Lees wat reviewers zeggen
Vi startede kontakten telefonisk og fik en venlig betjening. Vi bestilte græsset på hjemmesiden og varen blev leveret som ønsket. Rullegræsset blev leveret ordentlig stand og nemt at gå til. Vi la... Toon meer
Vi er meget tilfredse :-) Lækkert med levering osse til ikke brofaste øer! Levering til tiden på trods det osse skulle sejles hertil i turist højsæson. Fin kvalitet på græsset og virkeligt flot r... Toon meer
Super service! Har netop modtaget 250m2 rullegræs, leveret helt til op til arbejdsområdet PERFEKT! Konsulent ringer 2 dage før levering og kontrollere om vi er klar over der skal lægges 2 lag... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Salg af rullegræs til erhverv og private i hele landet
Contactgegevens
Rosbjergvej 5, 9500, Hobro, Denemarken
- info@volstruprullegraes.dk
- volstruprullegraes.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super god service og kvalitets græs.
Super god service og kvalitets græs.
Vi fik 2. Kvalitet til tag, jeg tror de fleste vil være glade, hvis de havde en plæne der ser så flot ud
De varmeste anbefalinger herfra 😊
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi hentede rullegræs, og kvaliteten var virkelig i top. Derudover fik vi en utrolig god service – vi fik hjælp til at læsse græsset på traileren, og personalet tog sig også tid til at give gode råd om både lægning og pleje af græsset.
Man mærker tydeligt, at de går op i både deres produkter og deres kunder. Vi har kun positive ting at sige om stedet og kan varmt anbefale dem til andre 👏🏼
Rigtig god service og godt græs
Rigtig god service og godt græs, fik en til at hjælpe med at læsse mit græs på trailer , og fik samtidig et par gode råd mht til at lægge rullegræs 😘
VH Ole
Det har været en dejlig nem fornøjelse…
Det har været en dejlig nem fornøjelse med rullegræs fra Volstrup. Vi er så glade for resultat, vi afhentede selv, det stod klar på palle til os kl.12. Jeg kan kun andele Vilstrup rullegræs
Det er nemt
Det er nemt, hurtigt og et super resultat fra dag 1. Jeg fik svar på mine mail, både før og efter jeg havde lagt rullegræs, samme dag som jeg sendte mailen. Hurtig og høj service.
Volstrup rullegræs - Super god kundeservice
Volstrup rullegræs udviser en overordentlig solid og fantastisk kundeservice. Hurtig tilbagemelding, hurtig reaktion osv. Jeg jeg kan kun anbefale Volstrup rullegræs
Man plejer at sige pris og Kvalitet Går…
Man plejer at sige pris og Kvalitet Går hånd i hånd.
Yder imponeret over kvaliteten Samt til en utrolig skarp pris. Det har været en sand fornøjelse!
Alle aftaler overholdt
Alle aftaler overholdt. Super kvalitet
Vil helt klart handle der igen
Høj service
Høj service! Danske fragtmand havde lavet kludder i leveringen, så jeg stod fredag eftermiddag med lang næse, men de skønne folk fra Volstrup Rullegræs klarede ærterne og lørdag kl. 7:00 ankom min sending. Tusind tak til Jeppe fra Volstrup Rullegræs!
Vanvittig kvalitet i marts måned🤩🤩
Vanvittig kvalitet i marts måned🤩🤩
Jeg er så imponeret over der kan leveres så flot en kvalitet i marts måned, tæt og grøn..
Bestilt på nettet lørdag, og fik leveret tirsdag.
Rullerne var så flot skåret, tæt og næsten ingen sten..
Jeg er så tilfreds👍👍👍
Vi valgte Volstrup rullegræs
Vi valgte Volstrup rullegræs, da det kun ligger 20 km fra vores by, så vi kunne hente det selv og spare penge på levering. Men vi valgte også Volstrup rullegræs da vi ved de har golfbaner. Og deres græsplæner er super flot, og det var deres rullegræs også 😎👌
Kan kun sige godt om Volstrup rullegræs.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, til en fair pris.
Nemt at lægge, gode instruktionsvideoer.
Levering m.m. overholdt som aftalt.
Rullegræs
Der var ingen problemer med at bestille en lille portion rullegræs (8 m2 ) (undersøgt mange andre stede og der skal man købe en stor portion . )
God kvalitet god pris og ser rigtig godt ud 👍
Lækkert græs som bare gør det hele…
Lækkert græs som bare gør det hele meget nemmere. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Volstrup Rullegræs
Levering som aftalt fin produkt
Super service
Dit is Trustpilot