Viral Trust

Diese Agentur versteht wirklich etwas…

Diese Agentur versteht wirklich etwas vom Influencer-Marketing!
Wir haben gemeinsam eine Kampagne mit einer bekannten Bank und Micro-Influencern aus dem Fintech-Bereich gestartet - das Ergebnis war eine starke Resonanz und eine nachhaltig hohe Nutzerbindung.
Statt auf Standards zu setzen, wurde auf authentische Integrationen und echte Erfahrungsberichte gesetzt, die für qualitativ hochwertige Leads gesorgt haben.
Der Kunde war zufrieden, die Influencer begeistert - und ich selbst bin wirklich beeindruckt.

26 april 2025

We worked with ViralTrust to promote…

We worked with ViralTrust to promote our Telegram channel, and the results exceeded expectations. Within just one month, our subscriber base tripled, and we saw a noticeable boost in engagement and conversions. The team is highly professional and clearly knows how to drive real, effective traffic. Definitely recommend their services!

1 maart 2025

I'm a tech and gadgets blogger

I'm a tech and gadgets blogger, and since I started working with ViralTrust, we've run over 15 different ad campaigns together. My dedicated manager, Maksim, does an excellent job and is always available. They give you creative freedom, which I really appreciate. These guys are the best!

25 april 2025

ViralTrust hat für unser…

ViralTrust hat für unser Bildungsprojekt durch Influencer-Marketing eine Conversion-Steigerung von 300 % erzielt.
Wir sind eine europäische Online-Plattform für digitale Berufe mit rund 20.000 Besuchern pro Monat.
Das Team hat alle unsere Erwartungen übertroffen - ab jetzt nur noch mit ihnen!

21 april 2025

ViralTrust ci ha aiutato con la parte…

ViralTrust ci ha aiutato con la parte creativa e la selezione degli influencer, e nel complesso il risultato è stato buono: la conversione è aumentata.
All’inizio della collaborazione ci sono stati alcuni piccoli ritardi con le modifiche, ma alla fine hanno sistemato tutto e la campagna ha funzionato. Penso che, se migliorano la comunicazione, sarà perfetto.

20 april 2025

We worked with ViralTrust to promote…

We worked with ViralTrust to promote our branded clothing Telegram channel. In just one month, our subscriber count tripled and sales increased by 40%. A team of true professionals who really know their marketing.
Highly recommended!

19 april 2025

Essa agência explodiu o nosso tráfego!

Essa agência explodiu o nosso tráfego!
Em apenas um mês, tivemos +25% de novos jogadores em um mercado novo, graças a influenciadores de eSports escolhidos a dedo.
Nada de visualizações vazias – só desafios hypados e um retention quase duas vezes maior.
Recomendamos demais!

13 april 2025

Risultati reali, non solo visualizzazioni!

Abbiamo collaborato con questa agenzia per promuovere NordVPN tramite influencer.

Altro che migliaia di visualizzazioni inutili — abbiamo ottenuto oltre 10.000 installazioni in 2 mesi, con un costo per installazione inferiore del 40% rispetto ad altri canali.
L’agenzia non si limita a mettere in contatto con i creator: analizzano il pubblico, testano i formati e forniscono dati chiari e utili.

10 april 2025