1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Wij zijn een gespecialiseerde organisatie in verduurzaming, gericht op het realiseren van structurele energieoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze aanpak is integraal: wij combineren advies, techniek en uitvoering tot één samenhangend traject waarin resultaat centraal staat. Geen standaardproducten of losse installaties, maar doordachte systemen die aansluiten op de werkelijke situatie. Iedere oplossing wordt opgebouwd vanuit analyse: verbruik, infrastructuur, doelstellingen en rendement. Op basis daarvan ontwikkelen wij een technisch en financieel onderbouwd plan dat direct toepasbaar is. Onze expertise omvat onder andere energieoptimalisatie, slimme energiesystemen, opslagoplossingen, netbalancering en kostenreductie. Daarbij kijken wij verder dan alleen verduurzaming. Het doel is niet enkel "groen", maar efficiënt, stabiel en rendabel energiegebruik — vandaag en op lange termijn.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Na een lange oriëntatie ben ik…

Na een lange oriëntatie ben ik uitgekomen bij Voltrax. Ik heb een 18,6 kWh thuisbatterij aangeschaft in combinatie met een 10 kWh omvormer en ben zeer tevreden over het resultaat.

Vanaf het eerste contact werd alles helder en inhoudelijk sterk uitgelegd. De installatie functioneert volledig naar verwachting en levert direct merkbaar voordeel op. De prijsstelling was aantoonbaar scherper dan bij andere aanbieders, wat de keuze verder heeft bevestigd.

Het team werkte professioneel, efficiënt en was prettig in de omgang. Het enige dat ik zelf moest regelen was een dynamisch energiecontract, wat uiteindelijk eenvoudig te realiseren bleek.

Tussen het eerste contactmoment en de volledige installatie zat ongeveer drie weken, wat binnen de verwachtingen viel. Het gehele traject is strak verlopen en het eindresultaat sluit volledig aan op wat vooraf is gecommuniceerd.

14 april 2026

Ik heb een batterij aangeschaft

Ik heb een batterij aangeschaft, terwijl ik in het begin weinig wist over verduurzaming. Dankzij de duidelijke en fijne uitleg van Tobias heb ik toch de stap gezet om er één aan te schaffen. Na twee maanden, en nu de installatie heeft plaatsgevonden, ben ik er erg blij mee.

Ik kan het zeker aanraden om te verduurzamen, en al helemaal bij deze partij!

28 februari 2026

Ze luisteren echt naar je behoeftes en…

Sinds kort heb ik een thuisbatterij laten installeren en de volledige ervaring is opvallend goed verlopen.

Vanaf het eerste contact viel direct op dat alles strak georganiseerd was. Geen standaard verkooppraatje, maar een duidelijk en inhoudelijk advies op basis van mijn situatie. Er werd gekeken naar mijn verbruik, mijn zonnepanelen en mijn meterkast, waardoor het voorstel logisch en onderbouwd aanvoelde.

De communicatie vooraf was helder. Afspraken werden nagekomen, en ik wist precies waar ik aan toe was. Geen onduidelijkheden over kosten, planning of installatie.

De installatie zelf verliep efficiënt. De monteurs werkten netjes, hadden zichtbaar ervaring en lieten alles schoon en afgewerkt achter. Ook technisch zag het er direct professioneel uit; geen losse kabels of improvisatie.

Wat direct merkbaar is na installatie, is dat de batterij daadwerkelijk doet wat beloofd wordt. Overdag wordt opgewekte energie opgeslagen en ’s avonds gebruikt. Hierdoor daalt het directe verbruik van het net. Het systeem schakelt automatisch en vereist geen handmatige aansturing.

Daarnaast is de app of monitoring overzichtelijk. Je ziet precies wat er gebeurt: laden, ontladen en verbruik. Dit geeft controle en inzicht, in plaats van dat het een “black box” blijft.

Wat ook opvalt is dat er wordt meegedacht op de lange termijn. Niet alleen installatie, maar ook hoe het systeem blijft presteren en eventueel uitgebreid kan worden.

Samengevat: professioneel traject van begin tot eind, duidelijke communicatie, nette installatie en een product dat functioneert zoals verwacht. Geen overbodige beloftes, maar een uitvoering die klopt.

Ze luisteren echt naar je behoeftes en zijn makkelijk om mee te communiceren

9 april 2026