Vinspecialistenaarhus Reviews 18

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ville prøve foretningen lidt af

Ville prøve foretningen lidt af, havde bestilt nogle cigarer i butikken,bestilte efterfølgende noget telefonisk og noget over nettet til samtidig afhentning, der var ingen slinger i valsen, alt var som det skulle være, fantastisk personale, god service og en flot foretning.

16 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun gode ord om vinspecialisten i…

Har kun gode ord om vinspecialisten i århus, de har godt udvalg af cigarer, leverer hurtig og bedste priser i dk.
Gode beskrivelser af produktet, nem søge funktion og rabat ved køb af flere cigarer ...
Er selv fra sjælland så handler på nettet som så mange andre da disse tider gør at der er langt til en god humidor , men skal helt klart en tur forbi og sige hej i butikken.

Oldndirtysigns
/Jb

25 augustus 2024

Første- & sidstegangs kunde

Førstegangs kunde. Købte pibe, tobak og en stopper. Jeg glemte tobakken i butikken. Jeg ringede og blev forklaret af Klaus, tobakken ikke var i butikken. Kørte ind til Aarhus næste dag for at drøfte. Den unge fyr i butikken ringede til Klaus og fik et svar der lyder "ikke noget vi kan gøre". Ekstremt dårlig skik, meget ringe kundeservice. Jeg handler ikke der igen. Hvor nærigt kan man være over en pakke tobak til 150 kroner.

1 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt udvalg af cigar

Super godt udvalg af cigar, super flinke folk og mega gode til at hjælpe med at vælge.

købte min først cigar nogensinde der inden og har efter det købt en del flere. Store anbefaling her fra.

Aarhus C.

24 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De kender tydeligvis ikke købeloven.

De kender tydeligvis ikke købeloven.

Uafhentet forsendelse skal der ifølge købeloven overføres købsbeløbet tilbage til kunden. Det skete ikke. Så lige en advarsel ved bestilling af vare til forsendelse fra vinspecialisten/pibehuset.

21 november 2022

No customer service.

Good choice and quick delivery, but one of the cigars was delivered with an important damage. I got in touch with customer service, but they totally ignored me. Cigars are expensive enough, I won't take the risk with them again.

29 augustus 2022

Dårlig kundeservice, fed butik

Webshoppen er super god og nem at bruge, der er et stort udvalg og varerne er hurtigt hjemme.
Dog er kundeservice i den fysiske butik slet ikke tilfredsstillende. Man føler, at man forstyrrer dem, der er ingen smil og ingen venlighed - det hele skal gå hurtigt, og man har følelsen af, at man bare skal ud af butikken hurtigst muligt. Det er trist, for selve butikken er fed, og vi ville meget gerne kigge lidt rundt og blive rådgivet og inspireret, men personalets væremåde var virkelig afvisende, så vi skyndte os ud igen med en følelse af skuffelse.

3 december 2020

Kun gode oplevelser

Bredt og varieret udvalg indenfor for piber, pibetobak, og cigarer. Kompetent og behagelig kundeservice, hvor jeg kun har haft behagelige oplevelser.

3 februari 2020

Førstegangs kunde her

Førstegangs kunde her, men i hvertfald ikke sidste gang. Kanon godt (og stort) udvalg af nydelsesmidler. God kundeservice, dertil hurtig levering. Så kan man ikke spørge om mere!

Vinspecialisten bliver min go-to for fremtiden.

6 januari 2020

Til dem på Sønder Allé 12

jeg købte en pibelighter, der desværre ikke levede op til sit gode ry. Uden noget bøvl og gøgl fik jeg et gavekort tilsvarende lighterens værdi, som jeg så omsatte til en anden.

Denne nye lighter er elektronisk, laver en skrækkelig lyd, men tåler tilsyneladende at blive kold og vind har kun den effekt at lyden bliver værre. Dette er en god teknologi jeg godt vil kaste penge efter som en der nyder min pibe uden for. Måske kan de gøre noget lyden i fremtiden.

Tilbage til butikken: en god oplevelser, og et hyggeligt personale der er søde og snakke med, hvilket kan gøre jeg kan have lidt svært ved at løsrive mig og lade dem komme videre med dagens dont.

4 januari 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service

Fin service, hurtig forsendelse - men dog kunne jeg godt savne bruger bedømmelser, da nogen af cigarerne er MEGET små, og andre meget tørre. Men alt i alt et sted jeg vil blive ved med at købe hos.

15 januari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cirut med genbrugspapir?

Jeg købte en kasse Candlelight Corona Havana (rød) 50 stk.
Den smager ikke af noget og brænder som gammelt papir. Dette er ikke nogen cerut eller cigar, men en rulle genbrugspapir.
Vinspecialisten tager naturligvis ikke retur når jeg har tændt en af rullerne.
Hold dig fra denne butiks webshop.

29 september 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.