Explore boundless opportunities alongside Vixa Capital. Comprehensive suite of tools and services is designed to help you achieve your financial goals, whether you’re saving for a big purchase or planning for retirement. providing you with the highest level of service and excellence. Financial solutions are designed to help you achieve your financial objectives.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Helaas, weer een oplichtersbedrijf

Helaas, weer een oplichtersbedrijf. Inleg 250 euro waarna er winsten worden gemaakt met je geld en vervolgens de vraag of je meer in wilt leggen. Doe je dat niet en vraag je je geld terug (of probeer je dat zelf) dan krijg je geen gehoor meer.
Dat bevestigt maar weer dat als er meteen wordt gezegd dat je geen euro zal verliezen, dat dat dus wel gaat gebeuren.
Ik kwam ook al op een vage manier bij hun terecht. Ik had op een nieuwsbericht geklikt over nieuwe zonnepanelensysteem in China waarna er een reclame verscheen om te beleggen met AI bij NWealth (waarvan ik later de reviews las dat het ook oplichters zijn). Daar heb ik op gereageerd en toen belde meneer Robert Borman van Vixacapital. Waarschijnlijk dezelfde boevenbende onder een andere naam.
Toevoeging: Aankoop was gedaan bij Mindburst en die heb ik benaderd want bij aankoop stond niet tevreden, geld terug. Ik kreeg mijn geld teruggestort.

18 april 2025

Slechte ervaring

Een klein bedrag opnemen lukt binnen een uur, voor een groter bedrag ben ik al dagen in afwachting of deze wordt overgemaakt.
Over de organisatie die de licentie heeft verstrekt kan ik geen info vinden.
Verder ben ik telkens gebeld via een ander telefoonnummer, soms lijkt deze afkomstig van een ander bedrijf.
Inmiddels (24 april) ruim een maand verder, geen geld ontvangen. Als bewijzen nodig zijn kan ik screenshots van het whats app gesprek delen.

19 maart 2025
Logo Vixa Capital

Antwoord van Vixa Capital

Beste jerry,

Uw recensie bevat geen concrete informatie of bewijzen over uw situatie, zoals screenshots of betalingsbewijzen. Om uw zaak objectief te kunnen beoordelen en u mogelijk te helpen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice en de nodige documentatie te verstrekken.

Bovendien bevat uw recensie ongefundeerde beschuldigingen en onjuiste informatie. Wij raden u dringend aan om deze recensie te verwijderen. Indien u dit niet doet, zullen wij genoodzaakt zijn contact op te nemen met de ondersteuningsdienst van het platform, wat kan leiden tot de blokkering van uw account.

Klantenservice Team

Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)