbende individuelle tips og råd, samt et skub til at fange bølgen. Desuden har instruktørene vildt godt styr på hvilke områder, som har de bedste bølger, hvilket betyder man ikke er fastlåst til Klitmøller, da man kører efter bølgerne.
Alle pengene værd - og vi alle 6 personer var meget tilfredse på trods af forskelligt surfniveau.

30 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Highly recommendable Surf camp!

We had 4 amazing days on the Viking Adventures Surf Camp! We were greeted upon arrival by one of the instructors and shown to our rooms and the facilities. We had 3 days of surf lessons which was so much fun! We drove to find the best waves and still got the full 2,4 hours on the water. The instructors are patient, kind and motivating, and especially one of the instructors, Erik, was very focused on improving the single persons skills giving us the best experience! We went on a little fun SUP adventure with the instructor, Peter, showing us a bit of Klitmøller from a Paddle-boards point of view. Great accommodation and breakfast as well! To sum up, we had the best trip and can highly recommend for everyone else!

See you next year ;)

23 juli 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.