Väldigt väl omhändertagen
Väldigt väl omhändertagen. Full transparens, full tillit och proffs genom fingerspetsarna.
Geschreven door het bedrijf
Vikta Partner AB är en auktoriserad och modern redovisningsbyrå i Luleå som hjälper företagare att skapa ordning, lönsamhet och trygghet i sin ekonomi. Vi erbjuder redovisning, bokslut, årsredovisning, deklarationer, lönehantering och kvalificerad ekonomisk rådgivning – allt samlat hos en långsiktig partner som förstår företagarens vardag.
Hos oss får du mer än traditionell redovisning. Vi arbetar nära våra kunder och hjälper dem att fatta bättre affärsbeslut genom tydlig ekonomisk uppföljning, personligt engagemang och moderna digitala lösningar. Oavsett om du driver ett nystartat företag eller en väletablerad verksamhet strävar vi efter att göra ekonomin enkel, effektiv och lätt att förstå.
Som certifierad Fortnox-partner arbetar vi helt digitalt med smarta processer som sparar tid och ger våra kunder bättre kontroll över sin verksamhet. Vårt fokus ligger på kvalitet, tillgänglighet och att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende.
Vi är stolta över att vara en byrå som kombinerar modern teknik med personlig rådgivning. Vårt mål är att hjälpa företag att utvecklas hållbart, växa lönsamt och känna trygghet i att ekonomin alltid är i goda händer.
Vikta Partner AB – där kompetens, engagemang och digitala lösningar möter framtidens företagande.
Småbåtsgatan 2A, 97235, Luleå, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En byrå som verkligen lyssnar och är lösningsorienterade. De har ett förstklassigt bemötande och smidig hantering. Rekommenderas!
Fantastiska människor och riktigt bra service. 5/5 stjärnor.🥳
Gillar ärligheten, kunskapen , och att man är tillgänglig oavsett tid på dygnet. Har haft behov om hjälp flertalet gånger efter 18 tiden och de har aldrig varit något problem.
Fantastisk bokförings byrå ! Professionell, noggrann och alltid snabb med återkoppling och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt !
Good service overall.Have been working with ViktaPartner since 2012.
Jag har Benjamin som kontaktperson och han har tid och ork med mina korkade frågor. Han tar sig även tid att följa upp mina problem.
Mvh
Erik Örnvik
Lätta att ha och göra med,inga konstigheter alls ,inget ifrågasättande helt enkelt bäst.
Kunniga och professionella medarbetare. Trevligt bemötande, snabb återkoppling via mail / telefon när det har behövts.
En redovisningsbyrå utöver det vanliga, Vikta har stöttat med uppstart av bolaget och sköter fortfarande bokföringen 2,5 år senare. Utan Viktas personal hade jag inte haft företag idag.
Vikta skräddarsyr samarbetet så det blir optimalt för mig som kund, inte minst ur kostnadssynpunkt.
Superbra service och professionell hjälp. Rekommenderas starkt!