Dit was mijn eerste vliegles. Zeer goede instructeur. Ik mocht al vanaf begin veel zelf doen. Lelystad en omgeving is prachtig van boven, met name de natuur, het water, de akkers en de mooie buitenwij... Toon meer
De vliegles was echt een geweldige ervaring! De aanmelding verliep soepel en duidelijk, wat meteen een goed gevoel gaf. Het was extra leuk dat twee collega’s achterin mee konden vliegen, dat maakte he... Toon meer
Fantastisch, vriendelijk en gepassioneerd. We gingen langer door, maar de instructeur wilde dat wij alles konden en leuk vonden, echt iemand met passie voor vlieguigen, al ben je nog niet ervaren je l... Toon meer
Deze cursus heeft oprecht enorm goed geholpen tegen mijn (misschien wel extreme) vliegangst. Voorheen had ik altijd zo veel spanning voor het vliegen dat ik niks wilde eten en ziek werd van de angst e... Toon meer
Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.
Brabantsestraat 13, 3812 PJ, Amersfoort, Nederland
- 0337620876
- info@vliegles.nl
- vliegles.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele leuke ervaring
Hele leuke ervaring. Ondanks dat het de eerste keer was mocht ik gelijk veel zelf doen.
Superervaring
Mijn zoon kreeg een vliegles voor zijn verjaardag. Was super! Duidelijke communicatie, fijne en persoonlijke ontvangst en een hele enthousiaste en prettige piloot
Superleuke ervaring, zelf gevlogen in cessna!
Superleuke ervaring! Instructeur Harrie was erg enthousiast en liet Floris (14) bijna alles zelf doen!
Alles voor een goede ervaring
Wij hebben een hele leuke dag gehad en echt een top service. Zij doen echt alles voor een goede ervaring. Een aanrader.
Cadeaubon verlopen nadat onze afspraak wordt afgezegd
Wij hebben dezelfde slechte ervaring. Cadeaubon gegeven als verjaardagscadeau, toen kwam corona. Toen is de bon een keer verlengd, daarna hebben wij de bon nog een keer verlengd met 100€ extra kosten voor ons. Daarna hebben wij keer op keer afspraken gemaakt om te gaan vliegen en die werden telkens afgezegd. Tot nu onze bon verlopen is. Oplichterij.

Antwoord van Vliegles.nl
Erg leuke dag gehad
Erg leuke dag gehad. Zweefvliegen is een bijzondere, maar erg leuke ervaring! Leuk een keer mee te mogen maken. Een lang, maar lekker dagje! Best veel gevlogen, maar wat korte vluchtjes ivm wat weinig thermiek. Volgende keer doen we dit in het voorjaar (langere vluchten).
Super leuke ervaring
Super leuke ervaring gehad, aardige mensen en instructeur. Gezellig en fijne sfeer
Prachtige dag en een hele leuke…
Prachtige dag en een hele leuke ervaring met een fijne piloot.
Super ervaring!
Super ervaring!
Professionele begeleiding op eigen behoeften.
Fantastische middag gehad!
Tandemsprong.
Het was een top ervaring. De begeleiding is enthousiast en vrolijk. Er worden duidelijke instructies en uitleg gegeven waardoor de spanningen gelijk weg zijn.
Fantastische ervaring!
Fantastische ervaring!! Alles keurig geregeld, voor mij een droom die uitkwam!
Zweefvliegen is de mooiste manier van vliegen
Zweefvliegen is de mooiste manier van vliegen. Ik heb een geweldige dag gehad. Ik had wel geluk met de thermiek.
Ik vond het een super leuke ervaring
Ik vond het een super leuke ervaring, ik mocht zelf het vliegtuigje laten opstijgen, de instructeur was vrolijk en legde alles duidelijk uit, het was wel iets te kort! Maar het is toch een aanrader!

Antwoord van Vliegles.nl
Geweldige ervaring, niet twijfelen gewoon doen
Afgelopen zaterdag mijn eerste tandemsprong gemaakt en wat heb ik genoten, wat een fantastische ervaring.
Alles was perfect geregeld en het personeel was zeer kundig en vriendelijk. De sprong zelf was geweldig, kortom ik heb een onvergetelijke dag gehad en ik wil graag bij deze mijn begeleiders hartelijk bedanken.
Zelf vliegen
Het was een fantastische ervaring .
Zelf vliegen met als afsluiting een mooie looping.
Vandaag in een A320 airbus gevlogen.
Vandaag in een A320 airbus gevlogen.
Zeer zeker een aanrader. Ook een fantastische piloot/instructeur Valerio.
Wat een geweldige dag
Wat een geweldige dag, echt genoten van elk moment en ik weet zeker dat dit niet de laatste keer is.
Vliegen zelf
Vliegen ! Zelf aan het roer!
Wat een heerlijke ervaring was dat om zelf de piloot te mogen zijn in de lucht.
Trainer Patrick was geweldig!
Bijzonder leuk
Bijzonder leuk. Zie onze review op vliegles onder de naam Roland