Tijdens de 3 dagen wordt er heel veel bruikbare vastgoed informatie geven door gedreven mensen die hier dagelijks mee bezig zijn. De praktijkdag geeft het meeste inzicht. De 4 dagen tussen het theo... Toon meer
Ontzettend interessante en leerzame dag vandaag gehad bij Martijn en Dennis van Vrijheid Vastgoed! Veel nieuwe inzichten gekregen m.b.t welke mogelijkheden er ondanks de complexe markt en regelgeving,... Toon meer
Wij helpen en inspireren slimme Nederlanders een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden met vastgoed beleggen. Hiervoor leveren wij de juiste kennis, tools, netwerk en community. De diensten waarmee we dat doen zijn online cursussen, 1 op 1 coaching (vervolg) trajecten en live workshops. We hebben al 1000+ Nederlanders geholpen hiermee.
Huizermaatweg 19.1, 1273 NA, Huizen, Nederland
- 085 0600183
- info@vrijheidvastgoed.nl
- vrijheidvastgoed.nl
We hebben een hele prettige ervaring gehad
We hebben een hele prettige ervaring gehad met Vrijheid Vastgoed. Door het 1 op 1 traject te volgen hebben we een mooi netwerk opgebouwd en de juiste kennis opgedaan. Zonder dit 1 op 1 traject hadden we nooit zelf de stappen durven te zetten in onze vastgoedreis.
Een coach die altijd voor je klaar staat, met elke stap van het proces mee kijkt en haar volledige netwerk deelt, zijn maar een paar van de vele voordelen die dit traject biedt.
Onze coach Jen-ai, Dennis en de rest van het Vrijheid Vastgoed team, bedankt voor het leerzame waardevolle afgelopen half jaar!
Top ervaring
Top ervaring! Veel nieuwe lessen geleerd, naast het vastgoed ook persoonlijk veel ontwikkeld.
Geweldige club
Het 1op1 traject gedaan bij Joran. In 6 maanden tijd heel veel geleerd en heel veel begeleiding gehad en mijn horizon kunnen verbreden. Naast dat ze je helpen met aankopen kom je ook terecht in een zeer groot netwerk dat daarnaast erg behulpzaam is.
Als je er genoeg tijd in stopt betaalt het zich na 6 maanden meer dan uit .
De inspiratiedagen zijn ook zeer waardevol en inspirerend.
Dennis, Joran en team, heel veel dank voor alle tijd en begeleiding!
Heel blij dat ik het 1 op 1 traject ben…
Heel blij dat ik het 1 op 1 traject ben gaan volgen. Leer veel van mijn mentor Joran. Joran kan alles goed, duidelijk en geduldig uitleggen en zorg dat je snel moet gaan schakelen als je een goede deal tegen komt. Ben veel te weten gekomen over de nieuwe regels en ook dat ik nu iets koopt aan de hand van de rendementsberekening ipv puur op gevoel. Jammer dat ik niet hier eerder ben ingestapt, dus twijfel je nog. Doe het !
1-op-1 mentorship
1- op - 1 traject gedaan over 6 maanden met Floris. Al mijn doelen en meer bereikt met zeer ervaren begeleiding. Daardoor een goede start in Vastgoed gemaakt. Echt een aanrader.
Erg praktisch en goed!
Erg blij met de coaching en de live dagen.
In korte tijd is er veel te leren, maar door de 1 op 1 coaching en de app-groepen waar je in zit kun je snel al je vragen stellen en dus ook snel doorpakken. Kijk er goed op terug!
LET OP!!JE ZIT VAST AAN EEN JAARCONTRACT!
Na een gesprek gehad te hebben met de intaker zijn wij in zee gegaan met Vrijheid Vastgoed. Na de eerste aantal maanden kwamen we erachter dat dit niet helemaal bij ons past. Daarom wilde wij graag ons abonnement van 100 euro per maand opzeggen. Echter krijgen wij de mail terug dat we vast zitten aan een jaar contract. De intaker gaf aan dat we het maandelijks op konden zeggen. Helaas was dit mondelings verteld waardoor wij nu dus vast zitten en worden opgelicht voor zo een 600 euro. We krijgen te horen dat we de voorwaarden beter hadden moeten lezen. Aan de ene kant terecht. Aan de andere kant als de intaker zegt dat we maandelijks stop kunnen zetten ga je daar op goed vertrouwen wel vanuit. Heel jammer dat er enkel naar geld gekeken wordt en dat het menselijke gedeelte van de organisatie niet aanwezig is.
Een betere makelaar als Cees kan je…
Een betere makelaar als Cees kan je niet krijgen. Een fijne man in de omgaan, eerlijk, proactief en komt zijn afspraken na.
Cees is uiterst betrokken en deskundig denkt met je mee en ontzorgt je op elke manier.
Ik raad Cees aan voor aan of verkoop van je woning.
Wil je een TOP makelaar bel Cees.
Hartelijk dank voor al je inzet Cees!
Groeten van Jeroen en Mirella van den Berg van Vreeswijk
vreselijke organisatie
Ik heb zelf een fantastische ervaring…
Ik heb zelf een geweldige ervaring gehad toen ik heb deelgenomen van het 1 op 1 begeleidingstraject. Tijdens het traject kreeg ik persoonlijke aandacht en begeleiding die specifiek op mijn behoeften waren afgestemd. Ik heb veel geleerd, vooral op het gebied van zelfreflectie en het stellen van doelen. Het was echt een game changer voor mij! Mijn verwachtingen werden overtroffen, omdat ik niet alleen nieuwe inzichten kreeg, maar ook praktische tools en strategieën om mee te werken. Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan anderen, omdat het me heeft geholpen om resultaten te behalen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, mijn doelen bereikt (inmiddels 2 huizen) en ben gegroeid op persoonlijk en professioneel vlak. Het was echt de moeite waard en ik kan het zeker aanbevelen.
Vier je successen
Afgelopen jaar hebben mijn man en ik het 1 op 1 traject gevolgd bij Vrijheid Vastgoed
Hierin zijn wij een halfjaar lang gecoacht bij het beleggen in vastgoed.
Al vanaf het eerste het eerste gesprek hebben we heel veel geleerd, over vastgoed, het belang van een goed netwerk en misschien nog wel belangrijker over onze eigen mindset. Het belang om successen en mooie momenten in het leven te vieren.
We hebben 2 kamerverhuur panden aangekocht en ontvangen hierdoor maandelijks een passie(f) inkomen en zijn een stap dichter bij een financieel vrij leven.
Dank je wel Dennis en het hele team van Vrijheid Vastgoed
Leef je mooiste leven!
Life Changing ervaring
"Wow, waar moet ik beginnen?! Het 1-op-1 mentortraject bij Vrijheid Vastgoed was echt een gamechanger voor me, een Life Changing ervaring! In die zes maanden heb ik niet alleen de ins en outs van de vastgoedbeleggingswereld geleerd, maar ook mijn eigen toekomst een flinke boost gegeven. Het waren 6 intensieve maanden, met mijn mentor als de perfecte coach die me door elke stap leidde. Mijn traject heeft geresulteerd in de aankoop van twee panden met de derde onderweg.
Wat dit traject echt onderscheidt, zijn de connecties die je opdoet, de netwerkmogelijkheden zijn goud waard! Je krijgt toegang tot een netwerk dat je normaal gesproken nooit in je eentje zou kunnen opbouwen. En laten we het hebben over de persoonlijke touch - mijn mentor was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden, wat echt het verschil maakte.
Dus, als je serieus bent over vastgoedbeleggingen en jezelf wilt onderdompelen in een wereld vol kennis, kansen en inspiratie, dan is het mentortraject bij Vrijheid Vastgoed absoluut een must. Het heeft mijn horizon verbreed en mijn vertrouwen in mijn eigen capaciteiten versterkt. Het is de investering meer dan waard geweest!
Jouw eigen vastgoed coach en een enorm netwerk erbij!
Dit wil je hebben! na grondig onderzoek ben ik bij de Martijn en Dennis van Vrijheid Vastgoed uitgekomen om mijn vastgoedreis te beginnen. Alle coaches hebben een eigen specialisme maar allemaal hebben ze een berg aan praktijkervaring en delen ze hun kennis. het verschil zit hem bij Vrijheid Vastgoed erin dat het om meer dan vastgoed gaat. het wordt persoonlijk en je gaat jezelf tegenkomen; op een goede manier. je leert jezelf beter kennen en jouw coach doet er alles aan om je te helpen. niet te vergeten het E-NOR-ME netwerk waar je zo in terecht komt.
Elke euro waard
Wil je in vastgoed beleggen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Denk je dat je alleen kunt investeren als je een dikke bankrekening hebt? Is er in de huidige woningmarkt volgens jou geen rendement meer te behalen met vastgoed?
Ook wij hadden in eerste instantie onze twijfels, maar het 1 op 1 mentortraject van Vrijheid Vastgoed is elke euro waard gebleken!! Wij huisvesten inmiddels 15 personen. Mooi dat we met onze investeringen iets voor een ander kunnen betekenen én rendement krijgen.
Met de online cursus ontvang je een soort vastgoedbeleggen voor dummies. Maar de echte waarde van het 1 op 1 traject zit ’m in de persoonlijke coach. Deze leert je de kneepjes van het vak, behoedt je voor fouten, werkt aan je mindset en stimuleert een succesvolle aankoop. Via een besloten app- en Facebook-groep heb je contact met gelijkgestemden in de Vrijheid Vastgoed community. Daarnaast zijn er wekelijkse coachingcalls met mede mentees en zeer regelmatige kennissessies met professionals uit het veld. Alle betrokken coaches en partners hebben zelf ook een vastgoedportefeuille, dus weten waar ze over praten en hebben gedeelde ervaringen.
De energie die jij er zelf in steekt, mag je bij het 1 op 1 mentortraject van je coach terug verwachten. Of je achteraf tevreden kunt zijn, ligt dus vooral ook aan jezelf. Wij hebben dankzij Dennis, Martijn en de rest van het team zoveel geleerd (ook qua mindset) dat we onze portefeuille zelfstandig en met zelfvertrouwen kunnen uitbouwen. Een echte aanrader!!
Mijn ervaring over het 1-op-1 traject…
Mijn ervaring over het 1-op-1 traject bij Vrijheid Vastgoed. Inmiddels lang geleden al besloten om het traject te doen met VV en als snel besloten om ook het 1-op-1 te gaan doen.
Na de verkoop van mijn bedrijf kreeg ik voldoende tijd om vol dit traject van april 2023 t/m november 23 te gaan doen. Met mijn coach Bart een zeer goede en professionele ondersteuning gehad met het aankoopproces van mijn eerste 2 woningen.
Nu klinkt het simpel :het aankoopproces. Weet echter dat als je als belegger een woning gaat kopen er wel veel meer bij komt kijken dat privé een woning voor eigen gebruik te kopen. Het 1-op-1 met VV heeft mij alle rode vlaggen laten zien, kennis en een mooi netwerk opgeleverd waar ik nog jaren plezier en gemak van ga ervaren.
Overweeg jij als belegger in het vastgoed te stappen, dan raad ik VV en het 1-op-1 ten zeerste aan. In het proces kan je vele kostbare fouten maken. In het 1-op-1 traject zorgt je mentor ervoor dat jij die fouten niet gaat maken en vliegende start in het vastgoed gaat maken.
Deze investering in mijzelf is het elke cent waard geweest. Dank je wel Martijn, Dennis en Bart
Vastgoed Expert Cursus: Praktisch en Informatief!
Ik heb onlangs de cursus Vastgoed Expert gevolgd. De cursus was uitstekend gestructureerd en bood diepgaande inzichten in de wereld van het Nederlandse vastgoed. Hartelijk bedankt!
Leuke praktijkdag gehad en heel veel…
Leuke praktijkdag gehad en heel veel geleerd op een mooie locatie en alles was zeer goed geregeld. Deze mannen hebben veel ervaring en weten dat goed over te brengen. Martijn, Dennis en gastspreker Bart superbedankt!
Cursus Vastgoed Expert
Vorige week heb ik de cursus tot Vastgoed Expert van Vrijheid Vastgoed met succes afgerond. De Live Praktijk Dag zat boordevol inspiratie en diepgaande kennis. Ik heb ontzettend veel mogen leren over de vastgoedsector zoals effectieve strategieën met hoog rendement. Ook de diverse rollen die vervuld worden en de vele facetten van het vastgoedmanagement werden behandeld (denk aan financiering, regelgeving en rendementsberekeningen). Martijn van den Berg en Dennis Mulder leerden ons alle ins en outs van het vak, vanuit hun kennis en kunde uit de dagelijkse praktijk. 🙌🏻
Een echte aanrader als je met vastgoed aan de slag wilt!
Stap live dag.
Dennis, Martijn en gast Bart hebben een prachtige leerzame dag georganiseerd. Je leert veel en er is genoeg mogelijkheid om individuele vragen te stellen. De dag is omgevlogen en deze mensen weten waar ze het over hebben. Hier vertellen ze op een leuke boeiende soms grappige manier over. Nogmaals dank!
Erg leerzaam traject
Erg leerzaam traject. Eigenaren en coaches zijn zelf heel betrokken en hebben veel ervaring in het vastgoed 👍