VitaePro Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hei, Jeg ble litt usikker . Jeg ga alle de nødvendige informasjoner om meg selv til deres web side . Jeg betalte med kort .Dere skulle selge tillegg produkter og Jeg fikk ikke melding om at handele... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna. De rundlurer deg. Å for al del ikke ta imot et prøvetilbud fra en telefonselger. Selv om du gir tydelig beskjed om at du ikke er interessert i et abonnement og heller ikke er interessert h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Føler generelt at almentilstanden er bedre med Vitaepro, MEN: Dere er for sene med utsendelse. Siste forsendelse mottok jeg 26.06.2026, da var jeg tom for tabletter fra før. Neste leveranse er 28.09.2... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har et nedslitt kne som er veldig vondt. Etter røntgen og div undersøkelser ble jeg anbefalt å skifte kneet. Så fikk jeg høre om vitapro og ville prøve det. Etter en stund ble jeg utroligt mye bed... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over VitaePro

Geschreven door het bedrijf

I over 20 år har vi i VitaeLab satt våre kunders tilfredshet som en av våre aller viktigste prioriteter.

VitaeLab er en del av NutraQ Norway AS, et ledende selskap innen helseprodukter, som har levert kosttilskudd av høyeste kvalitet siden 2002.

Vårt hovedprodukt, VitaePro, er utviklet av norske ernæringseksperter og inneholder flere planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Med fokus på kvalitet og effekt har VitaePro blitt et av Nordens mest solgte kosttilskudd. Vårt mål er å gjøre en positiv forskjell i folks hverdag – og vi jobber stadig med å forbedre oss for å kunne hjelpe flere til å oppnå en sunnere livsstil.

VitaeLab sin erfarne kundeservice står klar til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi har åpningstiden fra kl. 08:30 til 16:30 på alle hverdager.

VitaePro - for muskler og ledd

Geschreven door het bedrijf

VitaePro har hjulpet hundretusener i over 20 år
VitaePro inneholder blant annet vitamin D som bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. VitaePro har også planteekstraktet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable.
Norskutviklet tilskudd med kvalitet i alle ledd
VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd og er designet for å supplere et vanlig kosthold med en rekke nøye utvalgte planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega-3 fettsyrer.
Med ingredienser for kroppen
Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Immunsystem: Selen, sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Energinivå: Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Hjertet: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
Ingen bindings- eller oppsigelsestid
Når du bestiller VitaePro, slipper du å bekymre deg for bindings- eller oppsigelsestid. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å tilpasse abonnementet etter dine ønsker og behov. Vi setter deg som kunde i sentrum og ønsker å gjøre det enkelt for deg å opprettholde en sunn livsstil.
Vår kundeservice er her for å hjelpe deg
Vi setter pris på tilliten og støtten fra våre kunder, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å levere de beste kosttilskuddene og den beste kundeservicen på markedet. Vi er stolte over å kunne si at hele 96 % av våre kunder er meget fornøyde med vår kundeservice. Undersøkelse fra 2023 (2467 svar). Meget fornøyd = 5 (skala 1-5).

Contactgegevens

Promotion box for VitaePro

Prøv VitaePro til -50%

Ta vare på dine muskler og ledd: Bestill VitaePro i dag til halv pris.

Goed

TrustScore 4 uit 5

827 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

107 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vitapro

Vært fornøyd med produktet under hele abonnements tiden. Takk for samarbeidet

1 maart 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manko av leveranser

Først må jeg si at jeg føler ekkelt av kapselen,har slitt ømme ledd,spesielt knærne etter mange år med fotball.
Så må jeg også klage litt,før jul gikk jeg å venta på leveransen, den uteble så da ringte jeg dere og fikk da beskjed om at jeg var uteglemt, da gikk det ikke mange dager før pakken lå i postkassen, så skjedde det samme på nyåret, leveransen uteble,sendte da en mail som jeg etter hvert fikk svar på, ifg.svar så ble pakken sendt 06.01.25, mente det var feil i postgangen, nå snakker vi 5 februar og fortsatt ingen pakke har dukket opp, nå skal det sies at det er ikke hver dag posten kjører ut, så jeg får bare slå meg med ro og håpe at det dukker opp snart.

31 januari 2025

Alt for aggressiv salg

Alt for aggressiv salg. Tenker da på hyppighet og lite evne til å korrigere intervall for levering. For lite individuell tilpassing. For dyrt og null eller minimal effekt.

29 januari 2025

Hei,
Takk for at du deler din tilbakemelding med oss. Vi beklager at opplevelsen din ikke har vært som forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både vår kommunikasjon og tilpasning til kundens behov. Har du vært i kontakt med kundeservice angående intervallene? For vi er veldig fleksible med det, du som kunde kan alltid skreddersy intervallet etter ditt behov, og du kan også pause leveringene hvis du har fått lager.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

jeg har vel ikke kunnet merke de store…

jeg har vel ikke kunnet merke de store forskjeller mht smerte i ledd og muskler

30 januari 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er lei for at du ikke har merket ønsket effekt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil diskutere din opplevelse videre.

Har tatt vitaePro i snart 1 år

Har tatt vitaePro i snart 1 år. Merker ikke noe av effekten dere reklamerer med. Dyr er den også.

30 januari 2025

Hei,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss. Vi er lei for å høre at du ikke har merket den ønskede effekten etter å ha brukt VitaePro i ett år. Resultatene kan variere fra person til person. Vi setter stor pris på at du har valgt VitaePro, og vi takker for tilbakemeldingen.

Med vennlig hilsen
VitaeLab

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uklart om henvendelsen kommer fra…

Uklart om henvendelsen kommer fra vitaepro.

Dersom det er slik at dette er fra Vitaepro, må dette gå tydligere fram.

Jeg melder tilbake direkte om forhold som jeg synes er bra og ikke bra.

For vitaepro sin del er det felles at tilbakemeldinger ikke blir besvart eller at de som svarer ikke har kompestanse til å svare.
Vil ikke ha konto hos trustpilot, ber om at dette blir bekreftet

25 januari 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager eventuelle uklarheter og skal sørge for at dette blir tydeligere i fremtiden. Vi er lei for at du har hatt opplevelsen at tilbakemeldinger ikke blir besvart eller at svarene ikke har vært tilstrekkelige. Vi ville satt pris på om du tok kontakt med oss direkte for å tydeliggjøre hvor og når det har blitt feil, slik at vi kan følge opp på det.

Med vennlig hilsen
VitaeLab

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dobbel bestilling

Jeg skulle ønske det gikk å bestille "dobbel" bestilling slik at min mann og jeg ikke trenger å ha hvert vårt abonnement og dermed dobbel porto. Mulig det er mulig, men har ikke funnet det noe sted.

19 januari 2025

Hei,
Det er absolutt mulig! Du kan bestille dobbeltpakke på nettsiden, eller ved å kontakte kundeservice. Det er veldig enkelt å ordne hvis du bare kontakter oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd tror også at det til…

Veldig fornøyd tror også at det til hod hjelp 👍 Kommer ny pk før en hår tom. Så da er vel alt bra 🤗

5 januari 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd og at alt fortsatt fungerer bra for deg.

Dette gidder jeg ikke

31 december 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Hvis det er noe spesifikt du ønsker å diskutere eller hvis vi kan gjøre noe for å forbedre opplevelsen din, er du alltid velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon.

Placebo?

Placebo?
Juli-Sept: ~3 mnd, ingen effekter å spore/føle.

Har skift til "Collage peptides" og etter 3 mnd Okt-Desember) er endringene til å ta/føle på, gamechanger!

29 december 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VitaePro

Hei! Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at du ikke har merket noen effekt etter å ha brukt vårt produkt i den perioden. Alle reagerer ulikt på kosttilskudd, og vi forstår at det kan være frustrerende når man ikke får ønsket resultat. Det er flott å høre at du har funnet noe som fungerer bedre for deg. Vi setter pris på at du deler din erfaring med oss.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjenner ikke noen forbedring i kne og…

Kjenner ikke noen forbedring i kne og ledd som det skrytes om

18 december 2024

Hei,

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi er lei for å høre at du ikke har merket noen forbedring på kne og ledd. Effekten kan variere fra person til person. Hvis du har spørsmål eller ønsker råd, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Jeg føler meg bra!

Jeg føler meg bra og har ikke vært forkjølet i høst.

21 december 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Det er flott å vite at produktet har hatt en positiv effekt på helsen din.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.