De allerbeste koop van het jaar
Mijn Vyber is echt de allerbeste koop van het afgelopen jaar! Ben zo blij met deze fiets. Hij fietst gewoon fantastisch en ziet er ook nog goed uit. En de prijs/kwaliteitverhouding is ook zeer goed.
Elke dag fietsen met good, good vibes. Vyber is niet ontstaan in een boardroom, maar uit een gevoel. Een trilling in je stuur, een kriebel in je buik. Sinds 2018 maken we e-bikes die verwachtingen fluitend voorbij trappen. Met strak design, geruisloze power en techniek die je laat vliegen. Geen gedoe. Gewoon gáán. Voor wie liever tegen de wind in trapt dan stil blijft staan. Voor wie elke rit wil eindigen met een smile. En dat werkt. Want wie opstapt, is verrast en stapt 9 van de 10 keer met een glimlach van de fiets af. Dáár doen we het voor. Good, good vibes? Dat is als alles klopt: de fiets, de ride, de service. Waar voor je geld. Dus stap op. Welkom bij Vyber. Welkom bij good, good vibes.
Industrieweg 9, 7641 AT, Wierden, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben ontzettend tevreden over mijn elektrische fiets. De maatvoering was direct goed, en makkelijk aan te passen met de stuurpen, het rijcomfort is uitstekend en de ondersteuning voelt heel natuurlijk aan, ook in de bergen en op onverharde paden. De service van het merk is bovendien snel en vriendelijk. Een fiets waar je met plezier op stapt. Veel onbezorgde, plezierige kilometers mee gemaakt en ondertussen de 2e fiets van dit merk omdat de 1e zo goed beviel. Beter dan andere merken die ik daarvoor had
Ik heb mijn Vyber gekocht bij Ijzerman in Ottoland, dit omdat ik daar zeer goede ervaringen heb betreffende de service. Ik heb mijn v Vyber nu 2jaar en ben erg tevreden. Een keer heb ik een sensor gehad welke defect was gegaan, maar deze is heel snel vernieuwd als garantie. Ik heb nu 7700km gefietst en ben erg tevreden met mijn Vyber.
Beste fiets die ik ooit heb gehad. Ben trotse eigenaar van de E1 pro belt en wil nooit meer anders.
Snelle service, makkelijk contact.
Ik heb een Vyber S1 pro sinds maart 2024, tot heden ben ik rond 1.700 km eermee gefietst en ben zeker tevreden. In het begin had ik soms een keer tijdens het fietsen een error op de display, tot stopte ook meteen de motor. De fietsenmaker heeft deze meet een softwareupdate toen verholpen. Sinds dien fiets ik met alle plezier vroolijk verder met mijn Vyber fiets.
Super geholpen door Vyber! Door middel van hun expertise heb ik samen met een medewerker een fiets kunnen samenstellen die past bij mijn wensen. Vlotte en betrouwbare fiets waar ik met gemak grote afstanden mee kan afleggen. Ik raad dit bedrijf en de fietsen zeker aan!
Ik pak meestal de auto voor woon-werk, maar voor korte ritjes in de stad is mijn Vyber echt ideaal. Hij fietst supercomfortabel, de motor is lekker stil en krachtig en de accu houdt het makkelijk vol. Afgelopen weekend nog vrienden op de bagagedrager gehad (dat doe ik de volgende keer niet weer haha). Echt een aanrader als je een betrouwbare en stijlvolle e-bike zoekt!
Inmiddels een kleine 6.500km gefietst met mijn Viber Ride-e1, gekocht in November 2023. Nooit problemen mee gehad, brengt mij overal. Bij vragen over de fiets altijd professionele hulp geboden. Je kunt zeggen dat ze bij Vyber weten waar ze het over hebben. Mooi bedrijf en voor mij een reden om lokaal ondernemerschap te ondersteunen.
Superfijne degelijke fiets met krachtige motor (E1 Pro) heb ‘m nu een half jaar en niets negatiefs op aan te merken, heel blij mee.
Vakantie aan de Moezel, Duitsland
Zoals bekend is de omgeving van de Moezel licht bergachtig.
Vorig jaar augustus een Vyber E- bike gekocht voor mijn vrouw met 80!!! Newton meters, in de veronderstelling dat je daarmee goed aan de Moezel kan fietsen.
NIETS IS MINDER WAAR!!
Bij een lichte stijging kom je niet meer vooruit.
Ik heb zelf een E bike met 70 NM en die gaat als een berggeit.
In onze groep waren Gazelle fietsen, Koga's en hercules. Een ieder heeft op de Vyber fiets gefietst en vonden dit een waardeloze fiets.
Bij een lichte stijging nam ik de fiets van mijn vrouw over. Ik moest regelmatig naast het fietspad gaan zitten om bij te komen. Ik heb hierbij gezondheids problemen gekregen. We hebben onze onze vakantie afgebroken. Ook zouden we nog een week naar Zuid-Limburg gaan, maar gezien de kwaliteit van de fiets hebben we daar van afgezien en Euro 700,00 in het water gegooid. Consumentenbond gebeld en gevraagd of meerdere problemen bekend waren.
We zijn teleurgesteld en boos over de fiets van Euro 3000.
Ik overweeg nog verdere stappen te ondernemen.
J A Fischer, raadsman
De fiets is mooi afgewerkt en rijd fantastisch.het is zeker de moeite waard,ik ben enorm tevreden met deze fiets.dat is vyber,gekocht bij groot bruinderink in renkum.deze electrische damesfiets komt goed uit de testen.de fiets van het bouwjaar 2025
Waardeloos bedrijf komen geen enkele afspraak na. Hebben twee nieuwe fietsen besteld worden gewoon niet geleverd. Elke keer beloven en dan weer een ander smoesje dat het niet gelukt is nu weer dat er gebroken weken zijn hemelvaart en Pinksteren.
We hebben onze fietsen nu 2 jaar, alles wat kan roesten, roest. De fiets is prima, goede motor.
We gaan terug naar de verkoper wat betreft het roest probleem.
Ik heb nu een aantal maanden een Vyber E1 pro belt E-bike en ben zeer tevreden over deze fiets.
De motor is stil en geruisloos. Daar waar andere merken een motor toepassen die een zoement geluid maakt is de motor van een Vyber stil. Heerlijk!
Wat mij ook goed bevalt is de automatische ondersteuning en de krachtige motor. De fiets is degelijk gebouwd en mooi afgewerkt.
Ik fiets iedere dag naar mijn werk met de Vyber Ride Pro 1 Belt 28 km heen en weer terug….
Helaas ging ik de dijk op na 800 km en vloog het crankstel en de belt in het rond. heb dit bij Vyber aangegeven,maar kreeg een te makkelijk berichtje van de klantenservice(wellicht een keer bespreken met een teamoverleg).
Ik pak iedere dag twee flinke bruggen en dan valt de Max. ondersteuning tegen .Zeker omdat de motor 80NM zou hebben.
Mijn vorige fiets was een Giant Grandtour e+ waarmee ik 40.000 heb gefietst
De ondersteuning daarvan vond ik beter.
Ben nog niet onder de indruk vrees ik….
Een zeer degelijke fiets met een goed comfort. De fiets ligt erg stabiel op de weg en je voelt dat deze solide is bij hogere snelheden. Batterij gaat lang mee en de auto stand om te fietsen werkt erg goed.
Inmiddels heb ik de Vyber 2 jaar in gebruik en kan ik een gedegen review schrijven. Voor mij nooit meer een Vyber. De fiets werd uitgeleverd met verouderde software waardoor er storingen waren. Daarnaast heb ik bijna een jaar moeten wachten voordat er een werkende GPS sensor kon worden geplaatst. Net na de garantieperiode van 2 jaar scheurde de velg. Deze viel natuurlijk niet meer onder de garantie Volgens Vyber. Ze geven inmiddels aan niet meer te werken met GPS sensor en dit wordt dus ook niet meer ondersteund. Ze schuiven elke verantwoordelijkheid af en geven geen gehoor bij klachten. Voor mij nooit meer een Vyber :(
Alles van de fiets is getest bij de consumentenbond/ ad
Behalve de lak bij de eerste fiets zat er bij levering al blussen af.
Bij nieuw geleverde fiets vliegt de lak er ook af.
Lak zit er veel te los op