Zeer slecht, niks kopen!
Zeer slecht, deze site is een scam en er is geen service. Niks kopen anders ben je je geld kwijt helaas!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geen fysieke winkel en ook geen KvK-nummer in voorwaarden met een daadwerkelijk adres.
Trap er niet in.
Ze beloven linnen jurken maar er komen soepjurken van polyester made in China. Je krijgt je geld niet terug als je het artikel niet retour wilt sturen naar China op eigen kosten. Als je bv via Temu of Aliexpres besteld kun je het zelfs gratis retour doen als je niet tevreden bent.
Dus trap er niet in. Je krijgt niet wat je besteld denkt te hebben.
Zeer slecht, materiaal uit China retour beleid is terugsturen op eigen kosten naar China en als het aankomt zeggen ze dat je geld terug krijgt.
Communicatie hierover duurt erg lang.
Als ik mijn geld terug krijg zal ik deze review herzien.
Wat dom van mij om hier in te trappen!!!
Precies dat zoals alle anderen aangeven! Troep! Geld weg! 😤
Mijn vriendin besteld, orderdinaire dropshippers uit china. Retourneren en geld terug was geen optie, je moet zelf de verzendkosten naar china betalen. idioot bedrijf!
Dit is oplichting. Je denkt mooie hoogwaardige kleding te kopen, vervolgens krijg je slechte kwaliteit rommel opgestuurd vanuit China.
Toen ik het aangaf geven ze aan dat je de verzendkosten terug naar China moet betalen of 15% korting kan krijgen.
Nog steeds super zonde van je geld! Niet in trappen dus!
Alles is heel lelijk; de maten kloppen niet aangezien de produkten uit China komen. Dat is een grote arnaque
Ik vind t zo erg dat ik er ben ingetrapt. Heb nu een retour adres ontvangen. China inderdaad. Kost €22 om terug te sturen.
Zit nu in dubio. Zal ik nog meer kosten maken of mijn verlies pakken?
Ik dacht 2 linnen blouses te kopen, maar heb ze net ontvangen. Wat zien ze er dramatisch uit: helemaal verkreukeld en 0% linnen. 95% polyester. Ze zien er niet uit!
Heb alle benodigde stappen voor het retourneren gedaan. Ben benieuwd of ik ze terug kan sturen. Gelukkig heb ik met de creditcard betaald. Hopen dat ik via die weg mijn geld terug kan krijgen als retour zenden niet lukt.
Kleding van zeer slechte kwaliteit geleverd.
Retourneren is een drama.
Je kunt het terugsturen naar China!
Bestel nooit iets bij dit bedrijf!!
BESTEL NIET OP DEZE SITE!
OPLICHTERS zijn het!!!
De producten lijken totaal niet op hoe ze op de webshop staan. Goedkoop nagemaakte troep uit China. Kan gelijk de prullenbak in.
Blijkbaar een net nieuw ingericht website. Helaas niet eerdere reviews gecheckt... Idd goedkope troep. Lijkt in niets op de fotos op de website. NIET INTRAPPEN
BESTEL NIET OP DEZE SITE!
Écht een stelletje criminelen.
Je kan uw aangekochte rommel niet retourneren, tenzij naar China, en dan krijg je misschien je aankoopbedrag terug. De producten lijken totaal niet op hoe ze op de webshop staan, ik denk dat zelfs Temu of Shein nog betere kwaliteit geeft. Ze stellen voor de producten te houden en dan krijg je 20% van het aankoopbedrag terug. Ze lachen je dus eigenlijk gewoon uit. Écht slechtste ervaring allertijden met deze site.
Heb een set besteld , zou van linnenkwaliteit zijn . Is gewoon Temu 100% polyester . 3 weken moeten wachten op mijn bestelling . Ik bestel hier niks meer . Site lijkt luxe en betrouwbaar maar komt gewoon van Temu . Balen
Gaat om een dropshipper, producten voldoen niet aan beschrijving en zijn van een erbarmelijke kwaliteit. Retourzending kan alleen naar adres in China, dit wordt niet in hun retourvoorwaarden vermeldt.
Wederom dropshipping. Goedkope troep uit China. Ze gebruiken op Facebook meerdere namen.
Vonk Boutique Utrecht, zusje mode Amsterdam, Van Houten Amsterdam… allemaal dezelfde tekst en dezelfde items en allemaal dezelfde korting. Iedereen moet hetzelf weten maar dit is duidelijk dropshipping.
Dit bedrijf bestaat niet echt. Geen KVK nummer. En ook in de Steenstraat was er geen winkel. Er is geen telefoonnummer. Dus trap er niet in. Gewoon Chinese troep.