Jeg havde købt lidt for lidt gulv. De hjælpsomme mennesker hos Viallagulve hjalp med at få eftersendt fra samme batch på god og billig måde.
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering på blot 2 dage, gode priser og kommunikation, herunder omkring leveringstidspunkt. Varen var som forventet og på de ønskede mål. Derudover et stort tak til fragtmanden der satte varen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering, god og hurtig kundeservice. Forkert leveret måtte, det hvad der sker, dagen efter havde jeg den rigtige. 5 stjerner hertil. Der var dog lavet fejl i udskæringer, så måtte lapp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som kunde hjælper vi dig med at finde et gulv, som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor sidder der altid en fagmand klar ved telefonen, chat eller på mail, til at vejlede og besvare dine spørgsmål.
Hvidkildevej 10, 7400, Herning, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van VillaGulve.dk
Hurtig levering, god vejledning i henhold til det produkt jeg købte, god information om handlen og hvornår den blev leveret. Tak :-)

Antwoord van VillaGulve.dk
Hvad en måtte måtte sande?- Her få 100 meter fra Tversted Strand, er det HÅRDT at være måtte. En ny fra VILLA GULVE blev bestilt på mål. Blev leveret som lovet ved bestilling, -op med den gamle i med den nye, og det er så sand(t) så sand(t). Klar til nyt sandfyldt fodtøj.

Antwoord van VillaGulve.dk
Vi var i proces med flere mulige leverandører af et vinyl click gulv. Vi havde set forskellige produkter, heriblandt Tarkett. En opringning til Villagulve og en snak med Chris overbeviste mig om, at han både var den mest kompetente af dem, vi talte med, og at han samtidig var billigst - en sjælden kombination. Vi endte med at give Chris ordren på 100m2 gulv uden at have mødt hinanden, og gulvet blev leveret to dage efter ordren var afgivet. Sådan!

Antwoord van VillaGulve.dk
Super hurtig svar tilbage fra kundeservice på en størrelse måtte jeg ikke selv kunne finde. Virkelig hurtig levering, TAK. Vi bestiller helt sikkert hos villagulve igen

Antwoord van VillaGulve.dk
Det er 1. gang jeg har handlet med VillaGulve.dk og det er bestemt ikke sidste gang. Alt gik som det skulle - super service og hurtig levering... så 5 * herfra.

Antwoord van VillaGulve.dk
Hurtig levering, god pris. Firmaet fulgte ordren helt på plads med jævnlige sms beskeder. Super service.

Antwoord van VillaGulve.dk
Dwukrotnie przesuwane terminy dostawy, dobrze że zamówiłem z dodatkowym miesięcznym zapasem czasu

Antwoord van VillaGulve.dk
Hurtig levering inklusiv ekstra bestilling hilsen Henrik

Antwoord van VillaGulve.dk
Kokosmåtte i lækker kvalitet til en god pris. Hurtig levering.

Antwoord van VillaGulve.dk
Vare afsendt med det samme og sær aftale vedr. odrer overholdt.

Antwoord van VillaGulve.dk
Meget personlig opfølgning på ordre, og super hurtig levering

Antwoord van VillaGulve.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.