Ik mocht 54 euro betalen, maar er is NIETS voor geregeld... de PC loterij loopt gewoon door. In September 2025 gedaan, eerste communicatie leek te kloppen, tot afschrijvingen gewoon door bleken te gaa... Toon meer
Mijn minderjarige zoon wilde een abb opzeggen van DAZN. Via Google gezocht hoe hij dat moest doen en zonder dat hij het wist had hij een opdracht gegeven aan termination experts en werden wij verrast... Toon meer
Mijn zoon van 19 wilde zijn abonnement op de postcodeloterij en vriendenloterij opzeggen. Via Google per ongeluk op hun pagina terecht gekomen, hij dacht dat hij direct naar de juiste pagina was doorg... Toon meer
Wat een service en begripvol site.Ik had per ongeluk op hun site gedrukt Want ik wou het namelijk zelf opzeggen, ik had hun een mail gestuurd. Super aardig en meteen alles en snel opgelost Bedank... Toon meer
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Ik ben zeer ontevreden over Termination…
Ik ben zeer ontevreden over Termination Experts!!!
Voor zover ik weet heb ik nooit gebruikgemaakt van hun dienst: Het adres voor de dienst die opgezegd zou zijn klopt niet. Mijn e-mailadres stond verkeerd geregistreerd. Ik heb mijn opzegging zelf rechtstreeks geregeld.
Ondanks dat blijf ik belaagd worden met e-mails en word ik geconfronteerd met een factuur die volledig onterecht is. Ik ben daar absoluut niet van gediend.

Wat een rot bedrijf joh
Wat een rot bedrijf joh! ben nog nooit! NOG NOOIT! op hun site geweest. En ik krijg een email met mijn adres!? en van een opzegbrief van amazon PRIME!? van 32 euro!?. Ga er NOOIT HEEN!

Antwoord van Vorderly
Mijn ouders zijn er ook helaas…
Mijn ouders zijn er ook helaas ingestonken! €32 euro betaald via ouderwetse overschrijfpapiertje. Nu claimt het bedrijf dat ze niet betaald hebben en STALKEN mijn ouders met aanmaningen en dreiging van incassobureaus. Echt schandalig!

Antwoord van Vorderly
Er stond dat ik kostenloos kon…
Er stond dat ik kostenloos kon opzeggen, naderhand meer dan 30 euro in rekening gebracht.

OPLICHTERS!
Ik ben ontzettend boos over hoe Termination Experts te werk gaat. Ik heb nooit een bestelling bij hen geplaatst en ook geen bevestiging of herinnering ontvangen van een zogezegde order. En toch krijg ik uit het niets een brief met de mededeling dat ik ineens €53 moet betalen. Waarvoor precies? Geen idee, want er is nooit iets afgesproken of bevestigd.
Tot overmaat van ramp zou mijn abonnement zogenaamd door hen zijn stopgezet, maar dat is nooit gebeurd. Pas maanden later heb ik dit zelf rechtstreeks geregeld. Dus waar betaal ik dan voor?
Hun dreigende toon in mails en brieven komt over als pure intimidatie. Maar ik laat me niet misleiden door hun schimmige werkwijze. Ik hoop oprecht dat dit soort praktijken snel wordt aangepakt, want dit riekt gewoon naar oplichting.
Mijn advies: blijf ver weg van dit bedrijf.

Niet betrouwbaar
Niet betrouwbaar! Ik raad iedereen af zaken te doen met Termination Experts. Betaal ze geen geld. Er zijn online al meerdere waarschuwingen te vinden, onder andere via BNNVARA, over hun werkwijze.

Antwoord van Vorderly
ik blijf maar brieven mailtjes…
ik blijf maar brieven mailtjes ontvangen met openstaande facturen terwijl ik ze al heb betaald ben al 150€ kwijt door hun

Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Meer niet .ga binnenkort even langs op dat kantoor als ze daar al zitten trek zijn kop achterste voren .weet je dat alvast .

Termination Experts licht mensen op
Termination Experts licht mensen op. Als je een abonnement wil opzeggen en 'opzeggen + naam wat op te zeggen' googelt, kom je snel bij Termination Experts terecht. Het lijkt dan alsof je rechtstreeks (gratis) opzegt, maar vervolgens krijg je een factuur van 32 euro van Termination Experts.
We kwamen erachter dat er blijkbaar ergens eerder in het proces een knop met de tekst ‘betaalverplichting’ te zien was, maar de aandacht werd vooral gevestigd op ‘opzeggen’ en niet op de betaling van 32 euro.” Dit is bewuste misleiding. De algemene voorwaarden van Termination Expert zijn niet duidelijk en Termination Expert heeft als enig doel om mensen op te lichten.

Antwoord van Vorderly
Wat is dit voor belachelijk bedrijf
Wat is dit voor belachelijk bedrijf? Je kan gewoon direct opzeggen bij de organisatie en dan gaan zij er als tussenpersoon tussen zitten om een zakcentje te verdienen.
Ze hangen nu aan m”n broek omdat ik de factuur niet wil betalen maar ik ga het zeker niet doen want ik ben nooit akkoord gegaan met deze dienstverlening.

Oplichters
Mijn zoon die net 18 is wilde postcodeloterij opzeggen.
Wat komt bij Google naar boven oplichters die brieven schrijven terwijl jezelf gewoon erheen kan bellen en gratis kan stop zetten.
Wat we ook gedaan hebben.
Nu krijg ik vandaag brief met herinnering met meteen 22,50 incassokosten.
En bij niet snel betalen nog eens 40 incassokosten.
Terwijl mijn zoon geen factuur heeft gehad.
Mensen laat jullie niet oplichten.

Antwoord van Vorderly
Betrouwbaar en reageert snel en…
Betrouwbaar en reageert snel en adequaat.
Termination Experts.
Pure oplichting.
Gaat nooit in zee met deze criminelen,ik wou mijn storrytel abonnement opzeggen en kwam op deze site terecht,
Ik drukte per ongeluk op de bevestigings knop,en kreeg na twee weken een mail dat ik 32 euro moet betalen.
Contant gezocht met Storrytel en zij vertelde mij dat er niet is opgezegd,dat
zij geen juridische brief hebben
ontvangen.
Ook staat er op die site niet vermeld dat je voor die criminele diensten 32euro moet betalen.
En als ik naar het adres kijk van Storrytel waar de zogenaamde juridische brief naar toe is gestuurd,klopt niet.
Dus mensen kijk uit met deze klootzakken!
Ze krijgen van mij nog geen dubbeltje.
Laat ze maar komen met hun zogenaamde deurwaarder.

Volhouden om NIET te betalen
Ik heb aan Termination Experts een opdracht gegeven op 22 mei die ik binnen 60 seconden geannuleerd NADAT ik OOK in de tekst het herroepingsrecht geweigerd heb.
Vanaf 22 mei verschillende mailberichten gestuurd nav herhaaldelijke betaalverzoeken. In september werd de zaak via een "incassobureau" genaamd Gerechtsbode aangekaart, maar dit bleek een firma van dezelfde figuren te zijn.
Uiteindelijk heb ik eind september de volgende bevestiging gekregen "Wij bevestigen hierbij dat uw bestelling succesvol is geannuleerd. Uw verzoek tot annulering hebben wij binnen 24 uur na de bestelling ontvangen, waardoor dit binnen onze voorwaarden valt."
Dit verklaren ze NU, maar vanaf MEI tot NU hebben ze volgehouden dat ik zou moeten betalen.
Het blijven boeven!

Oplichters
Het zijn oplichters! Ze blijven rekeningen sturen zonder dat je gebruik hebt gemaakt van hun dienst..
Nooit intrappen.

Prima goed!!!
Een heel slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Ik heb op google gezocht om de vriendenloterij op te zeggen. Daarbij kwam ik op hun website. Ik heb niets ingevuld en toch krijg ik een factuur en dreigende aanmaningen. Ik heb de vriendenloterij zelf telefonisch opgezegd. Dus zij hebben niets voor mij opgezegd. Het zijn gewoon oplichters. Ik heb 50 euro betaald omdat de herinneringen erg dreigend overkomen en ik wil van het gezeik af zijn. Maar eigenlijk wil ik gewoon mijn geld terug.

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, dat blijft dreigen met deurwaarders,terwijl je niet eens gebruikt maakt van hun diensten.
Links laten liggen deze oplichters.

Oplichting 1e klas
Oplichting 1e klas. Bij google goed opletten. Advertenties waar "gesponsord" voor staat skippen!! Niet intrappen en al helemaal niet betalen!!!

Snelle reactie