Et hyggelig hotell med rent og fint bassengområde. Nok av solsenger samt at de var gode. Meget rent basseng. Rommet var stort og fint men dårlige hodeputer i senga. Fantastisk aircondition anlegg på r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Et flott opphold. Rommet var litt slitt, men ikke så galt at vi ikke trivdes der. Dusjen måtte vi fikle litt med selv for å henge oppe på stangen. Renholder på rommet vi fikk gjorde sin flid i å gjøre... Toon meer
Hyggelig betjening. Veldig slitt kjøkken. Ødelagt skuff og dårlig kokemuligheter.setet på toalettet var helt løst. Dusjen liten og ingen mulighet å henge opp dusjhodet.Bra renhold. God seng. Ble mørk... Toon meer
Reist en del i 40 år, både m ulike charter selskap og rutefly. Kommer stadig tilbake til Ving da min opplevelse er at de gir meg mest og best for pengene. Liker at flytidene «gir» meg to dager, framfo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ving er Norges ledende reisearrangør og har hjulpet mennesker med å skape sine beste uker i året i snart 60 år. Vi tilbyr charterreiser, pakkereiser og fleksible ferieløsninger til noen av verdens mest populære destinasjoner. For mange handler ferie om mer enn bare sol og hotell. Det handler om minnene man tar med seg hjem – og noen ganger om steder man egentlig ikke vil forlate i det hele tatt. Derfor jobber vi i Ving for å gjøre hele reisen enkel, trygg og virkelig minneverdig, fra bestilling til hjemreise. Hos oss finner du alt fra familievennlige charterreiser og populære Sunwing Family Resorts til voksenhoteller, weekendreiser og fleksible reiser med rutefly og hotell. Uansett om du reiser med barn, som par eller alene, ønsker vi å hjelpe deg med å finne den ferien som passer akkurat deg best. Med nøye utvalgte hoteller, personlig service og lang erfaring ønsker vi å skape reiser å glede seg til – og minner som varer lenge etter at ferien er over.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- ving.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tusen takk Axel og Frederick for SUPER…
Tusen takk Axel og Frederick for SUPER kundeservice i Bulgaria. For noen ansatte!!! Wow
Veldig flott sted og hyggelig hotell…
Veldig flott sted og hyggelig hotell betjening.
Disappointing end to a 2-week stay
Disappointing end to a 2-week stay – Felt nickel-and-dimed by the logistics
Our group of three families booked a comprehensive 2-week package trip through Ving, where they managed the hotel, flights, and transfers. We booked a total of three rooms for our stay. Everything went smoothly until our departure day, where the handling of our checkout felt incredibly unfair and greedy.
Our stay ended on July 5th with a standard checkout time of 11:00 AM. However, the return flight Ving scheduled for us doesn't leave until 01:30 AM the next morning, meaning our airport transfer bus isn't picking us up until 22:30 PM. To avoid sitting in the lobby for over 11 hours, we inquired about keeping our rooms longer.
We were told we had to pay an extra €80 per room just to stay until 18:00 PM. To make matters worse, when we explained that our transfer isn't until 22:30 PM and asked to extend past 18:00, the hotel just demanded even more money from us.
Paying €80 per room only to be kicked out four and a half hours before our pickup anyway feels like a complete cash grab. After bringing three families here for a full two weeks, being squeezed for every last Euro at the very end leaves a terrible aftertaste. When a company plans and sets up the flight times for a package holiday, the logistics should be coordinated without exploiting the customers on their final day.
In addition:
* Terrible beds (hard)
* right next to road , noise is heard 24/7 even inside in all rooms
To top it all the lady in the reception found it appropriate to scream to me how this was a global practice like i should not be having an opinion about it, she could not stay calm even though i was talking calmly explaining our situation with 3 familie and kids kicked out half a day before departure
Anbefaler Ving
Alt var lagt til rette for at både barnebarn og besteforeldre skulle få en god ferie sammen. Holiday planner var utrolig viktig for oss til å få mest mulig ut av ferien.
Ving burde ha fordelsprogram.
Har bestilt alle mine reiser gjennom VING. Savner et fordelsprogram som gir oss som velger VING oppgraderte reiser etter f.eks hver 3 reise.
En trygg reisearrangør
En veldig bra reisearrangør med god informasjon hele veien. Laster man ned sppen fins all informasjon lett tilgjengelig. Bra møte med alle vingverter som alle var hyggelige og hjelpsomme. Passe informasjon før avreisen og under reisen. Ving kan man alltid stole på
Alt går på skinner
Alt går på skinner fra bestilling til man er hjemme fra reisen igjen. God informasjon om reisen, endringer osv både før og under reisen. Ryddig app med alt av informasjon. Vennlige og hjelpsomme verter på reisestedet som gir gode råd om man lurer på noe.
Kansellerer ferieturen og gir oss usle…
Kansellerer ferieturen og gir oss usle 2 000 i rabatt da vi må bestille ny tur som koster 20 000 mer. Prøver så chaten deres og mens jeg sitter og skriver med ei dame så stikker hun av midt i samtalen for å "hjelpe" en annen. God jul!
Service: Terning 1
Tillitt: Terning 1
15:31
Hei og velkommen til Ving. Hva kan jeg hjelpe deg med?
15:32
Hei. Fikk e-post om at dere har kansellert reisen vår den 5.aug. Kan dere ta dialogen med barna? 😆
15:34
Neida, får vel ta den praten selv. Ser dere ar samme rom ledig på samme hotell den 29.juli, men prisen er cirka 20.000 over den bookingen vi hadde. Forstår jeg det riktig dersom vi da må betale dette minus kr. 2000 totalt i rabatt? Spørs om vi i så fall må se oss om etter andre alternativer.
15:36
Skjønner at det er en kjedelig beskjed å få.
Når det gjelder pris, så er det korrekt at det er prisen du ser på ving.no som gjelder, deretter trekkes rabatten.
Prisen du ser på ving.no er forøvrig startprisen på flyreisen og overnatting, så eventuelle tilvalg som mat, bagasje etc kommer i tillegg.
15:37
Ok, takk for svar. Da vil vi nok sikte mot å bruke et annet reisebyrå.
15:38
Det er kanskje Bulgaria som er viktig for dere som reisemål? Eller er dere åpne for andre forslag?
15:43
Reisemål er ikke viktig nei. Det var vel mer hotellet med sklier og hotellrommet med basseng rett utenfor som fristet
15:45
Men om vi likevel må finne et annet sted å reise til havner jo selvfølgelig ving bakerst i køen med en sånn beskjed.
15:47
Skjønner.
Nå er Bulgaria er prisgunstig alternativ, men vi hjelper dere gjerne med å se på andre alternativ. Ser vi har en avreise til Tyrkia 4.august, Green Garden Reosrt & Spa. Ta gjerne en titt på dette hotellet.
Det er forståelig at det ikke er en hyggelig beskjed å få. Samtidig har ikke salget gått som ønsket og vi har derfor sett oss nødt til å kansellere avgangene fra 5.august
15:50
Takk for at du kontaktet oss. Jeg avslutter for å hjelpe nestemann. Ønsker deg en fin dag
Mette har forlatt samtalen - 15:50
Samtalen er avsluttet
14 dager med opphold på Skopelos,Alonissos og Skiathos
14 dager med opphold på Skopelos, Alonissos og Skiathos. For oss som har feriert på Skiathos siden 1993 har øya blitt «overbefolket» så da er det hyggelig og roligere for oss over 60 år på Skopelos. Alonissos er enda stillere, så for oss var det en kombinasjon av alle 3 øyene perfekt. Fra Stille til liv å røre og trengsel på bussen. En uke med hotel fra Ving på Skopelos og en uke med egne bookinger på de andre øyene fungerte utmerket.
Terese
Nydelig uke i playa del Cura og OBC med…
Nydelig uke i playa del Cura og OBC med Ving fra vi reiste fra Bergen til vi var hjemme igjen! God informasjon både i forkant og underveis av reisen ga ekstra god trygghet.
Booking nr:231141 Uakseptabel…
Booking nr:231141 Uakseptabel håndtering og manglende informasjon om rettigheter
Vår reise til Rhodos med Sunwing/Sunclass fikk en svært dårlig avslutning, og det er særlig håndteringen av hjemreisen som er kritikkverdig.
Returflyet ble forsinket med over 4 timer. Det som derimot er mest alvorlig, er hvordan dette ble fulgt opp. Informasjonen underveis var svært mangelfull – vi fikk verken tydelige oppdateringer om årsak, forventet avgangstid eller hva som faktisk skjedde. Som kunder ble vi i stor grad overlatt til oss selv.
Det mest problematiske er likevel hvordan selskapet håndterer informasjon om rettigheter. Det oppleves som om de aktivt gjemmer seg bak pakkereiseloven, samtidig som de unnlater å opplyse om at passasjerer i en slik situasjon også kan ha krav på kompensasjon etter flypassasjerrettigheter (EU261). Dette er informasjon man som kunde med rimelighet burde få tydelig og proaktivt.
Når man velger en etablert pakkereiseaktør, forventer man ikke bare at ting fungerer når alt går etter planen – men at selskapet tar ansvar og gir korrekt og fullstendig informasjon når noe går galt. Her svikter det både på kommunikasjon, åpenhet og kundebehandling.
Totalinntrykket er at kunden ikke blir ivaretatt i krevende situasjoner, og at man selv må kjempe for grunnleggende informasjon og rettigheter.
Basert på denne opplevelsen vil vi ikke anbefale dette selskapet.
Har benytter Ving Norge AS i flere 10 år. Aldri hatt problemer
Har benytter Ving Norge AS i flere 10 år. Aldri hatt problemer. Utmerket nettside. Gode og riktige beskrivelser av reisemål, Hotell og øvrige tilbud på reisemålene. Hotell i ulike prisklasser. Hotell som ikke leverer, tas fort ut av katalogen. Engasjerte og serviceorienterte Vingverter
Har alltid brukt Ving siden min første ferie
Har alltid brukt Ving siden min første sydentur for mange år siden og er veldig fornøyd. Enkelt og bestille, ryddig side og ryddig app.
Aldri igjen
Dårlig hjelp, ikke hjelpsomme folk som jobber på Larnaka flyplass,katastrofe
Inger og Helge Berglund
Min kone og jeg har reist med Ving mange ganger til Gran Canaria og alltid vært meget godt fornøyd med både flyreiser og hotellopphold. Alltid opplevd god service fra Ving sine reiseguider og alle vi har vært i kontakt med på de forakjellige hotellene. Vi har vært på 3 hotell på Gran Canaria og det er Sunwing Arguineguin, Ocean beach, Playa del Cura og denne gangen var vi på Sunprime atlantic view hvor vi har vært 5 ganger før. Dette hotellet er vår favoritt. Vi velger alltid rom med direkte bassengutgang på dette hotellet og vi har alle gangene vært kjempefornøyd med servicen vi har fått her. Både i resepsjon, spisesalen og rengjøring av rommene. Vi hadde all inclusive og var meget godt fornøyd med både frokost, lunsj og middag.
Vi kan absolutt anbefale Ving som reisebyrå og dette hotellet. Vårt opphold var fra 3/6 til 10/6- 2026.
Svært fornøyd!
Min kone og jeg har brukt Ving som reisearrangør i mange år og har alltid vært svært fornøyd. Trygghet, god service og hyggelige medarbeidere har vært vår erfaring med selskapet. Vi kommer fortsatt til å bruke Ving som vår framtidige reisearrangør.
Å reise med Ving,gir tryghet og…
Å reise med Ving,gir tryghet og forutsigbarhet fra reisen planlegges til reisens avslutning. Kort sagt:trygt,enkelt og sikkert.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.