Eigenaar intimiderend
Ik had de reviews eerst moeten lezen voordat ik naar de winkel ging.
Wat mij als eerste opviel was bij de kassa een papier waarop stond dat overal fouten kunnen worden gemaakt maar dat de kassa altijd gelijk heeft.
Ik wilde een footplateau welke 123€ op de website stond, maar ik moest 129,99€ afrekenen. Ik melden dat de prijs niet klopte en (blijkbaar dochter) Pa discussie over internet prijs. Pa was toen ik binnenkwam vriendelijk, maar na de roep van dochter erg intimiderend. Een heel verhaal over service was de reden dat winkel prijzen duurder waren dan internet prijzen, of je had een winkel kaart moeten nemen zoals vrijwel alle klanten doen. Ik heb gevraagd waarom dit niet voor de koop is gemeld en waarom er niet duidelijk op de website (kan het niet vinden maar zou daar moeten staan volgens de eigenaar) wordt vermeld dat daar goedkoper kan worden gekocht dan in de winkel, zo ook in de winkel wordt met geen woord gerept over de hogere winkelprijzen.
Ach, zei de winkelier, klanten klagen hier nooit over, ik vroeg of ik de eerste was. Dat was ook niet zo, gaat maar over een paar euro, dus niet zeuren, dezelfde redenatie kan de klant ook vinden, waar zeurt hij over.
Kortom,op de site en in de winkel word niet aangegeven dat er verschillende prijzen worden gehanteerd.