In de praktijk is 16a laden met een normale stekker nauwelijks haalbaar. Tip: koop er een met een blauwe CEE stekker en maak eventueel een verloop naar een normale stekker en gebruik die voor max 10a.... Toon meer
Super goede en degelijke oplaadstekker. Omdat deze wat dikker is laad deze ook snel op. Ik ben heel tevreden, zeker een aanrader!
Bezorging via DHL was (zoals vaker) moeizaam: in plaats van een mobiele lader zat er in de DHL pakket automaat een zak met kleding ! Direct Voldt gemaild die per ommegaande (!!) antwoordden. Volgende... Toon meer
Levering correct. Jammer dat uitschakelen van de lader dient te gebeuren door het uittrekken van de stekker uit het stopcontact. Hierdoor geeft laadpunt in mijn auto (Audi Q4 e-tron) een foutmelding... Toon meer
Snel geleverd en robuust apparaat.
Snel geleverd en robuust apparaat.
Kies de CEE versie
Super goede en degelijke oplaadstekker
Top service bij Voldt.
Keurige verzending. Product was niet juist. Mijn schuld. Verkeerde bestelling gedaan. Gebeld met klantenservice. Perfect geholpen. Product terug gestuurd. 2 dagen later gerestitueerde geld op de rekening. Nieuw bestelde product wederom keurig verzenden.
Top Produkt
Top Produkt! Prima vehouding prijs/kwaliteit. Levering volgende dag!
Goede informatie en snelle levering
Goede informatie en snelle levering. Ook retourneren (omruilen) en terugbetaling is goed geregeld.
Kabel besteld en optijd geleverd
Kabel besteld en optijd geleverd! Werkt ook nog eens goed!
Goede lader en makkelijk te bedienen
Goede lader en makkelijk te bedienen. Stugge kabel, zeker als het iets kouder is. Laadstroom tijdens laden is niet aan te passen en dat is jammer. Geen App bediening of uitlezing, andere merken hebben dat wel voor de zelfde prijs. Jammer, maar laden doet ie goed.
Behoorlijk
Werkt naar behoren, maar de stekker vanuit de auto (AMI) zit relatief losjes in de Voldt adapter. Hoop dat dat niet erger wordt.
Geheel ziet er stevig uit
geheel ziet er stevig uit,
eenvoudig de stroomsterkte te wijzigen
prima prijs
Prima geregeld.
Product was even niet op voorraad, dus dat riep wat vraagtekens op. Maar uiteindelijk keurig geleverd en vragen werden netjes beantwoord.
Doet wat de lader behoort te doen.
Levering correct.
Laden op zich gaat correct.
Snelle levering en werkt perfect
Snelle levering en werkt perfect. Inpluggen in 3f stopcontact en laden.
De eerste laadkabel die ik bestelde…
De eerste laadkabel die ik bestelde bleek niet de goede stekker te hebben. Ik kon deze makkelijk retourneren en ik heb daarna de juiste besteld, deze was er de volgende dag al
Snelle service, geen connectie app
Snelle service, kabel werkt zoals het hoort. We kunnen wel niet connecteren met de app, dat is jammer. Er wordt gevraagd om een QR code te scannen, maar die hebben we niet.