Bedrijfsgegevens

1. Hondentrainer
  2. Veevoerhandel
  3. Dierenpension

Geschreven door het bedrijf

Jeg er uddannet hundeadfærds specialist i Amichien Bonding, hos Jan Fennell i England og tilbyder hundeadfærds coaching, samt foredrag i hundeadfærd. En adfærdskonsultation foregår altid hjemme i hundes trygge omgivelser, hvor jeg først og fremmest giver en forståelse af din hund og dens instinktive måde at tænke på. Jeg mener at en grundig forståelse af hundens natur og instinkter, er fundamentalt for god kommunikation, det skaber gensidig tillid og respekt. Når man forstår, finder man lettere de rigtige løsninger, det giver mere velafbalancerede hunde til glæde for både dem og ejerne. Jeg tilbyder også enetimer og hold i alm. hundetræning. Samt feriepasnings besøg af katte, kaniner, fugle, marsvin m.fl. Derudover har jeg en lille butik (åben torsdage kl 16-18) med fortrinsvis BARF-foder og snacks til hunde og katte.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en masse gode værktøjer med hjem

Fik en masse gode værktøjer med hjem, og det virker 🫶….
Har en omplaceringshund som altid har været meget stresset, og det var en fornøjelse at både se og mærke hvordan Sonjas råd og vejledning havde en særdeles positiv virkning på min hund.

25 april 2026

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak😃I var bare så seje, jeg glæder mig meget til at høre om Heklas videre fremgang🐶

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Sonja kom hjem til mig for at hjælpe med min hunder der var begyndt at vise stresset adfærd.
Hun tog sig alt den tid der var nødvendig (4 1/2 time)
Rigtig gode forklaringer og hjælpemidler!
Rigtig hjælpesom hvis man senere har spørgsmål.
Kan bestemt anbefales!

11 augustus 2025

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak for den fine anbefaling:-) Jeg glæder mig til at følge med i den fremtidige udvikling for Ask og Birk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt kursus med mange vigtige læring…

Godt kursus med mange vigtige læring omkring hundens adfærd. Kan kun anbefale Sonja og hendes måde at undervise og guide på.

16 mei 2025

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak for den fine anbefaling, Pia :-) Alt godt til jer i den videre rejse mod et mere trygt og afslappet hundeliv for den skønne Balou

Instruktøren Sonja var super dygtig

Instruktøren Sonja var super dygtig. Enormt dygtig til at gøre teorien simpel og forståelig og samtidig overføre dette til praksis.

ALLE burde få dette kursus inden, man får en hund.

28 augustus 2024

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak, Gabriella. Det glæder mig meget, at I fik så meget ud af weekendkurset i hundeadfærd:-)

Hjælp til schæfer hvalp

Sonja hjalp os med at få styr på vores schæfer hvalp, som havde en tendens til at nappe efter os. Med simple principper og en let udførlig plan fik Sonja os på rette vej . De varmeste anbefalinger herfra!

17 juni 2024

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak for den fine anbefaling. Det var en fornøjelses at hjælpe jer og jeg glæder mig til at følge jer i den videre udvikling.

Highly recommended

Sonja took care of our dog and attended to her every need when we had to leave her unexpectedly. She was incredibly kind and helpful and utterly dedicated to our dog’s welfare. We are grateful to Sonja, who has a special affinity for animals and an excellent approach to her profession.

27 augustus 2023

Antwoord van V.I.Pets

Thank you so much, for your kind words. It was such a pleasure to take care of sweet little Trixie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sonja er verdens bedste kattepasser

Sonja er verdens bedste kattepasser! Hun er det mest tillidsvækkende menneske, hvor man er helt tryg ved at lade hende komme og gå i sit hjem. Dyrene elsker hende og det giver bare ro i sjælen at være afsted, når man hver dag får en besked fra Sonja og indimellem også et billede ❤️
Vi har efterhånden benyttet V.I. Pets i flere år, vi kunne ikke drømme om at bruge andre og anbefaler hende overalt og til alle

29 juli 2023

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak for de fine ord :-) Sanne, det er altid en fornøjelse at hygge om jeres skønne katte:-)

Dog behavior coaching

Sonja helped us understand our dog's needs and taught us how to treat him so that he becomes less stressed and anxious. Her training has resulted in a much calmer dog. I would highly recommend her services.

15 november 2023

Antwoord van V.I.Pets

Thank you for your kind words, Ali. You´ve done such a great job with sweet little Mochi.

Dygtig hundeadfærdsterapeut og…

Dygtig hundeadfærdsterapeut og uundværlig feriepasser! Meget kompetent hjælp til at løse adfærdsproblemer og god omsorgsfuld feriepasning - og Sonja har en skøn rolig måde at være på, der føles behagelig og tillidsvækkende for både dyr og mennesker. Sonja får min varmeste anbefaling!

7 maart 2024

Antwoord van V.I.Pets

Tusind tak, Anne Tine, for den meget fine anbefaling, den er jeg rigtig for.

Lees meer over geverifieerde reviews.