Lite väl högt ljud när massagen är igång. Nackkudden tillhörande är inte lämplig för mig eftersom Jag är känslig just där och de känns hårda mot nacken vid massage. Men kan ju kopplas bort vilket j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Först fick jag fel vara,efter ett samtal med en mkt trevlig dam på kundtjänst fick jag det jag beställt på 3 dgr! Redan dagen efter jag använt min motionCiser kände och såg jag skillnad på mina fötter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det är nog lätt att beställa från er, när jag beställde frös systemet när jag nästan var klar så jag fick göra om beställningen. Men produkten kom snabbt. Och den fungerar utmärkt jag är jättenöjd.
Geschreven door het bedrijf
Vitadora är ett nordiskt varumärke som erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter för att hjälpa dig leva ett aktivt och givande liv. Vår passion är att förenkla vardagen med smarta lösningar som gör skillnad och skapar möjligheter för dig att fortsätta leva livet fullt ut.
Vitadora drivs av Myori Nordic AB, ett Malmöbaserat företag grundat 2004. Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara förbättrar din vardag, utan även inspirerar till rörelse och glädje. Vi brinner för att skapa värde för våra kunder – varje dag.
201 25 , Malmö, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lite väl högt ljud när massagen är igång.
Nackkudden tillhörande är inte lämplig för mig eftersom
Jag är känslig just där och de känns hårda mot nacken vid massage. Men kan ju kopplas bort vilket jag gjort.
Bra att den själv avslutar och stänger av sig. Värmen är skön. Men på grund av ljudet ger jag inte mer än 3,5.

Antwoord van Vitadora
Mycket nöjd med madrassen. Enkel att använda dessutom är den flexibel i användandet

Antwoord van Vitadora
Det känns bra med produkten vi köpte! Har använt den ett par gånger nu men man får se framöver hur det känns

Antwoord van Vitadora
En helt underbar madrass som jag varmt kan rekommendera,sover som en gud upp till 8 timmar / natt istället för 4-5 så skönt

Antwoord van Vitadora
Blev rekommenderat av varan, den fyller förväntningar.
Saknar nog information på svenska eller finska.

Antwoord van Vitadora
Jag vill ändra på mitt föregående omdöme av Vitadora, har nu fått hjälp och en bruksanvisning på svenska skickad via mail(hoppas nu få de till å fungera bara)..mycket bra samtal och tack💐

Antwoord van Vitadora
Härligt att få paket till mitt hus eller till min postlåda!!

Antwoord van Vitadora
Snabb leverans. Bra information under hela vägen till utlämningsstället. Informationen om madrassen höll det som utlovats enligt reklamen. Nöjd.

Antwoord van Vitadora
En bra produkt, enkel att använda bra med flera olika massage sätt. Bra med väskan till och själva dynan är lätt och smidig. Bra pris på bra produkt. Dessutom snabb och smidig leverans. Mycket nöjd! Mvh Inger Nordkvist

Antwoord van Vitadora
En bra produkt som håller det som utlovas och den snabba effektiva leveransen. Jag bjuder mina vänner att prova den, för att att verkligen bevisa hur bra den är.

Antwoord van Vitadora
Tycker att jag fick en positiv uppfattning trots att det tog längre tid att få beställningen än vad som sagts från början.

Antwoord van Vitadora
Lees meer over geverifieerde reviews.