Over WallArtistic Bij WallArtistic geloven we in de kracht van kunst om te inspireren en te transformeren. Als gepassioneerde kunstverzamelaars streven we ernaar kunst binnen ieders bereik te brengen. Vanaf onze start hebben we ons toegewijd aan het cureren van een indrukwekkende collectie posters die niet alleen ruimtes verfraaien, maar ook harten raken en emoties oproepen. Onze Missie Onze missie is simpel: kunst toegankelijk maken door een breed scala aan kunstwerken aan te bieden. Van adembenemende landschappen die de natuur vieren tot gewaagde, moderne abstracte stukken die een dialoog uitlokken – elke poster in onze collectie is zorgvuldig gekozen om jouw wereld te verrijken met een persoonlijke toets. We garanderen de hoogste kwaliteit in elke afdruk, met een scherp oog voor detail en een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid. Toewijding aan Duurzaamheid Voor ons is duurzaamheid geen optie, maar een verplichting. We zetten ons in voor het milieu door uitsluitend te werken met duurzaam geproduceerde materialen en samen te werken met partners die onze ecologische principes delen. Samen werken we aan een groenere toekomst. Jij, Onze Klant, Op de Eerste Plaats Bij WallArtistic sta jij centraal. Wij streven ernaar om elk aspect van jouw winkelervaring te perfectioneren. Ons team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zodat je met vertrouwen kunt kiezen en genieten van onze kunst. Ontdek en Transformeer met Ons Wij nodigen je uit om door onze collectie te bladeren en te ontdekken hoe kunst jouw leefruimte kan transformeren. Volg ons op sociale media voor updates over nieuwe aanwinsten en inspirerende verhalen over hoe kunst levens kan verrijken. Bij WallArtistic draait het niet om de kunst van het spreken, maar om de kunst van het betekenis geven. Stap in de wereld van WallArtistic en laat kunst jouw omgeving definiëren.
Nederland
- wallartistic.nl
Vraagt klanten om een review
Korte communicatielijnen, super
Direct nadat de bestelling was geplaatst ontvingen we een mail. Ons adres werd gecheckt ivm twijfel over de juistheid.
De bezorging was netjes.de chauffeur had ons bericht niet tijdig gelezen waardoor hij voor een dichte deur stond. Dit werd keurig opgelost door de chauffeur en zelfs hierover een bericht ontvangen van Wallartistic.
Kortom, korte lijnen, keurige berichtgeving. Helemaal super, ik raad dit bedrijf aan.

Antwoord van Wallartistic
Prachtige producten en een hele fijne…
Prachtige producten en een hele fijne en snelle klantenservice!
Top!

Top!
Prachtige wandcirkel besteld, van 1 meter doorsnee, goed verpakt en met speciale bezorgdienst voor dit soort ( kunst, schilderijen) pakketten geleverd, echt heel tevreden!

Wallartistic topservice
Wallartistic reageert snel op vragen, ook telefonisch. Mijn poster was zoekgeraakt bij DHL en Wallartictic beloofde direct een nieuwe als de poster niet terecht kwam. Topservice, aanrader!

Antwoord van Wallartistic
Verzending en product voldoen aan de verwachting
Keurig verzonden en product van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Antwoord van Wallartistic
Binnen korte tijd een tweede Poster…
Binnen korte tijd een tweede Poster besteld bij Wallartistic en weer super tevreden. Had gevraagd om bepaalde posters en binnen een dag stonden ze op de website. Ze denken super goed mee en zijn heel goed bereikbaar. Weer heel blij mee!

Antwoord van Wallartistic
Snelle service en ruim aanbod
Zeer ruim aanbod! Ik heb hier onlangs een porsche poster besteld. De poster kwam na 1 werkdag binnen, super mooi en precies zoals het plaatje. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden als je op zoek bent naar mooie posters.

Top!!!
Prachtige kwaliteit, snel verzonden en een eyecatcher aan de muur. Heel blij mee!

Antwoord van Wallartistic
Het bedrijf heeft een mooie strakke en…
Het bedrijf heeft een mooie strakke en duidelijke website en hun productenaanbod is heel uitgebreid. Ik heb een paar hele mooie dierenposters gevonden en daar ga ik zeker nog een poster van bestellen denk ik. Volgens mij doet dit bedrijf het heel goed. Ik hoor positieve geluiden.

Antwoord van Wallartistic
Hele snelle levering en fijne…
Hele snelle levering en fijne communicatie gehad! Ik raad het zeker aan. Mooie kwaliteit en de posters staan prachtig. Bedankt! :)

Enorm tevreden, goede service
Wat een fijn bedrijf met een goede service.
Na mijn bestelling kreeg ik de poster binnen enkele dagen thuis gestuurd.
Het is altijd lastig om wat leuks te vinden aan je muur, maar door de ruime keuze had ik binnen korte tijd mijn muur gedecoreerd!

Mooie poster!
De poster was erg mooi en precies zoals was aangegeven. Er zat een mooie lijst om en de levering was uitstekend.