Ik ben elke dag weer benieuwd naar de aanbiedingen die door jullie aangeboden worden. Heb ook al verschillende gekocht de Bra's zitten perfect en voelen heel prettig op mijn lijf. Ga lekker zo do... Toon meer

Bij waat zijn elke dag leuke aanbiedingen voor vrouwen. Goeie merken met mooie prijzen. Bestellen is snel en simpel en levertijd die erbij wordt vermeld is altijd juist, soms sneller. Terug sturen is... Toon meer

Inderdaad is het verrassingspakket gewoon oplichting, op de site prachtige foto's van Calvin Klein parfum, Clinique setje e.d. Ook in de reclameuiting voor het pakket worden de merken met naam genoemd... Toon meer

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

Zeer tevreden

Ik heb vaker bij WAAT besteld en dat ging altijd zonder problemen. Soms was ik niet geheel tevreden over een bepaalde product en dan kon ik altijd retourneren en ik heb altijd netjes mijn geld terug ontvangen.

Maar laatst heb ik pumps besteld bij WAAT, pumps waar ik al maanden naar op zoek was.

Dom dom dom! Ik ben vorig jaar verhuisd en ik was vergeten mij adres te wijzigingen bij WAAT.

Ik ben binnen 24 uur teruggemaild, het was geen probleem, zonder extra kosten, zouden ze mijn bestelling op mijn huidige adres bezorgen.
Fijne service!

24 juni 2015

Een betrouwbare organisatie.

De service die Waat geeft is helemaal top. Ze attenderen zelf als iets niet goed is gegaan met de verzending.Ook kan het dan gratis terug gestuurd worden.
Ik had een verkeerd huisnummer opgeschreven . Dus zending kwam weer terug bij de organisatie. Zonder probleem krijg je het opnieuw teruggestuurd.. Via de mail krijg je te horen wat er aan de hand is.

Waat heeft een 10 verdiend

2 april 2015

Goede en snelle service

Ik had in april iets besteld en kwam er laatst achter dat ik dat nog niet had ontvangen. Ik heb gemaild en ze hebben me per direct alsnog het artikel toegestuurd. De volgende dag had ik het al in huis!
Goed, snel en vriendelijk!

5 september 2014

Leuke en goede site met geweldige aanbiedingen

Heb al een paar keer besteld en de spullen zijn altijd snel geleverd, heb tot nu toe geen spijt gehad van mijn aankopen. De service is goed en als er wat is dan kan je het kosteloos terugsturen of er wordt je een nieuw product toegestuurd.

Al met al zou het iedereen aanbevelen om bij Waat te gaan kijken, super aanbiedingen voor een leuke prijs!

Groetjes Esther

16 december 2013

Kennisgemaakt met Waat?

Ik heb voor het eerst besteld bij Waat?.
Dit bestaat uit surprisebox + VIP arrangement.
Vip arrangement werd dezelfde dag nog geactiveerd.

tweede bestelling: 2 welness boxen, rok met legging en 500 vaatwastabletten.
Ik heb de 500 vaatwastabletten en welnessboxen al binnengekregen. (2 dagen na bestelling)

Ik was niet zo tevreden over de welnessboxen, vanochtend gemaild, half uur later mail terug dat ze mij extra spullen kunnen opsturen als ik daarmee akkoord ga. Ik ging akkoord en ze zouden ze vandaag opsturen.

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, de vriendelijkheid en de snelle manier van handelen.

28 november 2013

service zoals het hoort.

WAAT is een internet bedrijf dat wel rekening houd met klanten di een probleem hebben. Bij transport kan er altijd iets mis gaan en kunnen goederen beschadigd en/of stuk raken. Bij WAAT word je netjes geholpen en word de schade in goed overleg met de klant verholpen en/of vergoed. Dikke pluim voor WAAT laat andere internet bedrijven hier een voorbeeld aan nemen. (lees goed Groupon want jullie zijn een van die bedrijven waarbij het alleen om geld draait en je als klant niks voorsteld)

10 september 2013

Uitstekende service!

Over de service van Waat ben ik uitermate tevreden. Mijn bestelling had ik al na 2 dagen in huis. Over het product was Ik minder tevreden, maar de klantenservice van Waat kwam met een adequate oplossing. Kortom: ik zou dit bedrijf best aanbevelen en zou absoluut nogmaals een bestelling bij ze plaatsen.

27 juli 2013

Mooie aanbiedingen, super service!

Al meerdere malen leuke aanbiedingen besteld. Een keer kreeg ik een product niet binnen en na een mailtje is het product de volgende dag geleverd. Een keer was wen product binnen een week defect. Kreeg direct het bedrag retour. Conclusie; leuke aanbiedingen en superservice!!!!

12 juli 2013

Super site, met leuke aanbiedingen

Waat is een super site. Met hele leuke aanbiedingen. Bestel er regelmatig en het is altijd naar mijn zin, wat ik bestel. Betalingen doe ik altijd via Ideal en meestal worden de producten binnen de gestelde leveringstermijn geleverd. En als je een klacht hebt, wordt je altijd correct geholpen. Zo was er eens een horloge stuk die ik had besteld. Kreeg er gelijk 1 weer toegestuurd.

Ik zou zeggen bestel allemaal via waat, Jullie zullen er geen spijt van krijgen.

11 juli 2013

Super prijs-kwaliteitsverhouding! Originele producten.

Ik heb al een paar bestellingen gehad bij WAAT. Toen er een fout was, werd er al gauw een mail gestuurd, zelfs al voordat het pakketje werd bezorgd. Ik werd snel geholpen en kon het product alsnog snel gebruiken. De producten zijn zeer divers, voor iedereen is er wel wat. Ik ben zeker een tevreden klant en zal waarschijnlijk nog veel toekomstige bestellingen doen!!

Super.

Voor iedereen wat en wat ik besteld heb was na een paar dagen al in huis. En het beviel mij zo goed dat ik het nog een keertje besteld heb gehad. Prettige service en aflevering van goederen.

11 juli 2013

Leuke deals voor ieder wat wils

Een leuke website met diverse aanbiedingen, voor ieder wat wils. Of je nu jong bent of oud, voor iedereen is deze shop goud! Een pan of tas dit hebben ze allemaal in kas. Helemaal top dus ga nu naar waat.nl doe dit snel!!

Helemaal top!

Echt een superleuke site. Hele leuke aanbiedingen met goede en leuke omschrijving, surpriseboxen zijn te gek en ook de service en het contact zijn top! Vipshop is ook gaaf, daar zijn soms zelfs gratis dingetjes te vinden! Deze site is echt een aanrader en de beste als het gaat om dagaanbiedingen.

11 juli 2013

Leuke site, nog leukere aanbiedingen

Ik heb nu een aantal keer iets besteld bij Waat! Artikelen redelijk snel binnen. Echt leuke aanbiedingen! Ga zo door. Wel een keer teleurgesteld geweest. Een nep sigaret besteld voor mij en mijn vader. Sigaretten doen het helaas bijna tot helemaal niet. Contact gehad met Waat! maar geen reactie op de mail. Na een reactie op het forum ook geen reactie en is mijn reactie zelfs verwijderd, zo ook samen met die van iemand anders die hetzelfde probleem had. Erg jammer.... Voor de rest goede service en leuke producten dus!

super

leuke webshop met elke dag een verrassing! ben vooral gek op de surprise-pakketten die 1x in de maand te koop zijn maar ook de rest van de maand een aanrader om elke dag te bekijken (en soms te bestellen) ;)

superwebshop!

Erg leuke webshop met vooral leuke dingen voor vrouwen met heel veel korting! Soms duurt de levertijd wat langer maar bijna alle producten zijn leuk!
Een aanbeveling is wel om ook via PayPal te kunnen betalen zonder extra kosten.