Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom op Vitapharma.be, de nummer 1 in de parafarmacie! Wij bieden U een uitgebreid gamma aan sportvoeding, voedingssupplementen, sportbraces, schoonheids- en verzorgingsproducten ...

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wij hadden 120 pillen omega 3 besteld

Wij hadden 120 pillen omega 3 besteld.
Normaal is dit 1 pot van 120 pillen.
Bestelling netje en snel ontvangen.
Na enige dagen zag ik dat het een pot van 60 pillen was.
In contact gekomen met de leverancier, er zouden 2 potten afgestuurd moeten zijn. Wij hebben er 1 binnen gekregen. De firma heeft heel netjes en zonder discussies een nieuwe pot met 60 pillen opgestuurd. Onze dank voor het vertrouwen en het na sturen.

14 februari 2026

Iets besteld via bol.com en nu bijna 3…

Iets besteld via bol.com en nu bijna 3 weken verder nog niks ontvangen. Onvriendelijke klantenservice

20 januari 2026
Logo Vitapharma

Antwoord van Vitapharma

Ik heb klant gevraagd over welke bestelling het gaat om een oplossing te bieden, maar ik krijg geen reactie. Gemakkelijk om een negatieve review te schrijven.

Top service.

Sinds enkele jaren koop ik mijn omega 3 bij Vitapharma. Zowel qua service, prijs, snelheid van levering maar vooral de kwaliteit van het product ben ik zeer tevreden.
Hartelijk dank daarvoor.
Alex van Iersel.

25 oktober 2025

Ik kocht shampoo

Ik kocht shampoo, (mijn bestelen was 23/08 en heb ik nog niets gekregen) de bezorger deed het pakketje in de papiercontainer en liet een onleesbare Niet-thuiscode-brief achter. Toen ik de volgende dag met dit bedrijf sprak en ontdekte dat het in de container lag, kon ik het pakketje niet vinden omdat de vrachtwagen was langsgekomen en het had meegenomen.
De schuld van DHL, dat is zeker, maar de slechte reputatie van Vitapharma.be, naar mijn ervaring, was dat ze wilden dat ik wachtte tot het pakketje gevonden is, of met de vervoerder sprak om mijn probleem op te lossen.
Onverschilligheid voor de klant. Ik kan niet betalen voor de fouten van anderen. Ik was hun klant, niet langer. Vreselijk management.
Het juiste was geweest om mijn probleem op te lossen en te wachten tot de vervoerder ze terugbetaalde. Mijn probleem eerste oplossen. Niet zijn probleem eerste!
De wereld zit vol oneerlijke en onrechtvaardige mensen. Goed is fout. Degenen die betalen, krijgen niet betaald en staan ​​onder stress, terwijl degenen die fouten maken, juist niet betalen voor hun fouten. En kijk maar zijn antwoord hier, toch denkt hij dat ik moet wachten, en slecht over mij praten en mijn resenties die mensen kunnen helpen. Mensen pas op! bedrijven willen "cliënt"zijn, ze gedrag alsof ze een cliënt is, Ik help niet slechte bedrijven en ga zeker altijd vertelen zodat andere mensen niet dom doe.

23 augustus 2025
Logo Vitapharma

Antwoord van Vitapharma

klant zijn pakje staat als geleverd, maar laat weten niet ontvangen. Ik heb gemeld dat we onderzoek starten, maar klant eist dat ik onmiddellijk een nieuw pakket opstuur.
Wij vragen om een aantal dagen geduld te hebben en resultaat onderzoek af te wachten. DIt is duidelijk niet naar de zin van klant en vandaar deze negatieve review. Er zal toch even gewacht moeten worden. Precies hobby klant om negatieve reviews te geven, zie andere reviews die ze heeft gegeven.
Deze Christus figuur heeft andere zaken nodig dan shampoo.

Service top, maar heb geduld met leveranciers.

Met deze wil ik mijn vorige negatieve review rechtzetten.
Intussen is gebleken dat niet Vitapharma de oorzaak is van het niet ontvangen van een bestelling, maar wel de leverancier post.nl.
Na contact met Stefan en onderzoek naar de bestelling. Werd de bestelling voor de 2e keer opgestuurd, nu door bpost.
Deze bestelling is nu niet thuis geleverd, maar in bpost punt.
Met dank aan Stefan voor mijn ongeduld.

14 augustus 2025

Goede Belgische webshop

Ik koop ondertussen al meer dan 10j mijn producten via deze Belgische webshop. Steeds correcte leveringen en service. Mr. Callens is ook een Belgische apotheker en kan dus vakkundig advies geven!

25 mei 2025

Niet tevreden, geld terug

Mijnheer Callens van Vitapharma.be is bereid om te luisteren bij ontevredenheid over een ontvangen produkt. Hij komt zijn belofte na want ik kreeg inderdaad mijn geld terug.

5 mei 2025

Voor mij niks mis met Vitapharma!

Na het lezen van de negatieve reviews hier dacht ik, ik ga mijn bestelling nooit krijgen en ben mijn geld kwijt.
Maar de bestelling werd netjes geleverd binnen de 4 dagen met track en trace etc…
Ook de prijs was erg goed en scheelde bijna €25 tegenover andere apotheken. Dus eind goed al goed. Dankjewel Vitapharma!

9 december 2024

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Op e-mails word niet gereageerd. Na contact via testaankoop wil meneer nog zijn fout niet toegeven. Hij heeft geen bewijs dat hij de bestelling naar ons heeft verzonden.

16 juni 2024
Toon reviews in alle talen. (25 reviews)