Synes det tok lang tid.Bestilte på en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet på opphenting.Først på torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. På fredag ettermiddag får jeg oppdatering... Toon meer
Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Toon meer
Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Toon meer
10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Toon meer
Gårsdalvej 20, DK-8800, Viborg, Denemarken
- +45 87 26 23 15
- support@vitvarordelar.se
- vitvarordelar.se
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Så nöjd med allt.
Så nöjd med allt. Bra support och snabb leverans.

Inge problem
Inge problem. Fin produkt och snabb frakt. Verkar vara en seriös aktör.

Antwoord van Vitvarordelar
Fick varan i tid till rimligt pris
Enkelt att hitta reservdelen, kom hem på utsatt tid och kostade inte orimligt med pengar.

Antwoord van Vitvarordelar
Snabb leverans och mycket bra priser!

Antwoord van Vitvarordelar
Efter mycket problem med att min order…
Efter mycket problem med att min order som blev betalt med Swish genom Klarna inte funkar ( 2x) är deras support suverän och sedan med kortbetalning funkade det felfritt. Order kom också super snabbt.

Antwoord van Vitvarordelar
Mycket hjälpsam kundtjänst. Toppen!
Fick snabb och bra respons på frågor via mail, som bidrog till att jag kunde köpa den produkt jag behövde.

Snabb leverans allt funkade perfekt 👍
Snabb leverans allt funkade perfekt 👍

Antwoord van Vitvarordelar
Fick det jag beställde även om det var…
Fick det jag beställde även om det var svårt att i förväg se vad frakten kostade.

Snabb leverans
Snabb leverans. Bra förpackat och överensstämde med bilder och text. Nöjd.

Bra pris och snabba leveranser👍
Bra pris och snabba leveranser👍
Behövde ett nytt damsugarhandtag och hittade ett likadant som original men för mindre än halva priset.

Varför ingen instruktion??
Varför ingen instruktion??? Hur ska man veta hur man rengör bäst?

Bra produktbeskrivning på hemsidan
Bra produktbeskrivning som motsvarade verkligheten. Snabb leverans.