Vonkboutiqueutrecht Reviews

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Trap er niet in.

Ze beloven linnen jurken maar er komen soepjurken van polyester made in China. Je krijgt je geld niet terug als je het artikel niet retour wilt sturen naar China op eigen kosten. Als je bv via Temu of Aliexpres besteld kun je het zelfs gratis retour doen als je niet tevreden bent.
Dus trap er niet in. Je krijgt niet wat je besteld denkt te hebben.

18 maart 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, materiaal uit China retour beleid is terugsturen op eigen kosten naar China en als het aankomt zeggen ze dat je geld terug krijgt.
Communicatie hierover duurt erg lang.
Als ik mijn geld terug krijg zal ik deze review herzien.

12 april 2026

Made in china ten top

Mijn vriendin besteld, orderdinaire dropshippers uit china. Retourneren en geld terug was geen optie, je moet zelf de verzendkosten naar china betalen. idioot bedrijf!

9 april 2026

Dit is oplichting

Dit is oplichting. Je denkt mooie hoogwaardige kleding te kopen, vervolgens krijg je slechte kwaliteit rommel opgestuurd vanuit China.

Toen ik het aangaf geven ze aan dat je de verzendkosten terug naar China moet betalen of 15% korting kan krijgen.

Nog steeds super zonde van je geld! Niet in trappen dus!

9 april 2026

Ik vind t zo erg dat ik er ben…

Ik vind t zo erg dat ik er ben ingetrapt. Heb nu een retour adres ontvangen. China inderdaad. Kost €22 om terug te sturen.
Zit nu in dubio. Zal ik nog meer kosten maken of mijn verlies pakken?

8 april 2026

Ik dacht 2 linnen blouses te kopen

Ik dacht 2 linnen blouses te kopen, maar heb ze net ontvangen. Wat zien ze er dramatisch uit: helemaal verkreukeld en 0% linnen. 95% polyester. Ze zien er niet uit!
Heb alle benodigde stappen voor het retourneren gedaan. Ben benieuwd of ik ze terug kan sturen. Gelukkig heb ik met de creditcard betaald. Hopen dat ik via die weg mijn geld terug kan krijgen als retour zenden niet lukt.

7 april 2026

OPLICHTERS zijn het!!!
De producten lijken totaal niet op hoe ze op de webshop staan. Goedkoop nagemaakte troep uit China. Kan gelijk de prullenbak in.

2 april 2026

BESTEL NIET OP DEZE SITE!
Écht een stelletje criminelen.
Je kan uw aangekochte rommel niet retourneren, tenzij naar China, en dan krijg je misschien je aankoopbedrag terug. De producten lijken totaal niet op hoe ze op de webshop staan, ik denk dat zelfs Temu of Shein nog betere kwaliteit geeft. Ze stellen voor de producten te houden en dan krijg je 20% van het aankoopbedrag terug. Ze lachen je dus eigenlijk gewoon uit. Écht slechtste ervaring allertijden met deze site.

1 april 2026

Heb een set besteld

Heb een set besteld , zou van linnenkwaliteit zijn . Is gewoon Temu 100% polyester . 3 weken moeten wachten op mijn bestelling . Ik bestel hier niks meer . Site lijkt luxe en betrouwbaar maar komt gewoon van Temu . Balen

1 april 2026

Gaat om een dropshipper

Gaat om een dropshipper, producten voldoen niet aan beschrijving en zijn van een erbarmelijke kwaliteit. Retourzending kan alleen naar adres in China, dit wordt niet in hun retourvoorwaarden vermeldt.

27 maart 2026

Pas op: dropshipping!

Wederom dropshipping. Goedkope troep uit China. Ze gebruiken op Facebook meerdere namen.
Vonk Boutique Utrecht, zusje mode Amsterdam, Van Houten Amsterdam… allemaal dezelfde tekst en dezelfde items en allemaal dezelfde korting. Iedereen moet hetzelf weten maar dit is duidelijk dropshipping.

13 maart 2026
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken