Vloerbedekkingwebwinkel.nl Reviews 12

4,3

1. Binnenhuisarchitect
  2. Vloerenwinkel
  3. Meubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Koop je tapijt online bij dé vloerbedekking winkel van Nederland. Gratis bezorging & snelle levering uit voorraad. Dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar!

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Dikke 10voor snelle levering topservice

Ik heb Desso tapijttegels besteld bij Vloerbedekkingwebwinkel.nl en alles is supernetjes geleverd. De dozen waren onbeschadigd, de kleur en batch klopten precies en de levering was lekker snel.
De kwaliteit van de tegels is uitstekend en daardoor kon ik mijn hele woning strak leggen.
Kortom: prima service, goede communicatie en een dikke 10 van mij.

13 juni 2026

Top bedrijf!

Ik had koudlas vloeistof besteld maar er kwam niets uit de tube. Na een telefoontje naar de winkel kreeg ik zonder problemen een nieuwe tube toegestuurd. Wat een top service!

11 februari 2026

Dit bedrijf denkt met ons mee en zorgt voor de juiste levering!

Goede service! Het team van Vloerbedekkingwebwinkel.nl heeft ons fantastisch geholpen. Deskundig advies. Blij mee.
Zelfs als ik als klant onbedoeld eenzelfde woonplaats opgeef bij een verschillend factuuradres en afleveradres, werd het gecheckt en kwam het helemaal goed .
Er werd geleverd precies op de gewenste datum.

12 november 2025

Vloerbedekking totaal niet conform de maat geleverd

Vloerbedekking besteld met de mededeling dat de bestelde maat correct moest zijn en dat het haaks gesneden moest worden omdat het gebruikt ging worden in een speciaal project.
Ontvangen vloerbedekking was verre van haaks gesneden en de maten klopten niet. Nadat we hebben aangegeven dat we niet tevreden waren kregen we de mededeling dat het nooit haaks geleverd kon worden en dat je meer krijgt en dat je het dan zelf maar op maat moet snijden. Waarom we dit niet gelijk te horen hebben gekregen, toen we het expliciet zo besteld hadden, maar pas na de tijd is me een raadsel.

30 maart 2025

Wij hadden vinyl besteld met het idee…

Wij hadden vinyl besteld met het idee dat gaan we zelf leggen. De bezorging van het vinyl was uitstekend maar bij nader inzien te zwaar en toch een te moeilijke klus. Na een paar maanden contact opgenomen of ze ons toch wilde helpen met het vinyl te leggen. En dat kon!! Als ze in de buurt waren zouden ze contact opnemen zodat we minder kilometer vergoeding hoefde te betalen. Dat hebben ze keurig nagekomen. Na 2 maanden kregen we bericht dat ze in de buurt waren. Vanmiddag prima gelegd. En wij zijn helemaal tevreden. Dankjewel met deze top service

11 maart 2025

Persoonlijk en perfecte service

Van begin af aan perfecte begeleiding. Door de leverancier kon de pvc vloer helaas niet op tijd geleverd worden. En dat midden in een verbouwing. Mijn vaste, en altijd bereikbare contactpersoon Janneke, heeft dit in overleg en voor haar vanzelfsprekend opgelost. Heel veel dank!

14 oktober 2024

Goede service!

Ik had bijpassende plinten voor mijn marmoleumvloer van Forbo besteld. Helaas raakte het eerste pakketje zoek. Vloerbedekkingwebwinkel gecontacteerd en zij hebben in overleg met Forbo besloten het pakketje opnieuw op te laten sturen. Bedankt voor het meedenken en de goede service!

25 juli 2024

Alles perfect geregeld

Prima bedrijf, klantenservice altijd vriendelijk of je ze nu belt, mailt of naar de zaak gaat, we voelden ons elke keer welkom, goed geholpen en er werd meegedacht. We hebben voor ons nieuwbouwhuis vloerbedekking voor de trap en eerste verdieping, vinyl voor zolder en plinten voor begane grond en eerste verdieping besteld inclusief leggen. Prijzen zijn erg concurrerend voor kwaliteitsproducten, ook inclusief de legservice in Leeuwarden, zelfs met hotelovernachting voor de leggers. De leggers zijn professionals! Ook met hen weer goed overleg waarbij alle tijd genomen werd om alles tot in de puntjes af te werken. Twee dagen voor de legdatum hebben we nog een deurmat op maat en extra plinten besteld die probleemloos aan onze order werden toegevoegd. Een bedrijf waar we graag terug komen!

7 september 2023

Prima webwinkel

Prima webwinkel. Lagere prijzen dan bij de aanleverende bedrijven. Vriendelijke klantenservice, hielp goed toen het bedrijf waar de tegels vandaan kwamen een partij met kleurverschil leverde.

24 juli 2023

Prima webwinkel

Prima webwinkel. Ik ben altijd beetje kritisch dus ik bel altijd even voor een klein vraagje, gewoon om te testen. Maar werd netjes te woord gestaan en er werden dingen voor mij uitgezocht. Bestelling geplaatst op maandag na 14.00 uur dus moest even een dag langer wachten. Daarna kwamen de spullen (ondervloer) netjes aan op woensdag. Chauffeur belde netjes half uur van te voren en heeft alles tot aan de deur gebracht. Dus prima service en snel bezorgd en voordeligste prijs. Dank je

21 april 2021

supersnel, goedkoop en keurig netjes

Omdat de mij bekende reguliere kanalen (de bekende woonwarenhuizen :-( ) het door mij gewenste artikel (tijdelijk) niet konden leveren, de gok gewaagd en besteld bij een voor mij onbekende webshop.
product (Finifloor ondervloer voor vinyl) gewoon 20 % goedkoper gekocht dan bij genoemde reguliere winkels, supersnel en volledig volgens afspraak geleverd, onbeschadigd keurig op een pallet ontvangen, en ook nog eens zonder bezorgkosten, terwijl het toch een pallet vol vloerplaten betreft. Gewoon uitstekend.

20 juni 2019

Is dit jouw bedrijf?