Super blij met met nieuwe vloerkleed
Super blij met met nieuwe vloerkleed! Fijn contact met de medewerkers en snelle service

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Vloerkledenactie.nl maakt luxe vloerkleden bereikbaar voor iedereen. Wij nemen premium restvoorraden over van onze businesspartners, zodat je kunt kiezen uit prachtige vloerkleden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Hierdoor haal je exclusieve stijl en kwaliteit in huis zonder de hoge kosten. Kortom, perfect voor wie design en voordeel wil combineren.
Zevenheuvelenweg 2, 5048 AN, Tilburg, Nederland

Antwoord van vloerkledenactie.nl
super service! Ben door de medewerkers goed geholpen en ben erg tevreden over het product

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Vloerkleed besteld, snel binnen gekomen en de customer service was ook goed. Had nog wat extra vragen maar die werden meteen netjes beantwoord.

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Geweldige, betaalbare acties die het mogelijk maken om tóch een mooi vloerkleed te bemachtigen zonder dat de kosten de spuigaten uit lopen.
De kwaliteit is bijzonder goed en de levertijd was snel!

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Aanrader! Wij zijn super blij met ons vloerkleed. Service was top!

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Professioneel bij de levering, netjes verpakt en ik ben blij met een kwalitatief mooi nieuw kleed!

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Ik ben heel blij met mijn tapijt en tegen verwachting in was mijn tapijt al binnen 1 dag geleverd. Aanrader!

Antwoord van vloerkledenactie.nl
Topservice! Een vloerkleed van goede kwaliteit voor een scherpe prijs en al binnen twee dagen geleverd. Zeker een aanrader!