vpg.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei Jeg kjøpte et Thule Outset Towbar taktelt hos VPG. Fikk litt problemer med noen sømmer på cover til teltet siden coveret på teltet var trangt. Fikk en meget positiv opplevelse av disse folka på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god kundeservice! <3 Utrolig dyktige og hjelpsomme folk, rett og slett hel ved. Fikk omfattende hjelp til både reparasjon av skistøvler og spesialtilpasning av Martin så de nye passer perfe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte fult alpinutstyr på VPG i februar. Fikk særdeles god hjelp av en svært hyggelig, kunnskapsrik og dyktig jente i butikken. Hele handelen var en meget god opplevelse og jeg er utrolig fornøyd med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supre menneska og utrolig god kundebehandling. Den servicen du får der har jeg aldri fått i noen annen butikk noen gang så her får VPG 5 av 5. Kvaliteten på det æ har kjøpt har hvert helt topp o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wintersportwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Fietsenwinkel
  4. Hardloopwinkel

Geschreven door het bedrijf

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt friluftsliv, med både butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur. De siste ti årene har VPG stadig nådd nye høyder. I 2006 slo vi oss sammen med engrosbedriften 7Blåner, i 2010 med engrosbedriften Tindesport. I 2011 ble nettbutikken Park og Pudder nytt familiemedlem. I 2013 kjøpte vi oss inn både i skimerket 4FRNT og skimaker Endre Hals sitt skiprosjekt EVI. Butikken har i samme periode stadig blitt utvidet, og staben av fast ansatte teller nå over 20 Under denne veksten har det vært svært viktig for VPG å holde fast på grunntanken som startet det hele: Å skaffe seg bra utstyr for selv å ha det gøy. Derfor er VPG butikken hvor ansatte har stor troverdighet fordi vi selv er aktive og entusiastiske brukere av varene som selges over disk og nett. Ingen liker å bruke middelmådig utstyr enten det er på topptur med eller uten ski, under klatring, på gjørmete sykkelstier eller i ville stryk. Derfor kjøper VPG kun inn utstyr vi liker selv. Denne kunnskapen og entusiasmen som finnes hos våre ansatte kommer utvilsomt kundene våre til gode.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god og generøs kundeservice!

Skriver aldri anmeldelser men synes VPG fortjener masse skryt for mine gjentatte gode erfaringer med deres veldig løsningsorienterte kundeservice. Fikk blant annet et produkt oppgradert til en dyrere variant selv om jeg tilbød meg å betale mellomlegget fordi det opprinnelige produktet ikke var på lager og ventetiden ble litt lenger en først antatt.

De har konkurransedyktige priser, men skulle noe være dyrere ville jeg fortsatt handlet hos de, for med den kundeservicen får du virkelig valuta for pengene. Fortsett det gode arbeidet! <3

8 juni 2021
Logo vpg.no

Antwoord van vpg.no

Heisann! Takk for en strålende review!

bra så langt.

rask ut døra, ganske bra pakket, men sist gang var det unødvendig stor pakke.
men ellers ingen problemet så langt.

27 november 2019

Serviceinnstilt bedrift!

Sjekket nettsiden til VPG og de hadde ikke lagerført det jeg trengte (noe så spesifikt som en bakaksling til en stisykkel). Ringte dem direkte for å spørre likevel; ble satt over til gutta på verkstedet som sa de skulle lete og ringe meg opp igjen, og 15min senere hadde de funnet en del som passet og pakken var på vei i posten noen minutter etter det igjen. Serviceinnstilt, kunnskapsrike, raske og ganske konkurransedyktige på pris!

4 augustus 2018

Høy kompetanse

VPG ansatte har høy kompetanse innenfor det de holder på med og kommer med gode utstyrsråd. Ekstra kudos for Oppdal stisykkelcamp og guiding der.

24 juni 2018

Topp

Kvaliteten på det æ har kjøpt har hvert helt topp og ingen ting og klage på. Rask levering når æ har bestilt det til postkassa.

Fortsett sånn, dere har min stemme når årets nettbutikk/butikk skal stemmes på.

Takk

1 mei 2018

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.