Bedrijfsgegevens

1. Vloerenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nordic Floors Oy is a flooring specialist company based in Lapua, Finland. Founded in 2016 as Nordic Bamboo Oy, we started as a one-person enterprise focusing on the import and sale of bamboo flooring. Since then, we've grown significantly. Our expanded team now offers vinyl and parquet flooring through both online and physical retail channels in Finland, while also operating online shops for next-generation vinyl flooring in Sweden and Germany. We're proud to be Finland's fastest-growing online flooring retailer, experiencing substantial sales growth. Our showrooms are located at our headquarters in Lapua and in Helsinki. Our designer flooring collections draw inspiration from Finnish traditions and Scandinavian classics. Our extensive range caters to every taste and preference. Order up to four free samples and experience the quality for yourself!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rikitgt besviken på golv från…

Rikitgt besviken på golv från vinylgolvbutiken !

Hade snickare som monterade golvet, han påpekade att det är inget bra golv och mycket riktigt. Efter 1 år så har det hoppat isär på flera ställen och när vi vände oss till kundtjänst så var kravlistan i princip omöjlig att uppfylla = alltså golvet har ingen garanti..

Så innan ni köper, fråga efter kravlistan vid reklamation innan ni köper golvet så ser ni själv..

6 maart 2025

Köp inte!

Köp inte!

Sämsta skräpet ja sett, efter 1år! Så är har golvet åkt isär på massa ställen, sen när man för en reklamation för världelöst golv så går de inte igenom för att man får en kravlista på saker som är omöjligt i ett hus som är större än 1x1m...

23 mei 2025

Otroligt besviken

Otroligt besviken! La ert vinylgolv på hela nedervåningen. Kort efter att vi lagt det började det gå sönder. Stora bitar lossnar överallt och spricker upp i kanterna. Försökte reklamera men de kräver en orimlig beskrivning för att gå vidare. Köp inte här ifrån!!! Köp hellre det billigaste laminatgolv du kan hitta. Lovar att det håller bättre!

22 februari 2025

Segt

Beställde ett golvprov jag var väldigt intresserad av + tre andra. Fick vänta 2,5 vecka på dessa bitar och när de väl kom så var inte ens biten jag var intresserad av med.
Dålig uppdatering på spårningslänken samt sega svar från kundservicen. Kan säga att det inte blev något golvköp från dom.

27 november 2024

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra det uppstått transportproblem med leverantören, skall diskutera med teamet om händelsen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Premium golv som inte håller mer än 1…

Premium golv som inte håller mer än 1 år.. samt så får man inte på garanti när de går sönder direkt.

Rekommenderar inte att köpa från detta företag..

24 november 2024

tack för din feedback!

Ärendet har behandlats och garantin gäller tyvärr inte om golvet inte är lagt enligt läggningsanvisningarna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställd ett bra gloves för ett bra…

Beställd ett bra gloves för ett bra pros! Mycket nöjd!

1 november 2024

Antwoord van Vinylgolvbutiken.se

Tack för feedbacken och trevligt att höra ni är nöjda!

Allt gott!

Med vänlig hälsning,
Vinylgolvbutiken

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det övre lagret har släppt på flera…

Det övre lagret har släppt på flera ställen. Vi la in samma golv i hela vårat nybyggda hus så det är ingen lätt åtgärd att byta ut allt.
När vi reklamerade skulle de veta lutning på plattan och massa uppgifter som i princip är omöjligt att ta reda på. Och läser man det finstilta så får man tydligen inte ha golvlist mot golvet utan det ska vara en glipa mellan golv och list!

15 mei 2024

Antwoord van Vinylgolvbutiken.se

Vad tråkig att höra ni inte är nöjd.

För att reklamationerna kan behandlas behöver vi svar på alla grunduppgifter.

Om det är något ni ännu funderar kontakta gärna vår kundtjänst.

Med vänlig hälsning,
Vinylgolvbutiken

Köp inte ❌

Vid köptillfället gick allt mycket snabbt och enkelt, och leveransen var smidig. Men efter några månader, och nu två år senare, är golvet extremt slitet med upphöjda delar som går sönder överallt. Det är mycket bullrigt och det värsta av allt är att när vi försökte göra en reklamation fick vi ett mycket oförskämt mejl med krav som var praktiskt taget omöjliga att uppfylla. Kravlistan för att kunna starta ett klagomål var orimligt omfattande. Jag rekommenderar inte detta företag. Jag är extremt noggrann, men ändå har golvet blivit en katastrof.

6 juni 2024

Vinylgolv

Beställde detta golv efterom det verkade bra. Efter 3-4 månader började tvärskarvarna glida isär. Sedan har jag försökt få rättelse. 20 års garanti ett hån Senare började det glida isär längsled. Ringde och reklamerade, fick en diger arbetslista fotograferade för att visa att vi hade mellanrum till väggarna. Detta fastän att det gled isär. Kommer ingen vart med dem, de vill helt enkelt inte erkänna att de säljer undermåliga golv.
Välj inte vinylgolvbutiken Finland

7 augustus 2022

Skitgolv..

Skitgolv... i princip omöjligt att lägga. Fick köpa annat golv (från pergo) som var jättelätt att lägga.

15 februari 2023

Undvik

Undvik!
Beställde ett vinylgolv i god tid innan det skulle läggas.
Vid själva läggning ska kamin lyftas, akvarium flyttas osv
Men vid läggandet stöter vi på problem direkt, ringer och får reda på att "vissa förpackningar" kan vara defekta..
Vi väljer att chansa och lägger golvet endå.
Det var mer eller mindre ALLA som var fel, dessutom hade de otroligt dålig kvalite.

Ringer för att reklamera då vi lär få lägga om med nytt golv, men det går ej då vi redan lagt det.
Isåfall ska vi dra upp hela golvet igen och vem ska betala det arbetet??
Kompenseras en mindre summa för ett par lådor.

Vinylgolvsbutiken menar att då vi lagt golvet så har vi accepterat det.
Otroligt dåligt, skulle vi skickat hem hantverkare som vi bokat in långt innan som ej har tid på lång tid efter??
Dessutom var de väl medvetna om att golvet var dåligt.

Golvet är av usel kvalite, då vi renoverat förut vet vi her ett bra golv ska vara.

Vi känner oss lurade av vinylgolvsbutiken och vill varna andra.

7 juni 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.