Jag vill egentligen ge 5 stjärnor till kundtjänsten i Sverige, och bara en stjärna till de som sköter appen i USA! Appen är rent ut sagt uselt skött av tekniker i USA som inte verkar kunna hante... Toon meer
Appen är inte användarvänlig, krånglig och gör mig otroligt oengagerad i att gå in och nå mina mål. Så otroligt besviken och väldigt dyr app. Skulle testa den och blev istället bunden i ett år så har... Toon meer
Skulle köra en startup och skulle ange både det ena och det andra och när jag var klar och hade bestämt mig för ett abonnemang så kom jag ingen vart. Gick direkt till Viktväktarna.se då jag visste va... Toon meer
Jag behöver uttrycka mitt extrema missnöje med viktväktar appen. Ni gör uppdateringar som försvårar och fördröjer allt från inloggningar till att kunna hitta rätt meny. Scannern är allt annat ä... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Upptäck hur WW ViktVäktarna kan hjälpa dig att gå ner i vikt och skapa hälsosamma vanor. Starta din hälsosamma livsstil genom att bli medlem hos WW ViktVäktarna idag!
Hyllie Boulevard 17, 215 32, Malmö, Zweden
- viktvaktarna.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kundtjänsten är helt bedrövlig.
Kundtjänsten är helt bedrövlig.
Satt 45min i kö för att sedan bli bortkopplad när det äntligen var min tur.
Tilläggas bör också att det var inte speciellt många i kö men det tog ändå extremt lång tid för antalet i kön att sjunka.
Fick ringa tillbaka och sitta ytterligare 30 min i kö innan någon äntligen svarade.
Otroligt nöjd med de
Otroligt nöjd med de, bra kundservice, har aldrig haft strul varken med betalning eller något annat.
Gått ner i vikt utan något förbjudet eller svällt.
Varning
Skulle vilja sätta - 1 stjärna.
Otroligt dålig Kundservice! Drar pengar från kortet de inte har rätt att dra och vägrar betala tillbaka.
Varning!!