We hebben destijds via Vitaleau een waterfilter laten installeren, inclusief een heetwaterkraan. Helaas kwamen de installateurs onverwacht niet meer opdagen. Later bleek dat het bedrijf failliet w... Toon meer
Thuis langs geweest om de situatie te bekijken, snelle offerte en kort erna al beschikbaar voor installatie. Monteur denkt mee voor opties en houdt rekening met wensen van onze kant. SoluCalc goed g... Toon meer
Prettig contact gehad, echter daarna wel wat verbeterpunten. Zo hadden we de leiding waar hij de installatie tussen moest zetten op zijn maat gemaakt, toen het geïnstalleerd was schrok ik wel va... Toon meer
Vitaleau Nederland verkoopt watersystemen, zoals waterverzachters, waterfiltratie systemen en multifunctionele kranen
Braziliëdreef 96-B, 3563 CL, Utrecht, Nederland
- 0302272981
- info@vitaleau-nederland.nl
- vitaleau-nederland.nl
Mensen keken ook naar
Erg teleurstellend
We hebben destijds via Vitaleau een waterfilter laten installeren, inclusief een heetwaterkraan. Helaas kwamen de installateurs onverwacht niet meer opdagen. Later bleek dat het bedrijf failliet was verklaard.
Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en is onze filter kapot. Hulp krijgen blijkt erg lastig, omdat het systeem bestaat uit drie verschillende apparaten van evenzoveel bedrijven. Er is niemand te vinden die nog iets weet van deze specifieke combinatie. Het gaat om een omgekeerde osmosefilter en een heetwaterkraan van Unito.
Update 20-7: Via Unito heb ik vernomen dat er een oud werknemer van Vitaleau is doorgegaan. De bedrijfsnaam is BlijeWaterMan of Blue Water Lily. Te vinden op LinkedIn onder Carl Blyweert. Dus mochten er mensen zijn met een soortgelijk probleem, je kunt proberen hem een berichtje te sturen.
Bedrijf is failliet hoe nu met de…
Bedrijf is failliet hoe nu met de ontharder co fles is leeg en wij kunnen het niet zelf.
50m³ water verder is de co² fles leeg
6 maanden na installatie en 50m³ water verder is de co² fles al leeg. Nu blijkt Vitaleau Nederland op 28-8 Failliet te zijn verklaard. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/24/398
Keurig bedrijf alleen na installatie niet meer te bereiken?!
Niks aan te merken op dit bedrijf, behalve dat ik ze al een paar maanden niet te pakken krijg. Ik word niet teruggebeld en of gemaild en krijg enkele voicemail... Als jullie dit lezen bel me aub even terug of kijk in de mail..?! Ik heb een vraag die ik graag beantwoordt zou zien. Mvg Jelmer
CO2 waterontharder aanrader
Nette en duidelijke uitleg gekregen van het systeem.
Deze week geïnstalleerd in de meterkast, alles goed en vlot verlopen.
Eerlijke en duidelijke uitleg
Eerlijke en duidelijke uitleg, voor en nadelen goed uitgelegd, montage is professioneel uitgevoerd Co2 installatie is nauwkeurig afgesteld op juiste Ph waarde kortom zeer tervreden...het water thee en koffie smaakt nu smaakvoller.
Geen Kalk Aanslag in huis.
Bij onze is een CO2 waterontharder geïnstalleerd perfect heel goed uitgevoerd en uitgelegd dank je Vitaleau Nederland.Geen probleem meer met Kalk
Aanslag in huis.
De vertegenwoordiger die de eerste kwam…
De vertegenwoordiger die de eerste kwam kijken of alles mogelijk was kwam ook de installatie installeren en alles is ook netjes uitgevoerd en werkt perfect
Perfecte service en de installatie doet wat beloofd is.
Op aanraden van een kennis informatie opgevraagd en de mogelijkheden besproken. Was ook geen probleem om de voorbereidingen zelf te doen. De monteur kwam bij het 1ste contact de uitleg en informatie zelf vertellen. Nadat ik de installatie zover klaar had, kwam de monteur de installatie afnemen en had ook de CO2 fles bij zich en heeft de installatie afgeregeld en verder goedgekeurd. Met name de smaak van het water is heerlijk. Ook de kalkafzetting op de douchedeur is merkbaar minder.
Last but not least ... perfecte service en de installatie doet wat beloofd is.
Goede service, vriendelijke en deskundige monteur en de waterontharder kon snel geplaatst worden
Vriendelijke en goede service.
Vriendelijke en goede service.
Kon snel geïnstalleerd worden. Duidelijke uitleg.
SoluCalc waterontharder aanschaf en installatie
SoluCalc goed geinstalleerd en informatie verstrekt.
Het bedrijf is goed bereikbaar voor vragen.
Mooie installatie
Netjes geplaatst, keurig en correct. Nog ervaren hoe goed de installatie werkt.
Jaarlijkse vervanging filters
Jaarlijkse vervanging van de filters van het waterzuiveringssysteem. Wordt altijd prima uitgevoerd, prettig contact ook. Heel tevreden.
Eind augustus een water ontharder laten instaleren na lang twijfelen. Duidelijke uitleg en professioneel personeel met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Apparaat maakt nagenoeg geen geluid en het inplannen van de installatie was erg flexibel.
Kortom top service!
Goede voorlichting vooraf
Goede voorlichting vooraf, snelle geinstaleerd na opdracht en ondanks dat de installatie wat tegenzet geen probleem en alles netjes opgelost. Mooie dubbele water ontharder en heerlijk zacht water met een zeer goede prijs kwaliteits verhouding.
waterzuiveringsinstallatie, een topper
Ben blij met mijn waterzuiveringsinstallatie, veel minder gesleep met flessen water en een duidelijk verschil in de smaak van het water.
Goede afspraken gemaakt die ook snel zijn nagekomen, al met al een fijne service. Raad dit product dan ook zeer aan.
Volle tevredenheid
Na enig onderzoek uitgekomen bij een Co2 waterontharder van Vitaleau Nederland, Advies afspraak gemaakt en nadat onze vragen beantwoord waren een installatie datum afgesproken, dit kon gelukkig allemaal vrij snel. Installatie verliep perfect en na een aantal dagen gebruik zijn de resultaten al veel belovend. Aanrader!

Antwoord van Vitaleau Nederland
Goede uitleg en staan achter hun…
Goede uitleg en staan achter hun product Afspraak nagekomen ,
De smaak van het water bevalt heel goed .Ben benieuwd op de andere nieuwe producten.

Afspraken nagekomen
duidelijk verhaal,technisch goed onderbouwd en afspraken nagekomen en nu wachten op het resultaat!
we zijn benieuwd!