Kwalitatief goede en mooie producten! Ik word helemaal blij van alle mooie kleuren, combinaties en vrolijke printjes! Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top item... Toon meer
Ik heb al meerdere keren bij VIVRE besteld: altijd geweldige, unieke producten van uitstekende kwaliteit en een zeer snelle verzending. Ik blijf er graag bestellen!
Goede communicatie en service. Ik had een gaatje in het gilet die ik had gekregen waar snel reactie en actie op ondernomen werd. De nieuwe werd binnen een dag opgestuurd. Erg tevreden! Ook heel blij m... Toon meer
Twee schitterende bodywarmers mogen ontvangen, heerlijk! Echt verliefd op!!!! Ook prachtig verpakt, echt een Kadootje om uit te pakken.
Super mooie tas ontvangen! Het begint al bij het leuke pakketje, je ziet meteen waar de tas vandaan komt en wie hem heeft gemaakt. Niet alleen het verhaal is mooi, maar de tas is ook goed van kwaliteit en is multifunctioneel. Heel blij mee!

Antwoord van Vivre Atelier
Zo leuk verpakt, heel kwalitatief en snel verzonden, blijft ook heel mooi 👏🏼

Antwoord van Vivre Atelier
Onlangs een tas besteld bij Vivre Atelier. De kleuren van de tas kwamen niet overeen met de foto’s; veel minder fel/valer. Dit aangegeven via de mail. Helaas moet ik de tas op eigen kosten retour sturen, terwijl de foto’s niet overeen komen…