Delvis fup og svindel 5 ting bestilt 19nov 2023 1 vare leveret 1 måned senere, ridset ligner returvare. Anmeldt dem for svindel via banken. Pludselig dukker 4 ting mere op 29/12. Alle emballag... Toon meer
Det er dejligt at se, at webshoppen er opmærksom på bæredygtighed. Min ordre kom i miljøvenlig emballage, hvilket fik mig til at føle mig godt tilpas med mit køb.
Købte en lastbil med tilhørende maskiner, på billedet lignede det en stor bil, men hvis målestoksforholdet skal holde, er barnet ca. 2 cm. højt... Forsøgte at annullerer købet efter 4 timer, da de... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
I skal ikke købe derfra!!
I skal ikke købe derfra. Det er fup. De levere ikke varerne, men trækker pengene. Telefonnummeret eksistere ikke og postnummeret passer ikke. Så hold jer fra dette firma.
Hvor er min vare? I har hævet pengene!
Hvor er min vare? I har hævet pengene!
Det er en uge siden jeg bestilte og jeg har ikke modtaget min vare. Jeg kan ikke komme i kontakt med dem da tlf. Nr. Og adresse ikke eksisterer.
Svindel
Hold jer lang væk!!!
Hold jer lang væk!!!
Vare svare ikke til billede og beskrivelse af kvalitet.
Købt legetøjsbil som er MEGET mindre i virkeligheden og i MEGET dårligere kvalitet
Firmaet svare ikke på henvendelser hverken via deres egen svarside eller via direkte mail.
Hilsen
Pia :-(
Ingen termobukser…
Jeg har 19/11 købt et par termobukser over FB - og beløbet blev trukket umiddelbart efter på min konto.
Jeg modtog også en ordrebekræftelse, men siden er intet sket på trods af at de lover: bestilt idag = sendt idag.
Umulig at komme i kontakt med
Umulig at komme i kontakt med - de svarer ikke på mails
Tlf eksisterer ikke
Adresse på hjemmeside findes ikke i virkeligheden
Hold jer fra at købe hos dem
Fup og svindel
Pengene trukket, men ingen vare?
Jeg har ringet til dem, deres nummer eksistere ikke. Skrevet en mail, ingen svar. Det er nok fup og desværre så er pengene trukket og min søn mangler sin gave :(
Køb ikke det er snyd og bedrag…
Køb ikke det er snyd og bedrag (SVINDEL)
Det eneste du får er en lang næse og mistet penge. Du får ingen varer. Jeg så på nettet anmeldelser for firmaet herefter forsøgte jeg 2 timer efter købet at annullere ordren på mail. Her kunne de svare med det samme "for sent". Pengene har de hævet. Har forsøgt at komme i kontakt
Vær lige opmærksom på at hovedsageligt…
Vær lige opmærksom på at hovedsageligt alle de positive anmeldelser er fra ikke danske navne. Ergo vil jeg mere stole på de negative anmeldelser, da de virker mere valide. Udover det, så er hjemmesiden og produkterne bare noget billigt kinesisk L**t. Køb via Wish eller eBay og få det til langt under halvt pris, som den her virksomhed forsøger at indkassere.
Jeg føler mig SÅ snydt!!!
Jeg føler mig SÅ snydt!!!
Havde bestilt en lækker frakke..troede jeg. Jeg fik en frakke der kunne være syet af engangskarlude😡
Den kvalitet de lover er FALSK og det man får har ingen sammenligning med det man ser i deres katalog. Der er hverken produktmærke eller vaskeanvisning i, hvilket er ret unormalt!
Jeg har forgæves forsøgt x mange at komme i kontakt med firmaet uden held, både via mail og fandt et telefonnr. som melder fejl.
Ikke særlig kundevenligt!
Fantastiske tilbud og rabatter.
Jeg elsker de regelmæssige tilbud og rabatter, som denne webshop tilbyder. Det sparer mig penge og gør det endnu sjovere at shoppe!
Hurtig levering og godt pakket
Min ordre ankom meget hurtigere end forventet, og alt var perfekt pakket. Ingen skader, og produkterne er præcis som beskrevet. Fuldstændig tilfreds!
Miljøvenlig emballage
Fremragende kommunikation om forsendelse
Jeg blev konstant opdateret om status for min forsendelse. Det er rart at vide, hvor ens pakke er, og opdateringerne var præcise
Aldrig mere
Aldrig mere
Man bestiller en ting udefra billed på deres hjemmeside . Da varen så endelig ankommer er billed og virkligheden overhovedet ikke den samme . Det er simpelthen svindel og fup. ALDRIG mere skal jeg handle hos jer . I burde skamme jer
Størrelsen på bilen snyder
Jeg har også den “store” bil med de mange små biler indeni. Og ja, den er noget mindre end forventet, men det hele er der. Leveringstiden var lidt lang (18 dage), til gengæld blev den leveret ved min hoveddør. Så alt i alt er jeg ok tilfreds.
Har købt en truck med maskiner på
Har købt en truck med maskiner på - og den svarer på ingen måde til beskrivelsen - den er halv så stor😥
Bestilte stor bil med andre biler på…
Bestilte stor bil med andre biler på ladet
28/10 og fik trukket pengene kort efter
Har rykket flere gange
Ikke modtaget noget endnu
Håber den kommer (inden Jul 😆)
Den sidder åbenbart fast i Kina ifølge det jeg kan se ☹️
Deres 7-10 dages levering passer ihverfald ikke
Æv
Ukorrekt varebeskrivelse
Ukorrekt varebeskrivelse.
Købte en truck legetøjsbil med en masse små gravemaskiner på. Størrelsen på truck og biler er halv størrelse i forhold til annoncen. Bestilt 23/10 og først modtaget 13/11. Der står den ville blive leveret fra DK. Kundeservice skrev efterfølgende 5-12 dages levering. Altså ikke en ting fra DK og 22 dages leveringstid. Pengene trak firmaet efter 3 dage. Deres annonce fortæller ikke sandheden om størrelse på legetøjet og om hvor genstanden kommer fra.
En dårlig oplevelse og 500,- kr fattigere.
Købe af legetøjstruck gik fint.
Vi har bestilt en legetøjstruck med diverse mindre køretøjer på ladet (set i annonce). Vi bestilte den 27. oktober, og fik straks en bekræftelse. Den 31. oktober hæver de pengene på kontoen, og den 13. november står pakken ved vores bagdør.
Der har undervejs være en god skriftlig kommunikation med selskabet, blandet andet fordi leveringen var et par dage forsinket. Vi modtog et nyt trackingnummer, og kunne følge varen hele vejen fra Kina over Holland til Danmark.
Et 'men' er dog, at legetøjsbilen er NOGET mindre end billedet i annoncen giver udtryk for. Det virker dumt at snyde på den måde - bilen har jo en fin størrelse når man skal lege med den.
Vi har ellers intet at udsætte på Viral Tendens.
Svindlere
Svindlere. Købte hvad jeg troede var en stor legetøjsbil jf et billede hvor en dreng sidder ved siden af en meget stor legetøjsbil. Da jeg modtager legetøjet er bilen omkring 20% af størrelsen i forhold til salgsannoncens billede. 🤣