2,3

Slecht

ik had witloofwortels besteld

ik had witloofwortels besteld
ik kreeg reeds gebruikte wortels waardoor ik enkel wat blaadjes eraan kreeg, ik had dit al gemeld direct na de levering dat de wortels zacht waren, ik dacht eerst dat ze te lang uit de grond waren maar na het te googelen zag ik dat dit is bij gebruikte wortelen.
meerdere keren gemaild maar geen reactie
ik bestel ze normaal via NL en zal dit volgend jaar terug doen
ik had ook plantlook besteld en die was ook rot die hebben ze wel vergoed de dure wortels niet

6 november 2024

Frigo aardbeienplanten dood

Frigo aardbeien besteld. (Kleine plantjes in zak uit koeling ) direct geplant in potjes zelfde dag.
75% is niet uitgelopen. Zeer slechte kwaliteit

16 juni 2022

De Aardbeizaad_Affaire.

Bestelde een zakje Aardbeienzaad "Mara des Bois". Een van de types die gebruikt worden in Wépion. De verzendingskosten lagen nogal aan de hoge kant, maar alla, anders moet ik toch verder gaan zoeken en ergens naar een Tuinbouwcentrum rijdenn dus ik bestelde ze dan maar. Ik kreeg een bericht dat GLS de levering ging doen. Pakje werd bij de buren afgegen ipv bij mij !!! Altijd iemand thuis door de Corona-crisis + ik ontving een AARDBEIPLANT (van welk type dan ook) ipv de Zaadjes. Sorry, dit is echt niet serieus, 7,45 Euro voor een plant ???

6 mei 2021

Levertermijn, echt niet OK.

Mooi opgebouwde webwinkel. Zeer overzichtelijk en concurrentieel geprijsd. Ik heb 5 verschillende soorten zaden voor keukenkruiden besteld. Het heeft meer dan 3 weken geduurd alvorens ik deze ontvangen heb. Kwaliteit van de zaden was prima, daar geen klachten over. Koop lokaal, in dit geval vergeet het. Als ik een gelijkaardige bestelling plaats in een webshop in Nederland, dan ontvang ik dit binnen de 24 uur.

2 april 2021

Geen knoflook

Bestelling geplaatst, met een variëteit knoflook. In de beschrijving van de knoflook geen spoor van het feit dat dit een zomervariant is (we zijn oktober), en 'onmiddellijk leverbaar'. Bestelling wordt geleverd, maar zonder knoflook, want dit is dus een zomervariëteit en is dus niet beschikbaar. Ik heb inderdaad aangeduid dat ik geen vervangproduct wens te ontvangen, maar dat was normaal gezien ook niet nodig, dus een beetje communicatie was op zijn plaats. Ik bel de klantendienst met de vraag of er dan geen mogelijkheid is om mij een andere variëteit op te sturen, en dat kan, maar de verzendkosten zijn voor mij. Dus ik heb te veel betaald (want mijn product is niet geleverd), en ik moet verzendkosten betalen voor iets waarbij de shop duidelijk in de fout is? Dit was duidelijk mijn laatste bestelling.

7 oktober 2020

Koop lokaal maar niet bij het vlaams zaadhuis

Totaal geen comminucatie wanneer je een bestelling hebt geplaatst.
Geen bevestigingsmail, geen bericht wanneer er geen voorraad van een artikel is, dan via de website een vervang artikel willen selecteren via hun manier, maar niks verder geraakt. Dan maar een 2 bestelling geplaatst maar daar kan ik niet betalen want geen mail, geen betaalknop niks dus.
Dan via de klantendienst laten weten maar geen enkele reactie.
Laatste keer besteld, koop lokaal maar niet bij het vlaams zaadhuis

9 april 2020

Is dit jouw bedrijf?