Vitaal Welzijn Amsterdam Noord Reviews

1. Massagetherapeut
  2. Beoefenaar van holistische geneeskunde
  3. Psycholoog
  4. Sportmasseur

Mijn massages worden gegeven vanuit een holistische visie. Ik neem de tijd voor jou om je te helpen van fysieke en mentale klachten af te helpen. Ik ben gediplomeerd en lid van een beroepsvereniging zodat je weet dat je met een professionele masseur te maken hebt. Ik geef diverse soorten massages zoals, Holistische ontspanningsmassage, sportmassage, Deep-tissue-, Nek- en schouder massage, Lage rugpijn massage, en Energetische massage. Vanaf 6-2022 verzorg ik ook massagetherapie die deels vergoed wordt door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Tot snel bij Vitaal-Welzijn!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Top massagetherapeut!

Petra van Sherpenseel is een enorm kundige en ervaren massagetherapeut. Ze maakt een massage persoonlijk en houdt rekening met je voorkeuren/ wensen. Ze is betrokken, empathisch en zorgt voor een hele fijne sfeer met rustgevende muziek en lekkere geuren. Ik kom hier heel graag! Angela Jellesma

26 juni 2024

Heerlijke en kundige massage van Petra

Heerlijke en kundige massage van Petra, elke keer weer genieten. Een weldaad voor je lichaam, een echte aanrader!

2 februari 2024

Antwoord van Vitaal Welzijn Amsterdam Noord

Lieve Janneke, dankjewel voor jouw mooie feedback.

veel liefs, Petra

Heerlijke massage van Petra Leeuwendaal…

Heerlijke massage van Petra Leeuwendaal gehad, eindelijk iemand die snapt wat jouw lichaam nodig heeft en dat in een schone rustgevende ruimte.
Meteen weer nieuwe afspraak gemaakt 🙌

27 maart 2023

Dankjewel voor je bezoek,

Petra

Ik was gisteren bij Niels voor een…

Ik was gisteren bij Niels voor een massage omdat ik 3 weken geleden van mijn fiets ben gevallen.
En had erge last van mijn schouder maar door de massage van Niels is het vandaag veel beter het is veel soepeler en is niet zo pijnlijk meer.
Heel fijn geweest volgende werk week weer
Groetjes Annemarie

9 juni 2022

Antwoord van Vitaal Welzijn Amsterdam Noord

Dankjewel voor je bezoek.

Groet, Niels

Vriendelijk, respectvol en zorgvuldig

Niels masseerde heel afgestemd op wat ik nodig had. Ik had aangegeven dat mijn lichaam wat gevoelig was die dag, en hij ging daar super mee om. De massage was daardoor zachter dan ik normaal zou vragen, en zelfs (of juist) met de zachtere aanpak deed Niels' massage mijn lichaam erg goed! Dank je wel Niels!

3 december 2021

Hoi Laura.

Goed dat je aangeeft wat er voor jouw op het moment goed passent is.

Ik hoop je snel weer te ontvangen.

Groet,
Niels

Enthousiaste en kundige masseur

Niels is een enthousiaste en kundige masseur, die de behandeling goed uitlegt. Mijn stramheid, als gevolg van lang achter elkaar thuiswerken achter de computer, is al een stuk minder. Ik kan 'kantoormensen' van harte aanraden om eens een massage bij Vitaal Welzijn te proberen!

28 november 2021

Antwoord van Vitaal Welzijn Amsterdam Noord

Hoi Eline dankjewel voor je bezoek.

fijn te lezen dat je mijn aanpak waardeert.

tot snel,

Groet Niels

Top!

Niels is een topper. Fijne man bij wie je je direct op je gemak voelt en massage was heerlijk!

28 november 2021

Antwoord van Vitaal Welzijn Amsterdam Noord

Hoi Tom dankjewel voor positieve worden.

Hopelijk tot snel.

Groet,

Niels

Een heerlijke ontspannende massage

Een heerlijke ontspannende massage, erna voel je je herboren.
Sterke handen met precies de juiste druk.
Een echte aanrader.

16 augustus 2021

Antwoord van Vitaal Welzijn Amsterdam Noord

Dankjewel voor je mooie woorden.
Fijn te lezen dat je helemaal herboren was na de massage.

tot de volgende keer.

Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)