Banner for VT Markets

3,9

1. Beleggingsadvies
  2. Financieringsmakelaar

Info over VT Markets

Looking for a broker you can trust?

Look no further than VT Markets!

Established in Sydney, Australia in 2015, VT Markets is a regulated broker with 8 years of global experience. Serving clients in 160+ countries, we execute over 4 million trades monthly, with a trade volume exceeding $200 billion.

We make trading easy for you!

Whether you are a beginner or an experienced trader, with transparent account types, low costs, user-friendly platforms, education, and 24/7 support, we ensure you stay focused on what matters most – your success.

Why choose VT Markets?

Fast and easy start:

• Account setup in 5 minutes.
  • $100 minimum deposit.
  • Convenient funding methods.
  • 1-day withdrawals.
  • Wide range of investment options:

• 1,000+ trading instruments.
  • CFDs on currency pairs, indices, energy assets, precious metals, soft commodities, ETFs, shares and bonds.
  • VTrade copy trading platform.
  • User-friendly trading platforms:

• Start Trading

VT Markets starter bonus

Begin trading with VT Markets today and enjoy 50% welcome bonus
    Open a trading account with VT Markets today and enjoy your 50% welcome bonus

Houd rekening met het volgende

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

افضل شركه اتداولت معاها سحب سريع خدمه…

افضل شركه اتداولت معاها سحب سريع خدمه عملاء ممتازه شركه منظمه

25 maart 2026

Antwoord van VT Markets

نشكرك جزيل الشكر على تقييمك الإيجابي. نحن ممتنون لتعليقك، ويسعدنا أن تجربتك مع خدمة العملاء كانت استثنائية! عملاء مثلك يُلهموننا للتحسين وتقديم خدمات متميزة. نقدر ثقتك بنا حقًا!

Geweldige customer service ik ben goed…

Geweldige customer service ik ben goed geholpen

30 januari 2026

Antwoord van VT Markets

Hartelijk dank voor uw positieve recensie. We zijn vereerd door uw feedback en erg blij dat uw ervaring met onze klantenservice zo uitstekend was! Klanten zoals u inspireren ons om te blijven verbeteren en een uitmuntende service te leveren. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs!

Inmiddels eindelijk geregeld...

Update 30/1: Inmiddels heb ik door de inzet van een Account Manager eindelijk mijn geld op mijn account gekregen. Zeker niet zonder slag of stoot want de interne organisatie vond dat ik gewoon pech had maar de Account Manager heeft het alsnog naar tevredenheid geregeld.
    Update (23/1): heb gisteren contact gehad met iemand van Customer Service via de Online Chat. Die bleek een stuk slimmer te zijn, vroeg om mijn ITDX hash en heeft die met urgentie doorgezet naar de juiste afdeling. Volgens haar zou het nu snel goed komen. Dus ben benieuwd.
    -------------------------------------------------------

Na mijn 'onaardige' maar eerlijk review van gisteren, kreeg ik het standaard antwoord wat ze bij elke slechte review geven: 'Hallo! Onze excuses voor het ongemak. We konden uw gegevens niet vinden in ons systeem op basis van de informatie op Trustpilot. Om dit probleem beter op te lossen, verzoeken wij u daarom contact op te nemen met onze klantenservice via info[at]vtmarkets.com of met uw accountmanager.'
    Dus ik heb netjes de aanvullende informatie verstrekt en zelfs nog een directe e-mail aan info[at]vtmarkets.com verstuurd met referte aan mijn review en al mijn gegevens. Maar nog steeds geen boe of bah vanuit VTMarkets. Geen enkele reactie. Ook geen idee wie mijn account manager zou moeten zijn en mijn geld is nog steeds spoorloos ergens in de krochten van het VTMarkets systeem.

22 januari 2026

Antwoord van VT Markets

Hallo! Onze excuses voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden tijdens het handelen op ons platform. Ons supportteam is op de hoogte gebracht van de kwestie en heeft contact met u opgenomen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons supportteam via info@vtmarkets.com. Bedankt!

Leyla zeer behulpzame

Leyla zeer behulpzame, dank je voor de goede service.

8 januari 2026

Antwoord van VT Markets

Kosten zijn veel te hoog!

Op een acc van 1000 euro heb ik een bot draaien om te testen. Vandaag maakte ik 51,- winst, MAAR de kosten waren 35 euro. Absurd gewoon!! Als dit met black friday te maken heeft, vind ik het gewoon diefstal en niet met black friday, dan ook pure diefstal! Heel snel opzoek naar een andere broker! Yassmine van de custom service wilde niet eens de vraag beantwoorden, daarvoor moest ik maar een mail sturen...

28 november 2025

Antwoord van VT Markets

Hello! We apologise for the inconvenience you've experienced. As much as we would love to resolve the issue, we could not find your details in our system because of the lack of information provided. To better address the matter, please email our Customer Support at info@vtmarkets.com (mailto:info@vtmarkets.com) or your account manager and provide your registered email address or trading account number. You may also respond to our 'Find Reviewer' request on Trustpilot for more assistance. Thank you.

Je wordt fijn geholpen

Je wordt fijn geholpen

6 oktober 2025

Antwoord van VT Markets

Hallo! We streven ernaar onze gebruikers de beste ervaring te bieden. Hartelijk dank voor je 5-sterrenrecensie!

Helemaal top!

28 juni 2025

Antwoord van VT Markets

Hallo! We streven ernaar onze gebruikers de beste ervaring te bieden. Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling!

Wanner ik vragen stel krijg ik geen antwoord.??…

Wanner ik vragen stel krijg ik geen antwoord.??

2 juni 2025

Antwoord van VT Markets

Hallo! Onze excuses voor het ongemak. Hoewel we het probleem graag zouden oplossen, konden we uw gegevens niet in ons systeem vinden vanwege een gebrek aan verstrekte informatie. Om het probleem beter te kunnen oplossen, kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice via info@vtmarkets.com (mailto:info@vtmarkets.com) of uw accountmanager en uw geregistreerde e-mailadres of handelsaccountnummer doorgeven. U kunt ook reageren op ons verzoek 'Vind reviewer' op Trustpilot voor meer hulp. Bedankt.

Prima broker

Prima broker!

Ik gebruik VTmarket ivm hun social trading mogelijkheden.

Registratie ging soepel en de helpdesk is behulpzaam en snel te bereiken via de chat (tip, typ “agent” om gelijk een medewerker te krijgen).

Voldoende tools tot mij beschikking en de spreads zijn ook competitief.

En het allerbelangrijkste: diverse mogelijkheden om geld te storten en terug te halen. Creditcard duurt gemiddeld twee werkdagen om op je rekening te ontvangen en crypto is meestal binnen een uur verwerkt.

Ps. Ik snap de reacties met betrekking tot scam niet goed zo. Dat je opgelicht wordt door een groep is niet de schuld van VTmarkets.

22 mei 2025

Antwoord van VT Markets

Thank you so much for your kind and detailed review. We're honored by your feedback and thrilled to know that we were able to provide a great experience for you. It's clients like you who inspire us to keep improving and delivering the best service possible. We truly appreciate your trust and look forward to having the pleasure of serving you again soon!

Misleading

Misleading - be prepared you are requested to deposit more and more money (to get profits)

20 april 2025

Antwoord van VT Markets

Hello! We apologise for the inconvenience you've experienced. As much as we would love to resolve the issue, we could not find your details in our system because of the lack of information provided. To better address the matter, please email our Customer Support at info@vtmarkets.com or your account manager and provide your registered email address or trading account number. You may also respond to our 'Find Reviewer' request on Trustpilot for more assistance. Thank you.

Telegram groepen zijn fake

Telegram groepen zijn fake. Ik zat in een telegram forex trade groep genaamd BMT die is van een bekende snapchater Kerim Babo bijnaam is 3mo babo. Je kan geld storten maar niet meer afhalen, ze scammen je gewoon

6 november 2024

Dear Muhammed,

Unfortunately, we couldn't investigate your case as you haven’t provided your trading account name. Please reply to our "Find Reviewer" request in order to investigate this internally.

The VT Markets Team

Fijne app om mee te handelen op…

Fijne app om mee te handelen op aanraden van forex place. Hele goede signalen op telegram en zij raden mij deze app aan.

Helemaal blij!

15 augustus 2024

Dear Marietje,

Thank you for the great review! We are happy you are enjoying your experience and cannot wait to have you back for your next trading moves. Until then, we are here if you need anything.

The VT Markets Team

Toon reviews in alle talen. (2.653 reviews)