Vitaoutdoor Reviews

4. Saunawinkel
  5. Serrebouw aannemer
  6. Tuinmeubelwinkel
  7. Verandabouwer

Bedrijfsomschrijving VitaOutdoor.nl VitaOutdoor.nl – Outdoor living, wellness & complete tuinprojecten Welkom bij VitaOutdoor.nl, jouw partner voor outdoor living, wellness en hoogwaardige houtbouw in de tuin. Vanuit Kerkdriel, in de regio Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), bouwen wij met veel enthousiasme aan een veelzijdig aanbod voor iedereen die meer uit zijn tuin en buitenruimte wil halen. Bij VitaOutdoor.nl draait alles om genieten, ontspannen en het creëren van een plek waar je écht tot rust komt. Of je nu droomt van een luxe hottub, een verkwikkend ijsbad, een stijlvolle sauna of een compleet nieuw buitenverblijf: wij willen mensen inspireren om van hun tuin een persoonlijke plek voor ontspanning, comfort en beleving te maken. Onze missie? Mens en wellness samenbrengen, met kwaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor het buitenleven. Hottubs, sauna’s, ijsbaden en outdoor wellness Bij VitaOutdoor.nl vind je een groeiend assortiment aan producten voor outdoor wellness. We richten ons op hoogwaardige producten die comfort, uitstraling en ontspanning combineren. Ons assortiment en onze plannen voor uitbreiding omvatten onder andere: Hottubs en jacuzzi’s voor buiten – geniet van warmte, ontspanning en gezelligheid in je eigen tuin. Buitensauna’s en wellnesssauna’s – creëer jouw eigen wellnessbeleving aan huis. IJsbad en cold plunge – ontdek de wereld van koudwaterbeleving en maak van ontspanning en bewust genieten een vast moment in je dag. Outdoor wellnessproducten – stijlvolle oplossingen om jouw tuin om te toveren tot een persoonlijke wellnessruimte. Buitenkeukens en accessoires voor het buitenleven – maak van jouw tuin een plek om samen te komen, te koken en te genieten. We blijven ons assortiment ontwikkelen en uitbreiden met producten die passen bij een comfortabele, stijlvolle en hoogwaardige buitenbeleving. Tuinprojecten en maatwerk houtbouw Naast ons assortiment aan wellnessproducten richten wij ons ook op het realiseren van complete tuinprojecten en houten buitenconstructies. Want een fijne buitenruimte bestaat uit meer dan alleen losse producten. Met de juiste houtbouw en indeling maak je van je tuin een plek die helemaal aansluit bij jouw wensen. VitaOutdoor.nl wil klanten inspireren en ondersteunen bij uiteenlopende tuinprojecten, van een sfeervolle vlonder tot een compleet buitenverblijf. Denk hierbij aan: Douglas en houten overkappingen – van een praktische veranda tot een luxe wellness-overkapping. Houten vlonders en terrassen – een stijlvolle basis voor jouw tuin, hottub of buitenlounge. Buitenverblijven en tuinhuizen – extra ruimte om te ontspannen, werken of gasten te ontvangen. Tuinkantoren en garden offices – een comfortabele werkplek in je eigen tuin. Wellness houses en wellness cabins – een eigen ruimte voor sauna, ijsbad, hottub en ontspanning. Poolhouses en zwembadhuizen – een luxe aanvulling op de tuin rondom je zwembad. Houten poolhouses en tuinconstructies op maat – afgestemd op de beschikbare ruimte en de gewenste uitstraling. Complete wellness-tuinen – een combinatie van houtbouw, wellnessproducten en een sfeervolle buitenruimte. Van een houten vlonder of Douglas overkapping tot een luxe wellness house of poolhouse: we willen met VitaOutdoor.nl steeds meer mogelijkheden bieden om jouw ideale tuin werkelijkheid te maken. Kwaliteit, uitstraling en persoonlijke service Bij VitaOutdoor.nl staat kwaliteit centraal. We vinden dat producten en tuinprojecten niet alleen mooi moeten zijn, maar ook moeten bijdragen aan jarenlang plezier van je buitenruimte. Daarom richten we ons op hoogwaardige materialen, een verzorgde uitstraling en oplossingen die passen bij de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact, duidelijke communicatie en betrokken service vinden we daarbij belangrijk. Of je nu op zoek bent naar één wellnessproduct of plannen hebt voor een compleet tuinproject: we denken graag met je mee over de mogelijkheden. VitaOutdoor.nl – Actief vanuit Kerkdriel, voor Nederland VitaOutdoor.nl is gevestigd in Kerkdriel, nabij Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch (Den Bosch). Vanuit deze regio bouwen we aan een online bestemming voor outdoor living, wellness en houten tuinprojecten. We richten ons op klanten in heel Nederland die hun tuin willen veranderen in een plek om te ontspannen, te genieten en samen te komen. Van een hottub of sauna tot een complete houten overkapping, een tuinkantoor of een luxe wellness house: bij VitaOutdoor.nl begint de inspiratie voor jouw buitenruimte. We zijn enthousiast om dit avontuur verder uit te bouwen en steeds meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van outdoor living en wellness. VitaOutdoor.nl – Buiten begint het genieten. 🌿

Gemiddeld

1 review

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vriendelijk en deskundig advies

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met dit jonge bedrijf. Vanaf het eerste contact werden we prettig en deskundig geadviseerd. Er is duidelijk veel kennis van de producten en er wordt echt met je meegedacht, zonder dat je het gevoel krijgt dat iets opgedrongen wordt.

2 oktober 2026