1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  3. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen

Bij Voluno vinden we dat duurzame energie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Geen ingewikkelde verhalen of lastige stappen, maar gewoon duidelijke oplossingen die werken. Sinds 2018 helpen we mensen in heel Nederland met zonnepanelen, thuisbatterijen en slimme energiesystemen om hun verbruik te verlagen. We hebben inmiddels duizenden klanten geholpen hun energiekosten structureel te verlagen. Soms betekent dat volledig energieneutraal wonen, soms gewoon flink besparen per maand. Wat jouw doel ook is, we kijken altijd samen wat het beste past bij jouw situatie. Het begint met luisteren. We bespreken wat je wilt bereiken en bekijken hoe jouw woning of bedrijf er nu voor staat. Daarna maken we een helder plan met duidelijke uitleg over de kosten en wat het je oplevert. Geen loze beloftes, maar eerlijke en haalbare oplossingen. Van het eerste advies tot en met de installatie en het onderhoud: wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen maar te genieten van lagere kosten en duurzame energie. En als er later iets is, staan we natuurlijk voor je klaar. Wij geloven dat je met kleine stappen al een groot verschil kunt maken — voor jezelf, voor je portemonnee en voor het milieu. Samen zetten we die stappen, op een manier die bij jou past. Wil je ook minder betalen voor energie én groener leven? Voluno helpt je graag op weg.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Meer rendement na goed advies

Na het plaatsen van een thuisbatterij van 20 kWh merkte ik dat mijn 10 zonnepanelen eigenlijk niet genoeg waren om alles eruit te halen. Na contact met Voluno goed advies gekregen en besloten om nog 10 panelen bij te plaatsen.

Alles netjes geïnstalleerd en ik kreeg ook nog een P1 meter erbij. Wat ik vooral waardeer is dat ze echt meedenken en niet zomaar iets verkopen. Mijn rendement is nu duidelijk beter. Zeker aan te raden!

21 maart 2026

Heldere uitleg

Heldere uitleg, eerlijk advies en alles perfect geregeld van begin tot eind. Geen gedoe, wel merkbaar lagere energiekosten. Fijn bedrijf dat echt meedenkt en doet wat het belooft. Absoluut een aanrader!

1 december 2025

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing voelde alles vertrouwd. Ik kreeg duidelijk adviezen, de communicatie was vlot en de installatie verliep keurig. Er is zichtbaar aandacht voor de kwaliteit en de klantwensen. Ik zou dit zo opnieuw doen. 100% een aanrader.

20 november 2025

Antwoord van Voluno

Dank u wel voor deze geweldige review. Het doet ons oprecht goed om te lezen dat u zich vanaf het allereerste contactmoment helemaal op uw gemak voelde. Wij vinden het belangrijk dat elke klant zich gehoord en goed begeleid voelt, en uw woorden bevestigen dat we daarin geslaagd zijn.

Fijn dat het advies helder was, de communicatie soepel verliep en de installatie precies ging zoals u had gehoopt. Onze monteurs hebben met veel zorg gewerkt aan uw thuisbatterij, en het is mooi om terug te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Bedankt voor het vertrouwen!

Echt een Top bedrijf !

Echt een Top bedrijf !! Hartstikke bedankt voor de snelle service en de kwaliteit !!

1 november 2025

Antwoord van Voluno

Dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat onze snelle service en kwaliteit zo goed zijn bevallen. We waarderen het vertrouwen en staan uiteraard voor u klaar bij toekomstige vragen of ondersteuning.

Goede service! Snel geregeld

12 november 2025

Antwoord van Voluno

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld. We staan graag opnieuw voor u klaar als u iets nodig heeft.