Jeg har anvendt vinmedmere.dk i ca 10 år. Rigtig gode erfaringer og har fået udvidet min vin-horisont og glædet mig over indkøbspolitikken og den gode smag hos vinmedmere. Får meget ofte topkvalitet... Toon meer
Jeg bestilte en kasse vin, betalte den, og den blev leveret to dage efter. Jeg beklager, at jeg ikke vælter mig i superlativer, men det der skete var hvad jeg forventede. God weekend til jer.
Har været kunde hos Vin Med Mere I flere år og købt både billige og dyrere flasker, har også købt forskellige smagekasser m.v. - og aldrig mødt en eneste vin, som vi ikke synes om - derimod har vi mød... Toon meer
Hva kan jeg si? Jeg vet ikke om man som dansker kan helt forstå det her, men prøv likevel: forestill deg være vant med norsk Vinmonopol, mektig glad for rødvin og deretter oppdage Vinmedmere.dk. Enkel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
VIN MED MERE .DK er Danmarks største webshop med vin & spiritus. Du finder altid et stort udvalg og minimum 7.500 forskellige varianter fra hele verden til stærke priser. VIN MED MERE .DK har en AAA®-kreditrating (Trippel-A) hvilket er den bedst mulige kreditrating. Det er under 2 % af alle danske selskaber som har en AAA-rating.
Sverigesvej 3, 6600, Vejen, Denemarken
- Kundeservice@vinmedmere.dk
- vinmedmere.dk
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering og da transport…
Hurtig levering og da transport ødelagde en af vinkasserne kom der en ny få dage efter. Super service helt op på terrassen.
Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren, kan kun anbefales..
Super fin oplevelse!
Bestilte en pakke med 6 flasker vin i påsken, så ordren er højst sandsynlig blevet ekspederet efterfølgende tirsdag. Om torsdagen stod der 6 flasker vin, forsvarligt pakket, i carporten. 🙂
Hurtig ekspedition og ikke en finger at sætte på oplevelsen.
God og hurtig levering igen og med
God og hurtig levering igen og med
Fornuftigt priser.
Hurti levering
Gode tilbud, hurtig levering og perfekt emballering.
Hurtig og fejlfri levering
Hurtig og fejlfri levering, alt spillede. Kan kun anbefales.
God hjælp ved valg af hvidvine.
Gode vine og meget andet.
Gode vine, imødekommenhed og altid god service. Hurtig levering.
Super godt vintilbud
Super godt vintilbud - Amarone og Ripasso (der overgår mange Amaroner) - hurtig levering - alt i alt i rigtig god oplevelse.
Hurtig levering af vin
Hurtig levering af vin
Høflig og venlig betjening fra chaufføren
Super
Erik
Altid hurtig levering
Hurtig levering af præcis det bestilte.
Hurtig levering af præcis det bestilte.
Hurtig og præsis levering
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering
Selv om jeg tidligere har haft dårlig erfaring med leveringer fra vin med mere, så gik det meget bedre denne gang. Dog skal bemærkes, at leverancen blev stillet på en forkert etage.
godt tilfreds
Jeg har altid været godt tilfreds med at handle hos Vin med mere. Vinen svarer til deres beskrivelser på nettet, og de har mange fine tilbud. Varerne er altid blevet leveret meget hurtigt og der har aldrig været problemer med deres leverancer.
Go' service
Go' service, jeg har flere gange bedt om en leveringsdato og det virker bare hver gang.
Så er der det med tilbudende, der somme tider er så goe at man slet ikk' ka' la' vær 😄
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering, gode priser og varene lever fuldt ud op beskrivelserne
Kan klart anbefales og er bestemt ikke sidste gang jeg handler med vin med mere
Super vine gode priser og hurtig…
Super vine gode priser og hurtig levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Super god vin
Bedste anbefalinger her fra.
Vin - med mere for pengene!
Altid gode vine...nogen gange til latterligt lave priser.
Levering er inkluderet ved køb over 499 kr.
Meget favorabelt.
Levering er altid sket planmæssigt den snes gange jeg har bestilt. Dog skal man være opmærksom på betingelser m.h.t. til placering af leverancen m.m.
Som tilfreds kunde "kommer jeg igen"
Ref :Ordrenummer: 845159
Lees meer over geverifieerde reviews.