Har bestilt og modtaget 12 fl Spätburgunder til en hund pr flaske . Problemfri levering ( 3 dage) lige til døren. Dejlig interessant vin. Lever fuldt op til beskrivelsen. Vh tilfreds kunde, der bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale Vinpalle, som jeg anser som en meget seriøs og troværdig virksomhed, og så har de et super godt koncept. Jeg har udført noget konsulentarbejde for Vinpalle og har derigennem... Toon meer
Jeg købte to forskellige kasser rødvin. Desværre fik jeg ved en fejl leveret to ens kasser. Frem for at skulle sende den ene retur, fandt vi en fornuftig pris på kassen. Den manglende kasse blev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestiller 4 kasser vin, De Danske Fragtmænd har leverings tjansen. 2 kasser bliver leveret næste hverdag, og det fremgår af de andre 2 kasser ikke kan leveres. Der går kun 18 minutter fra at frag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er nemt at handle hos Vinpalle. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen.
Hirsevej 11, 4040, Jyllinge, Denemarken

Antwoord van Vinpalle
Hurtig og sikker levering af de bestilte vine

Antwoord van Vinpalle
Jeg har været kunde hos Vinpalle siden 2022. Firmaet har et godt udvalg af gode vine til en fornuftig pris.
Desværre har jeg gennem årene oplevet, at aftaler om leveringssted gradvist forringes.
Leverancen flyttes fra aftalte diskrete og overdækkede sted til lejlighedsvis at være tæt på offentlig vej til fuldt skue og udsat for vind og vejr. Det afhænger fuldt ud af chauffør. Så glem aftale. Den overholdes ikke.
Det kræver så, at man med sikkerhed ved, at man er hjemme på den forventede leveringsdag, så vinen kan tages ind med det samme. Det var jo ikke meningen med at få leveret.
Den seneste levering - i dag den 8. april - er så blevet leveret til en adresse på en helt anden vej. Så måske bedre, hvis der ikke var søgt forbedringer i levering. For ringe.

Antwoord van Vinpalle
Min vin er nu leveret på tilfredsstillende vis. Nem hjemmeside og gode vine til fornuftige priser. Venlig personale og god vejledning, kan kun anbefales.

Antwoord van Vinpalle
Perfekt bestilling og ordrebekræftelse samt hurtig levering.

Antwoord van Vinpalle
Hurtig og korrekt levering af Danske Vognmænd. En af de 3 forskellige flasker ( i alt 18) lever op vor forventning.

Antwoord van Vinpalle
Nemt at bestille vin på hjemmesiden.
God information om produktet.
Levering : Fint nok med hjemadresse, men savner mulighed for angive ønske om levering til pakkepost steder, såsom supermarkeder etc.

Antwoord van Vinpalle
Vinen kommer hurtigt, og bliver afleveret som aftalt. God service hele vejen igennem
Mils Munk

Antwoord van Vinpalle
Som altid - Gode tilbud, god service med hurtigt svar på mail, fin hjemmeside og lynhurtig levering.

Antwoord van Vinpalle
Ikke så meget at sige - det kørte efter en snor👍

Antwoord van Vinpalle
Lees meer over geverifieerde reviews.