Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Toon meer
Monsters zeer snel geleverd , alleen de verpakking straalde al kwaliteit uit. Monsters zien er kwalitatief zeer goed uit, echt fineer en strakke uitvoering met degelijk vilt. Direct besteld voor geh... Toon meer
Info over Wallpanelen
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
✓ 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
✓ Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
✓ Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!✓ Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES
Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, Nederland
- +31 6 23356940
- info@wallpanelen.nl
- wallpanelen.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Totaal geen duidelijke informatie te…
Totaal geen duidelijke informatie te krijgen over leverdatum. Er wordt gewoon van je verwacht dat je akkoord moet gaan met het feit dat het vanzelf een keer aan komt. Niemand komt met een datum. Hoe moeilijk kan het zijn om de panelen binnen een redelijke termijn af te leveren?!
Belabberde contactmogelijkheden
De mogelijkheden tot contact krijgen met de leverancier is ronduit afwezig. Ze reageren niet op mail, niet op een bericht via het contactformulier, het telefoonnummer spring gelijk op voicemail en bestaat zelfs nu niet meer.
Heb nu al meerdere keren contact…
Heb nu al meerdere keren contact proberen te leggen met het bedrijf wegens een foutieve levering (verkeerde kleur eindlatten). 1 keer werd er geantwoord dat ze het graag zouden oplossen. Daarna nog meermaals gebeld, gemaild en geappt en op geen enkele manier bereikbaar. Mooie boel.
Onbereikbaar…
Wij hebben in het verleden erg goede ervaring gehad met dit bedrijf. Nu opnieuw een bestelling gedaan en een incomplete bestelling ontvangen. Probeer al dagen contact te krijgen via mail, en telefoon maar direct voicemail en de mail wordt niet beantwoord.
Jammer dat de overname zo loopt bij dit bedrijf.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. In maart heb ik een product geretourneerd. Het geld hiervoor heb ik nooit teruggekregen. Ik denk dat ik wel 10x gebeld, gemaild en ge-smst heb, maar je krijgt gewoon geen reactie. Diefstal, dus.
Walnoot panelen besteld en nooit geleverd
Ronduit schandalige ervaring – blijf ver weg van deze firma!
Op 17 januari 2025 heb ik walnoot panelen besteld én betaald. Sindsdien is het een nachtmerrie. Eerst kreeg ik vage excuses dat het materiaal zogezegd niet op voorraad was. Daarna volgde een nieuwe smoes: de leverancier had een fout gemaakt en de verkeerde panelen geleverd. Wat volgde was een eindeloze reeks loze beloften over leverdata – maar er werd nooit iets geleverd.
Ondanks meerdere pogingen tot contact, bleef het stil. Mijn laatste mails werden zelfs volledig genegeerd. Geen oplossing, geen terugbetaling, niets. Alleen stilzwijgen en frustratie.
Deze firma is compleet onbetrouwbaar en respecteert noch klant, noch gemaakte afspraken. Ik waarschuw iedereen: koop hier absoluut NIETS. Je blijft achter met lege handen en lege beloftes.

Antwoord van Wallpanelen
Wat een slechte service
Wat een slechte service
Nooit maar dan ook nooit bij dit bedrijf iets kopen.
Slechte communicatie
Foute afwerklatten geleverd..eiken ipv gerookt eiken. Na herhaaldelijk contact via app en contactformulier werd er gezegd we leveren deze zo snel mogelijk. Eindeloos wachten( 8 weken) er wordt er niet meer gereageerd. Alles is betaald en we zitten nu met ‘n onafgewerkte wand. De communicatie is beneden alle peil..waardeloos.
Panelen prima, bedrijf minder prima
Eerste levering panelen na enkele weken toegekomen. Kwaliteit was prima, alleen wanneer ik een tweede bestelling deed blijft deze na maanden uit zonder update van het bedrijf, zeer jammer..
Kwaliteit voor een goede prijs!
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen upgraden denk dan aan wallpanelen.
Bedankt heren en op naar de volgende.
Uitstekende service en topkwaliteit producten
De heren van Wallpanelen hebben mij uitstekend geholpen bij het kiezen van de juiste kleur. Kon langs komen in hun showroom en werd uitstekend te woord gestaan. Kwaliteit is echt top! Ik raad iedereen Wallpanelen aan!
Ik heb een aantal weken geleden 11…
Ik heb een aantal weken geleden 11 panelen licht eiken besteld, deze waren super qua look en verwerken zeer tevreden mee.
Nu wilde ik 5 panelen bestellen walnoot, deze waren uitverkocht. Na 2 weken waren de walnoot panelen beschikbaar zo 5 besteld.
Echter na verwerken van het eerste paneel blijkt de een hele andere kwaliteit te zijn de nieten aan de achterzijde zijn vele malen kleiner waardoor de latten los laten bij het verwerken van kleine stukken, de latten zijn 2 mm dunner in dikte, tevens is de kleur anders dan het geleverde sample.
Na contact te hebben gehad een heel verhaal over overname en dat men toch kon blijven leveren.
Al met al zeer ontevreden met de laatste levering helaas.
Het is jammer dat dit verschil van paneel niet op de site terug te lezen is.
Slechte communicatie en uitblijven levering
Order geplaatst begin februari en vervolgens begin maart bericht dat er een levering fout zou zijn gelopen en dat de juiste panelen nog niet leverbaar waren. Juiste panelen zouden 25 maart geleverd worden. Inmiddels is het half april en hebben we -ondanks meerdere e-mails-geen panelen en ook geen reactie op de mails. Geeft weinig hoop dat dit nog goed gaat komen.
Edit: naar aanleiding van de review wordt er direct contact opgenomen en gezocht naar een oplossing onder constante druk om de review te verwijderen. Diverse 1 ster reviews van andere klanten zijn zo door de dagen heen verdwenen maar wanneer de review niet direct verwijderd wordt, wordt er ook geen terugbetaling van het aankoop bedrag gedaan terwijl het product blijvend niet leverbaar blijkt te zijn.
Slecht bedrijf, komt beloftes niet na!
Bestelling geplaatst op 3 maart, “direct uit voorraad leverbaar”. In werkelijkheid weken moeten wachten, en toen kwam de bestelling ook nog incompleet aan. De ontbrekende onderdelen (eindlatten) zouden de volgende dag worden nageleverd, maar zonder enige toelichting kregen we de dag erna ineens een terugbetaling. Meerdere nette mails gestuurd, gebeld, herinneringen gestuurd – geen enkele reactie meer. Klantenservice is onbereikbaar en onprofessioneel. Wallpanelen B.V. komt afspraken niet na en laat je gewoon zitten. Echt waardeloos. Nu zitten wij met een incomplete bestelling.
Radiostilte
Op de website staat dat stalen de volgende dag geleverd worden, 3 dagen later nog niets ontvangen. Ook geen nieuws. Ze antwoorden niet op mail, WhatsApp of telefoon.
Edit: na het schrijven van deze negatieve review heeft er eindelijk iemand geantwoord via whatsapp smekend om mijn review te verwijderen. Zeer onprofessioneel taalgebruik en bleef meerdere dagen pushen. Ze kwamen met de uitleg dat ik de enige klant was bij wie het fout liep en dat de schuld bij de bezorg firma lag. Geld van de stalen is terug gestort na een week. Ik zou hier nooit meer bestellen.
Laat u niet vangen door “vandaag besteld morgen in huis”
Laat u niet vangen door “vandaag besteld morgen in huis”. Mijn 2 bestellingen bij deze firma hebben meer dan een maand onderweg geweest!
Helemaal niet tevreden van deze firma. Op 31/12 een bestelling gedaan. Deze zou ongeveer een week later toekomen. Na een week stuurde ze dat de container vertraging had. & de bestelling de week erop zou toekomen. Dan hoor je niets meer van hun. Na elke verstuurde e-mail krijg je dezelfde belofte: nog een weekje geduld… op 6februari is een deel van de bestelling toegekomen. Tot op heden 10/3 is de rest van de bestelling nog steeds toegekomen.
Ik bestelde enkele maanden ervoor exact ook hetzelfde type paneel. Ze waarshude mij dat er een klein kleurverschil is. Dit is gewoon een volledig andere kleur + de eerste bestelling was zelfs maar enkel aan de voorkant met eiken fineer voorzien.
Zeer profesionle uitstraling.
Monsters zeer snel geleverd , alleen de verpakking straalde al kwaliteit uit.
Direct besteld voor gehele wand, kijk er naar uit !
Waardeloze communicatie of beter gezegd…
Waardeloze communicatie of beter gezegd bijna niet. Meerdere mails die geen antwoord Bestelling geplaatst ook niks van gehoord.
17 januari besteld en betaald.
17 januari besteld en betaald.
Een maand later nog steeds niets ontvangen.
Al talloze mails verstuurd maar weinig tot geen reactie.
Moesten wij zo met onze klanten omgaan, mochten we binnen het jaar de deuren sluiten.
Absoluut geen aanrader dus.
Niets ontvangen
* Op 16 januari een bestelling geplaatst van 800€. Tot op heden 6 februari niets ontvangen. Vandaag besteld en morgen geleverd. Niet dus. Wij zijn opgelicht.
*Vandaag 11/02 weer een mail dat ze morgen gaan langskomen... Dit is nog maar de 4de mail. De eerste keer zouden ze leveren 7 februari. Gisteren een mail dat de eindlatten niet voorradig zijn... We zijn bijna een maand verder en nog altijd niets ontvangen. Als u heelveel tijd en geduld hebt moet u bij wallpanelen.nl zijn.

Antwoord van Wallpanelen