Sikke en dejlig 4.søndag i advent. Efter forlis af en pakke, bliver jeg ringet op af kundeservice. Indholdet i den forsvundne pakke bliver lagt til min nye ordre, som jeg allerede havde afgivet. Ude... Toon meer
Prompte Bedienung. Prompte Lieferung. Ich habe Sie daher bereits einige male weiterempfohlen. Leider ist der gewünschte Artikel ausverkauft und ich hoffe, dass er bald wieder lieferbar ist. Denn ich w... Toon meer
Da jeg fortrød en vare jeg havde købt og sendt retur til firmaet viste det sig at de var gået noget galt ved returneringen. Det var måske min egen fejl men jeg må sige at personalet var yderst imødeko... Toon meer
Kommunikation og service i top! Jeg oplevede hurtig respons, venlig betjening og en effektiv håndtering af min ordre. Alt forløb gnidningsfrit, og jeg følte mig godt informeret hele vejen. Kan varmt... Toon meer
VitaNetShop is a Dutch website that delivers the highest quality supplements at competitive prices.
We understand that when it comes to your health, only the best will do. That’s why we source our products from reputable manufacturers who adhere to the highest standards of quality and safety.
Your satisfaction is our top priority. We are committed to providing exceptional customer service and a seamless shopping experience. From easy ordering to fast and reliable shipping, we strive to exceed your expectations at every step.
We deliver throughout Europe with GLS & PostNL and offer free shipping on orders over €47 (Dkk 350 or Sek 500,-)Thank you for choosing Vitanetshop.eu as your partner in health.
Stadionstraat 11-C-10, 4815 NC, Breda, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Good price & good quality, quick delivery, overall very satisfied.
Sold out er efterhånden blevet et varemærke for vitanetshop
- desværre
Derfor er jeg tvunget til at købe på andre hjemmesider på trods af mange års loyalitet
Snabb leverans. Mycket billigare att handla från Nederländerna i Sverige även inklusive frakt.
Ordered from Sweden and didnt take long time to get what I orederd
Enkelt att beställa och framför allt så var det snabb leverans trots att det gick från Holland till Sverige.
Snabb leverans & hög kvallite på det jag beställde 💜