1. Tapijtenwinkel

Vloerkledenactie.nl maakt luxe vloerkleden bereikbaar voor iedereen. Wij nemen premium restvoorraden over van onze businesspartners, zodat je kunt kiezen uit prachtige vloerkleden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Hierdoor haal je exclusieve stijl en kwaliteit in huis zonder de hoge kosten. Kortom, perfect voor wie design en voordeel wil combineren.

4,3

Uitstekend

Super blij met met nieuwe vloerkleed

Super blij met met nieuwe vloerkleed! Fijn contact met de medewerkers en snelle service

18 april 2026

Hey Siëna,

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe vloerkleed en dat de service soepel is verlopen. We hopen dat het kleed niet alleen mooi staat, maar ook echt bijdraagt aan de sfeer in je huis.

Geniet ervan en we wensen je er nog heel veel gezellige momenten mee!

super service

super service! Ben door de medewerkers goed geholpen en ben erg tevreden over het product

3 april 2026

Hey Luca,

Super bedankt voor je positieve woorden! Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe vloerkleed. We wensen je er veel plezier mee en hopen dat je er nog lang van kunt genieten.

Kwaliteit product & service

Vloerkleed besteld, snel binnen gekomen en de customer service was ook goed. Had nog wat extra vragen maar die werden meteen netjes beantwoord.

10 februari 2026

Hey Joost,

Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van. Goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe vloerkleed. We wensen je er veel woonplezier mee!

Hoog-kwalitatief betaalbare vloerkleden!

Geweldige, betaalbare acties die het mogelijk maken om tóch een mooi vloerkleed te bemachtigen zonder dat de kosten de spuigaten uit lopen.

De kwaliteit is bijzonder goed en de levertijd was snel!

12 maart 2026

Hey Darryll,

Wat leuk om jouw positieve review te lezen, dankjewel daarvoor! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe vloerkleed. Wij hopen dat het perfect in je interieur past en dat je er lang van geniet.

Aanrader

Aanrader! Wij zijn super blij met ons vloerkleed. Service was top!

23 maart 2026

Hii Lisa,

Dankjewel voor je positieve review, wij zijn blij dat je tevreden bent met jouw nieuwe vloerkleed! Wij weten zeker dat jij er nog lang van zult gaan genieten!

Professioneel en kwaliteit

Professioneel bij de levering, netjes verpakt en ik ben blij met een kwalitatief mooi nieuw kleed!

16 maart 2026

Hoi Valerie,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je nieuwe vloerkleed en dat alles naar wens is verlopen met de levering. Daar doen we het voor. We zijn ervan overtuigd dat je er nog lang plezier van zult hebben!

Veel woonplezier gewenst en bedankt voor je fijne review.

Heel blij mee!

Ik ben heel blij met mijn tapijt en tegen verwachting in was mijn tapijt al binnen 1 dag geleverd. Aanrader!

14 maart 2026

Hey Dennis,

Wij zijn erg blij om te horen dat jij tevreden bent met jouw nieuwe vloerkleed en onze levertijd. Wij kunnen jou verzekeren dat je nog erg lang blij zult zijn met jouw nieuwe aanwinst!

Topservice

Topservice! Een vloerkleed van goede kwaliteit voor een scherpe prijs en al binnen twee dagen geleverd. Zeker een aanrader!

3 maart 2026

Hi Jaron,

Dankjewel voor jouw review. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent over jouw nieuwe vloerkleed en weten zeker dat jij hier nog lang van zult gaan genieten!