Mooi product maar is wel aan de hoge…
Mooi product maar is wel aan de hoge prijs.
Wij maken het leven thuis, op kantoor en op reis gemakkelijker. Voomy ontwikkelt en verkoopt alledaagse elektronische producten met als doel het leven thuis, op kantoor en op reis gemakkelijker te maken. Dit doen we door elektronische producten te creëren waar innovatie en functionaliteit centraal staan. Met een breed assortiment van hoge kwaliteit producten geven we mensen de mogelijkheid optimaal van technologie te profiteren met als resultaat een productiever, duurzamer en veiliger leven.
Hoofdweg 370, 2908LC, Capelle aan den IJssel, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mooi product maar is wel aan de hoge prijs.
Apparatuur is van een goede kwaliteit. Robuuste kabel bij het stekkerblok met usb van 65 W, en draadloze oplader met usb stekker erbij. Gewoon super!
Netjes verpakt, erg goed zelfs met mooie materialen wat luxe uitstraalt. Kostprijs daarvan bepaalt ook de uiteindelijke verkoopprijs, maar het is wel mooi hoe het eruit ziet en op een goede manier verpakt.
Snelle levertijd.
Ingeschreven als nieuwe klant. Kraskaart voor 10% korting. Krijg je een email met een kortingscode voor 5% en de code voor 10% doet het gewoon niet.
Voel me opgelicht. Mail gestuurd en daar hoor je dan niks op.
Uiteraard niks besteld.
Snelle levering en goed contact bij vragen
Bestelling ging rap, helaas was de levering door DHL minder goed (waren thuis, kregen Geen thuis melding, terwijl wij op de intercom kunnen zien of we een belletje hebben gemist, dat was niet zo.) Uiteindelijk de maandag erna geleverd. We gaan de stekker komende weken testen in Engeland.
De opladen van de diverse apparaten ( telefoon etc) gaat zeer langzaam
Ik had in 2024 een stekkerdoos gekocht. Deze is begin dit jaar teruggeroepen. Ik moest mij aanmelden bij een speciale website om mijn credit jota te ontvangen. Helaas had ik hier niets op teruggehoord. Alsnog een mail gestuurd naar de klantenservice en zij hebben het netjes opgelost met een tegoedbon. Hier had ik om gevraagd en een label om mijn stekkerdoos kosteloos terug te sturen
Snelle levering, goede producten, redelijke prijzen
Supersnelle verzending. De volgende dag in huis.
een voomy stekker kubus met usb laders gekocht. De USB lader werkt niet op elk apparaat. sterker nog. het heeft een accu van een Petlz hoofdlamp gesloopt.
Als je hier vragen over stelt moet je allerlei vragen beantwoorden die er duidelijk op gericht zijn verantwoordelijk te kunnen afwijzen. dus het ding terug gestuurd naar Bol. die zoeken het verder maar uit.
Mijn advies, koop die prullen niet.
Ik heb twee stopcontactkubussen gekocht. Bij allebei werken de USB-A aansluitingen niet. Ik heb een retour aangevraagd. Daar gaan ze nu moeilijk over doen want ik moet een video maken over wat er fout gaat die moet ik gaan opsturen en dan pas gaan ze verder met de retour afmelding. Ze doen er dus alles aan om niet de kapotte spullen terug te hoeven nemen.... en ze houden zich dus ook niet aan hun 30 dagen retour beleid. Wordt vervolgt.....
Aangezien ik geen zin om video's te uploaden met wetransfer, heb ik er voor gekozen om dan maar op eigen kosten de boel te retourneren. Dit omdat ik totaal geen vertrouwen in deze chinese producten heb. Ik heb op 27-1 een retour aangemeld wacht nu op 30-1 nog steeds op een vervolg zodat ik kan starten met de retourverzending. Wordt vervolgt...
Een Voomy 4000 W Charging Power Cube.
Snel bezorgd, en een heel goed toepasbaar product.
Naast 5 stekker aansluitingen nog eens 65 Watt 3C en 2A USB oplaadmogelijkheid.
Top!
Ik had een wereldstekker besteld. Snel geleverd dat wel. Maar de stekker blijkt niet goed geschikt voor Australië. Als je de stekker (schuin geplaatst pinnen) in het stopcontact stopt komt hij tegen een schakelaar aan die direct boven het stopcontact zit (komt daar vaak voor). Dus niet bruikbaar. Als de schuine plaatsing van de pinnen andersom was geweest was het probleem er niet. Teruggestuurd en een flink bedrag om het terug te kunnen sturen … zo bleek.
Snel geleverd en eerste indruk van de verdeelstekker is positief.