Een groot aanbod en nadat je de poster van wens hebt gekozen kan je hem makkelijk aanpassen en nog keuze uit verschillende formaten. Vervolgens met elke stap in het proces ontvang je een mailtje. Zo... Toon meer
Wederom bestelling verkeerd ontvangen. Deze keer 2 posters ontvangen(1 besteld) beide met witte beschadigingen Op De poster op de zelfde plek(apparatuur dus waarschijnlijk ook niet in orde) ook de d... Toon meer
Top service, reageren snel op mailtjes. Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Veel keuze aan producten, niet alleen posters maar ook erg leuke items voor je woonkamer. Ook hebb... Toon meer
Voor aan de muur een mooie foto van de Waalbrug bij Nijmegen op plexiglas besteld met ophangsysteem. Prima kwaliteit product en goede communicatie over het tijdstip van levering. Kortom, ik zal Wall... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
WALLLL is een nieuw merk op het gebied van wonen en lifestyle, dat is opgericht in 2017. De oprichters Nina Willems en Jim Plaum, zijn vriend en vriendin en samen willen ze van hun passie hun werk maken. Ze houden ervan om mensen blij te maken. Dat doen ze door unieke fotokunst en printjes te ontwerpen, echte eyecatchers die zorgen voor sfeer en een lach op jouw gezicht. Inspiratie zoeken ze vooral buitenshuis, door op pad te gaan, te reizen en te verdwalen. Hierdoor ontstaan de leukste en mooiste beelden, zowel voor fotokunst als printjes. Door fotografie en design te combineren met kennis over interieurstyling ontstaan de mooiste producten. WALLLL maakt fotokunst om heerlijk in weg te kunnen dromen zonder de realiteit te verliezen. Hierbij proberen ze niet alleen de trends te volgen, maar vooral te maken wat ze zelf mooi vinden! Dat maakt WALLLL uniek en een tikkeltje eigenwijs.
Grave, Nederland
- info@tocomfy.nl
- wallll.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De poster staat leuk aan de muur en is…
De poster staat leuk aan de muur en is origineel. Snelle levering
Onprettige ervaring
Onprettige ervaring.
Levertijd zoals aangegeven op de site klopte niet. Kwaliteit was tegenvaller.Prijs-kwaliteit verhouding daarom slecht.

Posters
De geboorteposters zijn mooi van kwaliteit, alleen spijtig dat 1 van de 3 posters een ander lettertype heeft. Nochtans alle 3 samen besteld.

Leuke site
Snelle levering, goed verpakt, leuke posters die net een beetje anders zijn. Ja, al bij al heel tevreden.

Antwoord van WALLLL
Snelle levering en een foutje werd heel…
Snelle levering en een foutje werd heel snel opgepakt en opgelost. Dank!
Mooie dikke poster
Gepersonaliseerde poster.
Gepersonaliseerde poster "Sterrenbeeld"
besteld, is op mooi mat papier gedrukt.
Helemaal tevreden mee.
Snel geleverd en mooie kwaliteit !
Zo leuk die horoscoop postertjes
Zo leuk die horoscoop postertjes, vind ze leuk om cadeau te geven als kraamcadeau.
Goed en snel opgelost na contact
Mijn posters kwamen met een vouw binnen maar binnen een dag keurig opgelost en nieuwe posters ontvangen.
Alles super goed verlopen
Alles super goed verlopen , leuke items voor in mijn nieuw huis.
Wat gevraagd werd is geleverd in goede…
Wat gevraagd werd is geleverd in goede orde en in perfecte staat.
Goede service en snelle levering.
Vlotte levering
Makkelijke manier van bestellen, product goed verpakt en levering volgens belofte.
Zeker aan te raden.
Snelle en fijne service.
De posters en lijsten zien er prachtig…
De posters en lijsten zien er prachtig uit.
Het resultaat is top
Kitty Breugelmans