Dit casino is overzichtelijk en heeft leuke acties. Als je iets wilt weten is er altijd een vriendelijk iemand die je te woord kan staan. Dik tevreden. Tillywood013
Gebruiksvriendelijk en heel klantvriendelijke mensen ze helpen je echt en kijken met je mee naar oplossing ik heb nog geen ervaring met transacties maar zo te zien heb ik alle vertrouwen erin.
Supper leuke casino om te spelen maar nog geen jackpot gewonnen maar wie weet hihi
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Te lang om een probleem op te lossen
Rtp is ook niet eerlijk. Veel foutmeldingen lam helaas geen screenshot plaatsten.
Email gestuurd maar word volledig genegeerd

Antwoord van Vipzino
Spellen zijn leuk. En ook bij deze krijg je regelmatig een bonus. Maar het kost je veel geld. In het begin win je nog wel eens wat. Maar daarna echt nooit meer. Dus pas er mee op

Antwoord van Vipzino
Op zich zelf een leuk casino, jammer is alleen dat ze gekoppeld staan aan ander zoals blazing wilz en nog een aantal anderen. Ook kan je niet gezamenlijk over 1 ip adres spelen althans het kan wel, het probleem is alleen als je bonus speelt het in hun systeem gezien wordt als fraude waardoor je plots flink geld kwijt kan zijn. Bewijs staat zelfs in je wallet geschiedenis reken je dit terug kom je er exact achter hoeveel centen je ineens kwijt ben geraakt. jammer heel erg jammer. Optel som is opgestuurd met duidelijke uitleg maar reactie blijft uit helaas terwijl het zo duidelijk is als wat.

Antwoord van Vipzino
Klopt niks van. 3 x 25 euro gestort. Hebben hun 1 gecanceld. Maar de bank is wel afgeboekt. En dan nog zeggen. Bewijs gevoerd screenshot. En nog zeggen dat het nietwaar is.

Ita cool your site
But i have deposyoe money on my balance but i mosf to wait you can do it better guys
Samar

Antwoord van Vipzino
Ik was aan winnen,had iets van €600,- daarna pakken ze bijna €400 en ik blijf achter met €156… zeggen ze dat het geld weg is ,door hun voorwaarden. Ik had geld nog in de wacht staan. Normaal duurt het dagen voordat je betaalt krijgt ,nu werd het 1 keer gestort. Maar die andere 400 was weg. Het zijn oplichters.

Antwoord van Vipzino
Clear supporter and a Fast response

Antwoord van Vipzino
Leuke vlotte spellen, redelijk veel bonus aanbiedingen en promoties. De 24 uur helpdesk is snel, capabel en vriendelijk .

Antwoord van Vipzino
Wat is dit oplichting zeg!
Vriend had €864 en wou het laten uitbetalen.
Alles was geverifieerd id/bank en krijgt in de nacht dat hij opnieuwe moet verifiëren.
Terwijl in de vorige mail alles was goed gekeurd.
Hij contact via chat medewerker gehad maar die zinde het niet (al vaker problemen gehad via dit soort casino sites om het geld te krijgen).
Heeft die chat medewerker het hele account verwijderd.
Maar het geld €864 wat we wouden laten uitbetalen, hebben we tot op heden niet ontvangen dus hebben ze dat van ons gestolen!
En op het account komen we ook niet meer.
Dus mensen kijk alsjeblieft uit en geef je geld niet uit aan deze internet casino.
Ze lichten je gewoon op!